Branko Zivotin, katolički astrolog, prognozer

Cjenik astroloških i konzultantskih usluga

Objavljeno Siječanj 21, 2020

Ne dajem besplatna tumačenja!!!

Ovdje imate sve kompletne cijene mojih usluga koje obavljam. Cijene su izražene isključivo u eurima. Sve astrološke prognoze koje obavljam isključivo radim uz pomoć astronomskog softvera sa 13 znakova zodijaka dok izračunavanje događaja radim ručno.

Sve analize se dobijaju u pisanom formatu i šaljem ih na onaj imejl putem kojeg je dostavljen kontrolni broj uplate kao i podaci. Svaka predikciona analiza vrši se isključivo u PDF formatu. Slanje analize je putem e-pošte u roku do 10 dana od dospijeća novca, na onaj vaš email sa kojeg ste mi poslali kontrolni broj uplate i pitanja koja vas interesiraju. Posebne informacije kao što su vaša pitanja, podaci o rođenju, kontrolni broj prijenosa novca (MTCN) potrebni su za ova izvješća.

Ovisno o tome što netko želi saznati o svom životu ili postići bilo da je u pitanju jedna oblast života kao što je ljubav ili više od jedne oblasti života prakticiram različite tehnike koje su najprikladnije za samu osobu.

Kako uplatiti novac za određenu uslugu kod mene

Osobe koje žele naručiti neku od astroloških karata, mogu učiniti uplatu preko Western Uniona.

Adresa na koju se šalje novac je:

Branko Zivotin
Serbia

Kada novac uplatite na moj email zivotin@astrovojvodina.com dostavite mi sljedeće:

- Ime i prezime uplatitelja.
- Kontrolni broj uplate.
- Koliko novca ste uplatili.
- Grad i država gdje je uplata izvršena

CIJENE ZA MOJE USLUGE

Možete naručiti jednu ili više usluga ovisno o tome što vas to konkretno interesira odnosno prema cijeni koja je istaknuta za svaku uslugu.

OPĆENITE ANALIZE

Općenite astrološke analize obuhvaćaju tumačenje jedne ili više oblasti života. Ovakvim tumačenjima se može saznati da li će osoba biti u braku ili živjeti izvanbračno, tu se vide ljubavi, da li će vas partner varati, da li ćete spasiti vezu ili brak, hoćete li se pomiriti s partnerom, kako ćete izgraditi ponovo intimnost, kakav će vam partner biti roditelj, zdravlje, posao, karijera, brak, djeca, život u inozemstvu. Općenite astrološke analize samo ne obuhvaćaju datume događaja i ne tumači se za određenu godinu.

- € 200...Općenita analiza za jednu oblast
- € 400...Općenita analiza za tri oblasti

PROGNOSTIČKE ANALIZE

Ova vrsta analiza je najtraženija od mene a obuhvaća tumačenje određene oblasti života za jednu osobu gdje sama osoba želi konkretno saznati što je očekuje u određenoj godini života. Prognostičkom analizom se dobiva kada će osoba biti u braku, kada će se udati, imati djecu, kada će prosperirati, kada nastupaju periodi težine, ako ste sad upali u krizu kada ćete se izvući i kako, što treba učiniti da vam veza ili brak budu kvalitetni, kada ćete živjeti u inozemstvu:

- € 100...Horarno Pitanje
- € 200...Prognostička Godišnja Karta
- € 200...Prognostička analiza za jednu oblast za određenu godinu
- € 400...Prognostička analiza za tri oblasti za određenu godinu

EKSKLUZIVNE ASTROLOŠKE PUNUDE

Ekskluzivne astrološke ponude su formirane na osnovu 39 godina mog rada u oblasti astrologije, hiromatije, duhovnosti, okultizma kao i potreba ljudi da saznaju nešto više o svom životu kao i mnoga rješenja određenih problema ukoliko osoba ima. Ove analize su i uz određene povoljnosti:

€ na upit.....Dobivanje rješenja preko Amuleta
Kroz ovu uslugu nema nikakve mogućnosti ili prepostavke već se dobiva točno datum nekog događaja koji će osoba imati tijekom njezinog života. Tu se vidi datumi ljubavi, zdravlje, posao, karijera, brak, djeca, život u inozemstvu, crna magija kao i silna rješenja određenih problema ukoliko osoba ima. Cijena zavisi od toga što to želite postići? Ovakva usluga je 100% točna.

€ 200.....Rektifikacija - Određivanje tocnog časa rođenja
Da bi vam izračunao točan sat i minutu vašeg rođenja, potrebno je da mi odgovorite na određena pitanja. Potrebno je u dan da mi napišete kada se što izdešavalo, kako bih mogao velodostojno da vam izračunam vaš točan sat i minutu rođenja. Ovakva analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Putovanja i život u inozemstvu
Ova astrološka analiza je vrlo dobra jer precizno pokazuje, da li će osoba živjeti u inozemstvu i kada kao i u kojoj državi. Pored toga pokazuje i razna putovanja u inozemstvu, kada su dobri razdoblja za putovanje a kada nisu za određenu godinu. Ovakva analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 7 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Određivanje suđene ljubavi.
Preko natalne karte odnosno podataka o rođenju još kako mogu vidjeti, da li će uopće djevojka ili žena u ovom životu imati suđenu ljubav. Obostrana ljubav je zapisana svakom čovjeku i ženi. Netko je doživi iz prvog puta a netko odabere i pogrešne osobe. Ovakva analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura po osobi. Analiza se dobiva u roku 7 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 250.....Rješavanje krize u ljubavi
Rastali ste se i želite se pomirite a on nikako neće ili je našao drugu i sa drugom je u vezi. Ne očajavajte! Izradite najbolje astrološku ljubavnu analizu i malo mu zamrsite konce. Vrlo uspješno takve ljubavne probleme rješavam. Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 250 eura. Analiza se dobiva u roku 7 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Određivanje točnog datuma braka - hiromantija
Kada ćete upoznati svog partnera/cu. Da li ćete imati brak zakonit ili nevjenčani? Gdje ćete upoznati svog budućeg supruga? Kakav ćete brak imati? Koliko puta ćete se udavati? Ovakva bračna analiza je 100% točna. Cijena ove bračne hiromantske analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 7 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Astrološka medicinska prognoza
U natalnoj karti se vrlo lako vidi, da li neka osoba ima predispozicije za neku bolest kao što se obavezno gleda, genetika same osobe. Ovakva astrološka analiza je 80% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 200.....Kada ćete i na koji način umrijeti
Točan datum vaše smrti. Način kako ćete umrijeti. Da li ćete se mučiti prilikom umiranja ili ne. Da li ćete biti pokopani ili kremirani. Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 200 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 300.....Saznajte jeste li pogođeni crnom magijom
Svakom čovjeku mogu vidjeti u horoskopu, da li je pod crnom magijom i zašto mu se neke stvari događaju. Pored horoskopa, i preko otiska dlana se jako lako vidi i ta crna magija, sve što je vezano za svako zlo. Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 300 eura. Analiza se dobiva u roku 10 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 400.....Kako da vratite voljenu osobu
Objasnit vam vrlo konkretno bez puno filozofiranja ili davanje kakve mogućnosti: Što je uzrok vašeg rastanka? Gdje ste vi griješili za vrijeme dok ste bili u vezi ili u braku? Što je to što je njemu smetalo kod vas? Kako i na koji način da povratite njegovu ljubav? Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 400 eura. Analiza se dobiva u roku 7 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 400.....Usporedna Astrološka karta
Putem izrade usporedne karte vrlo konkretno govorim o detaljima u jednoj vezi, i što sve žena može da očekuje iz jedne veze, o kakvim ciljevima se radi, koliko je netko autoritet, koliko može drugoga da poštuje, kakve želje ima s drugom osobom, što u vezi daje entuzijazam, kreativno djelovanje, svrhu. Ovakva usporedna astrološka analiza je 95% točna. Cijena ove astrološke analize je 400 eura. Analiza se dobiva u roku 7 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 500.....Karta sreće i nesreće
Preko ove karte se vidi točno gdje je vaša sreća i gdje vam predstoji prosperitet u životu. Karta sreće i prosperiteta obuhvaća kompletno cijeli vaš život gdje se izuzetno pecizno piše, kada ćete početi prosperirati i kada vam predstoji sreća kao i u kom polju vam predstoji sreća. Ovakva astrološka analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 500 eura. Analiza se dobiva u roku 10-20 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 500.....Određivanje tocnog vremena trudnoće (preko dlana)
Kao hiromant sa 35 godina rada, neizbježno je pitanje, kada ću dobiti dijete? Kada ću zatrudnjeti? Hoću li roditi prirodnim putem ili umjetnom Oplodna? Ovakva hiromantska analiza je 100% točna. Cijena ove hiromantske analize je 500 eura. Analiza se dobiva u roku 15 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

SPECIJALNE ASTROLOŠKE PUNUDE

Specijalne astrološke ponude su u oblasti poslovnosti, duhovnosti, hiromatije.

€ 2000.....Poslovni horoskop
Koje su vam opcije za karijeru tijekom godine. Kako možete uspjeti u vašem poslu. Kad je najbolje da uložite novac i gdje uložiti. Koji marketing je najbolji za vas da privućete idealnog klijenta. Kako najbolje upravljati ljudskim resursima. Ovakva analiza je 100% točna. Cijena ove poslovne astrološke analize je 2000 eura. Analiza se dobiva u roku 30 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 5000.....Tumačenje dlana - samo sa događajima za cijeli život
U hiromantiji kod žene se može unaprijed vidjeti njezini događaji iz života, ljubav, brak, djeca, bolesti, udarci sudbine, karijera, obiteljsko stanje, zdravstveno stanje, talenti, ljubavne afere, operacije, razvodi, sudski sporovi, preseljenja, život u inozemstvu, financijski život, uspjesi, neuspjesi, sreće i nesreće. Ne dobija se psihološko tumačenje niti lupetanje o nepostojećoj karmi. Isključivo događaji se iznose sa godinama. Ovakva hiromantska analiza je 100% točna. Cijena ove astrološke analize je 5000 eura. Analiza se dobiva u roku 60 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

KARMIČKE I PSIHOLOŠKE PUNUDE

€ 3000.....Astropsihološko lupetanje i izigravanje psihologa
Psihološki gledajući je vrlo lako, dat će vam se dvije mogucnosti i vi ćete biti prezadovoljni s tumačenjem.No, kako vrijeme protječe, tako i vi, vidite da od onoga što je rekao astrolog nema ništa. Tada tko je kriv? Vi koji ste podržavali astrologa koji je govorio psihološki i gdje vam je prijalo čuti samo ono što vi hoćete. Ovakva analiza je 5% točna. Cijena ove psihološke astrološke analize je 3000 eura. Analiza se dobiva u roku 30 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.

€ 3000.....Karmička analiza samo lupetanje
Što sam bio u prošlom životu, krokodil, majmun, slon, princ, kralj, vojnik, bog, svetac, kurva, pop, grobar, seljander, guska, puran, vještica, vampir, ubojica, silovatelj, pedofil , pederčina, pljačkaš, mučenik / ca itd ... pa da u ovom životu ispaštam? Da li nosim kakav karmički dug od mojih predaka? Zašto moram baš ja da ispaštam u ovom životu zbog svojih predaka? Astrolozi, pomagaj da saznam o karmi, platim kolko treba samo pomagaj !!! Ovakva analiza je 1% točna. Cijena ove izmišljenje karmičke astrološke analize je 3000 eura. Analiza se dobiva u roku 30 dana od uplate na e-mail u PDF formatu.