Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Cjenik astroloških usluga za 2019

SAMO ZA OSOBE KOJI ŽIVE U INOZEMSTVU

Objavljeno Ožujak 27, 2019

Osobe koje žive u inozemstvu a žele naručiti neku od astroloških karata, mogu učiniti uplatu preko Western Uniona.

Adresa na koju se šalje novac je:

Branko Zivotin
Serbia

Kada novac uplatite na moj email zivotin@astrovojvodina.com dostavite mi sljedeće:

- Ime i prezime uplatitelja.
- Kontrolni broj uplate.
- Koliko novca ste uplatili.
- Grad i država gdje je uplata izvršena

Konkretnu astrološku analizu s preciznim astrološkim odgovorima po pravilnom horoskopu gdje je uvršteno obavezno 13 zviježđe Ophiuchus, dobivate u roku do 10 dana od dospijeća novca, na onaj vaš email sa kojeg ste mi poslali kontrolni broj uplate i pitanja koja vas zanimaju. Analizu dobivate u pisanom formatu PDF.

Ne dajem besplatna tumačenja!!!

Svaka analiza predikcije vrši se isključivo u PDF formatu. Slanje analize je putem e-pošte. Posebne informacije kao što su vaša pitanja, podaci o rođenju, kontrolni broj prijenosa novca (MTCN) potrebni su za ovo izvješće.

Predviđanje događaja koje vršim

€ 150.....Analiza dječjeg horoskopa od 0 - 18 godina uzrasta
Beba i dijete astrološko izvješće je dječji horoskop po datumu rođenja, vrijeme i mjesto čitanja koji će vam dati uvid u prirodu, talente i životni put vašeg djeteta ili bebe prije nego što postane vidljivo u kasnijim godinama. Ovakva analiza je 80% točna. Cijena dečijeg horoskopa košta 150 eura. Analiza se dobiva u roku 7 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 150.....Numerološka prognoza kroz datum rođenja
Datum rođenja sadrži podatke o našem karakteru i načinu života. Numerologija nam omogućuje da iz ovog datuma pročitamo informacije o našim snagama i slabostima te kako ih najbolje upravljati i koristiti. Ovakva analiza je svega 60% točna. Cijena ove numerološke analize je 150 eura. Analiza se dobiva u roku 7 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 150.....Mjesečni horoskop
Mjesečni horoskop je dobro izraditi ako netko želi donijeti neke važne odluke pa da vidi, kakav je period za tu oblast. Ova analiza obuhvaća samo jedan mjesec. Ovakva mjesečna analiza je 80% točna. Cijena ove mjesečne astrološke analize je 150 eura. Analiza se dobiva u roku 7 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Godišnji Horoskop za 2020 godinu
Kroz ovu uslugu nema nikakve mogućnosti ili prepostavke već se dobiva točno datum nekog događaja koji će osoba imati. Zavisi samo što to osoba želi? Tu se vide ljubavi, zdravlje, posao, karijera, brak, djeca, život u inozemstvu, crna magija kao i silna rješenja određenih problema ukoliko osoba ima. Ovakva godišnja astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove godišnje astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Rektifikacija - Određivanje tocnog časa rođenja
Da bi vam izračunao točan sat i minutu vašeg rođenja, potrebno je da mi odgovorite na određena pitanja. Potrebno je u dan da mi napišete kada se šta izdešavalo, kako bi mogao velodostojno da vam izračunam vaš točan sat i minutu rođenja. Ovakva analiza je 100% točna. Cijena ove godišnje astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 15 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Putovanja i život u inozemstvu
Ova astrološka karta je vrlo dobra jer precizno pokazuje, da li će osoba živjeti u inozemstvu i kada kao iu kojoj državi. Pored toga pokazuje i razna putovanja u inozemstvu, kada su dobri razdoblja za putovanje a kada nisu za određenu godinu. Ovakva analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Prognoza seksualnog horoskopa
Putem osobnog seksualnog horoskopa mogu svakoj osobi vidjeti i njegov ili njezin seksualni život. Sve ono što je vezano za seks se vidi samo na temelju osobnog horoskopa. Tu nema skrivanja jer horoskop otkriva sve one tajne koje muškarac krije od jedne žene. Ovakva analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura po osobi. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Što vas očekuje u ljubavi ?
Vrlo precizno putem astrološke ljubavne karte i ​​konkretno opišem budućeg supruga kao i točno kada će neka osoba zaključiti brak ili kada je najbolje da zaključi brak kao i što je očekuje u ljubavi tijekom godine. Ova ljubavna analiza važi samo za osobe koje nemaju partnera. Ovakva analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura po osobi. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Rješavam krize u ljubavi
Rastali ste se i želite se pomirite a on nikako neće ili je našao drugu i sa drugom je u vezi. Ne očajavajte! Izradite najbolje astrološku ljubavnu analizu i malo mu zamrsite konce. Vrlo uspješno takve ljubavne probleme rješavam. Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Određivanje točnog datuma braka
Kada ćete upoznati svog partnera/cu. Da li ćete imati brak zakonit ili nevjenčani? Gdje ćete upoznati svog budućeg supruga? Kakav ćete brak imati? Koliko puta ćete se udavati? Ovakva bračna analiza je 100% točna. Cijena ove bračne astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Astrološka medicinska prognoza
U natalnoj karti se vrlo lako vidi, da li neka osoba ima predispozicije za neku bolest kao što se obavezno gleda, genetika same osobe. Ovakva astrološka analiza je 80% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Kada ćete i na koji način umrijeti
Točan datum vaše smrti. Način kako ćete umrijeti. Da li ćete se mučiti prilikom umiranja ili ne. Da li ćete biti pokopani ili kremirani. Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 300.....Saznajte jeste li pogođeni crnom magijom
Svakom čovjeku mogu vidjeti u horoskopu, da li je pod crnom magijom i zašto mu se neke stvari događaju. Pored horoskopa, i preko otiska dlana se jako lako vidi i ta crna magija, sve što je vezano za svako zlo. Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 300 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 400.....Kako da vratite voljenu osobu
Objasnit vam vrlo konkretno bez puno filozofiranja ili davanje kakve mogućnosti: Što je uzrok vašeg rastanka? Gdje ste vi griješili za vrijeme dok ste bili u vezi ili u braku? Što je to što je njemu smetalo kod vas? Kako i na koji način da povratite njegovu ljubav? Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 400 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 400.....Usporedna Astrološka karta
Putem izrade usporedne karte vrlo konkretno govorim o detaljima u jednoj vezi, i što sve žena može da očekuje iz jedne veze, o kakvim ciljevima se radi, koliko je netko autoritet, koliko može drugoga da poštuje, kakve želje ima s drugom osobom, što u vezi daje entuzijazam, kreativno djelovanje, svrhu. Ovakva usporedna astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 400 eura. Analiza se dobiva u roku 15 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 500.....Karta sreće i nesreće
Preko ove karte se vidi točno gdje je vaša sreća i gdje vam predstoji prosperitet u životu. Karta sreće i prosperiteta obuhvaća kompletno cijeli vaš život gdje se izuzetno pecizno piše, kada ćete početi prosperirati i kada vam predstoji sreća kao i u kom polju vam predstoji sreća. Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 500 eura. Analiza se dobiva u roku 15 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 500.....Kraća analiza natalne karte bez događaja (općenito)
Analiza natalne karte obuhvaća općenito sve što osobu zanima. Analiza se bazira na mogućnosti i prepostavke kao i na psihološki dio. Tumačenje natalne karte se bazira isključivo na nepravilnom horoskopu. Ovakva astrološka analiza je 50% točna. Cijena ove astrološke analize je 500 eura. Analiza se dobiva u roku 20 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 500.....Ljubavna magija putem slike
S mojim iskustvom od 37 godina koristeći astrologiju još kako mogu osobi pomoći kako i na koji naćin da vrati voljenu osobu i kako joj ljubav bude OK. Samo osobe koje mi se jave za astrološku uslugu dobivaju detaljne upute što i kako treba da urade da bi vratili voljenu osobu. Samo takve osobe ja ispoštujem i njima se posvetim. Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 500 eura. Analiza se dobiva u roku 15 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 500.....Određivanje tocnog vremena trudnoće (preko dlana)
Kao hiromant sa 35 godina rada, neizbježno je pitanje, kada ću dobiti dijete? Kada ću zatrudnjeti? Hoću li roditi prirodnim putem ili umjetnom Oplodna? Ovakva hiromantska analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 500 eura. Analiza se dobiva u roku 15 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 500.....Astrološka prognoza za razdoblje od 5 godina
Ova astrološka analiza bazira se na godišnje prognoze u trajanju 5 godina. U tim prognozama je obuhvaćeno razdoblja koja će biti vrlo aktivni, dobri i loši kao što obuhvaća ljubav, brak, zdravlje, novac i mnoštvo drugih aktualnosti iz života neke osobe. Ukoliko će biti nekih loših razdoblja, savjetuje se osobi kako i na koji način izbjeći opasnosti. Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 500 eura. Analiza se dobiva u roku 20 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

SPECIJALNE ASTROLOŠKE PUNUDE

€ 700.....Gay Chart in Partnership Relationships in Astrology
Do You treat yourself with the love and respect You truly deserve? What’s the thing you’re most satisfied with? Are you doing anything which makes you and people around you happy? What would you prefer? Stable but boring works or interesting works with lots of workload? The analysis is 100% correct. The price of the analysis is 700 euros. I will send you Your astrological predictive analysis with answers via email only and within 20 days after receiving the payment.

€ 700.....Gledanje preko Slike
Konsekvatomantija (lat. consequat) je vrsta gledanja preko slike. Putem jedne čiste i jasne fotografije gdje se vide veoma jasno oči, vrlo precizno se može čovjeku vidjeti prošlost, sadašnjost, budućnost, ovisi što to osoba želi. Oči su ogledalo duše i oči su tvorci iskrenosti ili neiskrenosti. Ja volim ovakav vid gledanja i predviđanja događaja. Ovakva analiza je 100% točna. Analiza se dobiva u roku 20 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 2000.....Poslovni horoskop
Koje su vam opcije za karijeru tijekom godine. Kako možete uspjeti u vašem poslu. Kad je najbolje da uložite novac i gdje uložiti. Koji marketing je najbolji za vas da privućete idealnog klijenta. Kako najbolje upravljati ljudskim resursima. Ovakva analiza je 100% točna. Cijena ove poslovne astrološke analize je 2000 eura. Analiza se dobiva u roku 30 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 2000.....Astrološki Zapis 7 Arkanđela 7 Anđela
Kroz ovu analizu nema nikakve mogućnosti ili prepostavke već se dobiva točno datum nekog događaja koji će osoba imati tijekom nezinog života. Tu se vidi datumi ljubavi, zdravlje, posao, karijera, brak, djeca, život u inozemstvu, crna magija kao i silna rješenja određenih problema ukoliko osoba ima. Astrološki zapis (simbol) od 7 arkanđela je najjači i najmoćniji od svih vrsta zapisa i simbola koji postoje. Ovakva analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 2000 eura. Analiza se dobiva u roku 30 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 3000.....Astropsihološko lupetanje i izigravanje psihologa
Psihološki gledajući je vrlo lako, dat će vam se dvije mogucnosti i vi ćete biti prezadovoljni s tumačenjem.No, kako vrijeme protječe, tako i vi, vidite da od onoga što je rekao astrolog nema ništa. Tada tko je kriv? Vi koji ste podržavali astrologa koji je govorio psihološki i gdje vam je prijalo čuti samo ono što vi hoćete Ovakva analiza je 5% točna. Cijena ove psihološke astrološke analize je 3000 eura. Analiza se dobiva u roku 30 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 3000.....Karmička analiza samo lupetanje
Što sam bio u prošlom životu, krokodil, majmun, slon, princ, kralj, vojnik, bog, svetac, kurva, pop, grobar, seljander, guska, puran, vještica, vampir, ubojica, silovatelj, pedofil , pederčina, pljačkaš, mučenik / ca itd ... pa da u ovom životu ispaštam? Da li nosim kakav karmički dug od mojih predaka? Zašto moram baš ja da ispaštam u ovom životu zbog svojih predaka? Astrolozi, pomagaj da saznam o karmi, platim kolko treba samo pomagaj !!! Ovakva analiza je 1% točna. Cijena ove izmišljenje karmičke astrološke analize je 3000 eura. Analiza se dobiva u roku 30 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 5000.....Tumačenje dlana - samo sa događajima za cijeli život
U hiromantiji kod žene se može unaprijed vidjeti njezini događaji iz života, ljubav, brak, djeca, bolesti, udarci sudbine, karijera, obiteljsko stanje, zdravstveno stanje, talenti, ljubavne afere, operacije, razvodi, sudski sporovi, preseljenja, život u inozemstvu, financijski život, uspjesi, neuspjesi, sreće i nesreće. Ne dobija se psihološko tumačenje niti lupetanje o nepostojećoj karmi. Isključivo događaji se iznose sa godinama. Ovakva hiromantska analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 5000 eura. Analiza se dobiva u roku 60 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.