Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Što Vas Očekuje u Ljubavi?

Svaka djevojka i žena živi za ljubav i ona traži ljubav. Iz ljubavi se udaje, zasniva obitelj. Iz ljubavi brine o nekome kao što iz ljubavi strahuje od gubitka drage i voljene osobe. Kada nastaju prekidi takva osoba prolazi emotivne krize. Svaka ljubav, veza, brak ima i krize koje su neminovne. Ne postoji idealna ljubav, veza, brak.

Osnovni problem razvoda i kidanje veze ili braka je taj što muškarci jednostavno begaju od rješavanja problema, što ne žele mirno i ljudski razgovarati, već to čini kroz svađu, nevjerstvo, prezir, osudu, kritiku. Ne treba zaboraviti da je muškarčevo nevjerstvo prvi znak za uzbunu u braku, ljubavi ili u vezi. Danas žene imaju agoniju u ljubavi a posebno u braku. Ljubavna karta joj pokaže, s kim joj sreća stoji i kada će joj prava ljubav doći?

Vrlo precizno putem astrološke ljubavne karte i ​​konkretno opišem budućeg supruga kao i točno kada će neka osoba zaključiti brak ili kada je najbolje da zaključi brak? Kroz analizu astrološku vezano za ljubav, svakako dobivate vrlo konkretno i preciznu analizu, sve o vašoj ljubavi. Jedan mali samo segment što dobivate kroz analizu koju tumačim iz vaše ljubavne karte. Sva analiza je vrlo konkretna.

Više informacije :

Kakvu ćete ljubavnu analizu dobiti za određeni novac ?

Kroz analizu astrološku vezano za ljubav, svakako dobivate vrlo konkretno i preciznu analizu, sve o vašoj ljubavi. Jedan mali samo segment što dobivate kroz analizu koju tumačim iz vaše ljubavne karte. Sva analiza je vrlo konkretna.

Kada će vam sudbinska ljubav doći?
U kojem horoskopskom znaku će biti?
Da li ćete se pomiriti s partnerom i kada?
Da li vas partner vara?
Kako spasiti vezu ili brak?
Ako ste upali u krizu, kada ćete se izvući i kako?
Kako izgraditi ponovo intimnost
Kako da prevaziđete eventualno ljubavni krah?
Kako popraviti svoj ​​sexualni život?
Što treba učiniti da vam veza ili brak budu kvalitetni?
Kad je najbolje razdoblje za sretno vjenčanje?
Zbog čega se nepotrebno svađate i kako to riješiti?
Zbog čega se nepotrebno svađate i kako to riješiti?
Hoće li biti mlađi ili stariji?
Kakva će to ljubav biti?
Gdje ćete živjeti s partnerom?
Kakav će vam partner biti roditelj?
Da li ćete sa sadašnim partnerom dobiti djecu?
Kako i na koji način da rješavte poteškoće?
Da li će vam partner s kojim ste biti do kraja života?

Cjenik ljubavne analize i kako da novac pošaljete

Ako nemate partnera a želite ljubavni horoskop uplaćujete 200 eura i dobit ćete isključivo što vas čeka u ljubavi. Dobivate kada Vama stiže ljubav, kakav će vaš ljubavni, seksualni život biti, šta možete da očekujete u budućnosti. U ovoj karti se ne tumači niti uspoređuje druga osoba, odnosno ako imate partnera, partner s kojim ste trenutno u vezi ili vam se netko sviđa. Isključivo dobivate kada Vama stiže ljubav, kakav će vaš ljubavni život biti. Analiza vezana za ljubav dobiva se u roku do 7 dana od primitka novca. Ne pišem i ne tumačim psihološki ni karmički. Analiza je vrlo konkretna i jasna s određenim godinama događanja.

Ako imate partnera, supruga ili vam se netko sviđa cijena za ljubavni horoskop je 400 eura. Dobivate vrlo konkretno što možete da očekujete od muškarca sa kojim ste u vezi, braku ili planirate vezu, brak. Dobivate sve o vašoj ljubavi, kako da da vam veza ili brak budu kvalitetni, koje su želje vašeg partnera, kada ćete dobiti djecu, kakav će muškarac biti roditelj. Analiza vezana za ljubav dobiva se u roku do 10 dana od primitka novca. Ne pišem i ne tumačim psihološki ni karmički. Analiza je vrlo konkretna i jasna s određenim godinama događanja.

Novac se šalje preko Western Uniona.

Adresa na koju se šalje je:

Branko Životin
Hilandarska 10
11040 Beograd
Serbia

Kada novac uplatite na moj email zivotin@astrovojvodina.com dostavite mi sljedeće:

- Ime i prezime uplatitelja.
- Kontrolni broj uplate.
- Koliko novca ste uplatili.
- Grad i država gdje je uplata izvršena

Koji su potrebni podaci da biste saznali što Vas očekuje u ljubavi?

- Vaše ime i prezime
- Datum rođenja
- Čas rođenja
- Mjesto rođenja
- Mjesto življenja

Ako imate dečka / supruga / partnera potrebni su sljedeči podaci:

- Ime i prezime
- Datum rođenja
- Čas rođenja ako znate
- Mjesto rođenja
- Mjesto življenja
- Godina kada ste krenuli da se zabavljate

Nakon izvršene uplate istog dana dobivate odgovor od mene da sam novac preuzeo. Analizu ćete dobiti u razdoblju za 7 dana na onaj mail putem kojeg ste mi dostavili kontrolni broj uplate i pitanja koja vas interesiraju.