Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Zoran Milanović

Pogrebna inauguracija 2020

Objavljeno Veljača 14, 2019

Zoran Milanović
Veljača 18, 2020
- Pogrebna inauguracija

Zoranova inauguaracija nije održana na Markovom trgu već na Pantovčaku. Na njoj su bile pozvane 43 osobe u tri kategorije. Tko je pratio inauguraciju novog predsjednika Hrvatske, Zorana Milanovića dobio je dojam da je došao nekome na pogreb. Od početka do kraja inauguracija je bila ko iz pakla. Zoran Milanović je peti predsjednik Republike Hrvatske.

Cijelo vrijeme dok nije počela inauguracija i poslije inauguracije padala je kiša a to svakako najavljiva da će imati još više muke građani Hrvatske koje ioanko imaju a koje će još više doprinijeti novi predsjednik Zoran Milanović. Kada kiša pada na vjenčanje to obavezno označava loš brak sa puno suza, svađa, bijeda, prijevare, loš suprug. Kada se gleda predsjednik i država, kiša na inauguraciji kada predsjednik daje priseku, znači da će novi predsjednik donijeti narodu samo nevolje građanima Hrvatske. Sama kiša na inauguraciji Milanovića pokazatelj je da će treća godina mandata Zoranovog biti vrlo kritične i nepovolj po građanima Hrvatske.

Na inauguraciji nitko od svjetskih dužnosnika nije doša a i da je zvao Zoran Milanović, ne bi opet došli jer dobro je poznato kakav je Milanović. Vuk dlaku mijenja a ćud nikada, tako i Zoran Milanović. Zoran Milanović oženjen je i otac dvojice sinova, Ante Jakova i Marka. Suprugu Sanju.

Josipa Lisac unakaradila himnu Republike Hrvatske

Svi nazočni na inauguraciji došli su u odjeveni u crno, namrgođeni i primjećivala se napetost. Šok je bio kada je zapjevala na inauguraciji Josipa Lisac himnu Lijepa naša domovino. Jebo te život onako obučena ko vještica a glas ko da je upravo došla iz pakla. Josipa je unakaradila himnu Hrvatske jer riječi se ništa nije razumjelo što je pjevala. Pravi horor od pjevanja.

Nakon paklenog pjevanja Josipe Lisac, sledovalo je odavanje počasti svima onima koji su dali život za Republiku Hrvatsku umjesto 60 minuta bilo je svega 17 sekundi.

Više informacije :

Što će donijeti Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske?

Mjesec (narod) nalazi se 32 stupnju Strijelca i pravi aplikcionalni aspekat sa Marsom (ljutnja) i astrološkoj karti inauguracije Milanovića. Može se garatovati da će građani Republike Hrvatske za vrijeme mandata Zoranovog kao predsjednika biti izuzetno revoltirani na ponašanje kao i na česte njegove nepromišljenje odluke.

Obje ove planete se nalaze u 7 kući (sporazumi, ugovori, diplomacija. Vanjska politika), Obje ove planete se nalaze u 7 kući (sporazumi, ugovori, diplomacija. Vanjska politika), dok je vladar 7. kuće u lošem aspektu sa Ascendenton. Nema sumnje da mnogi ugovori koje bude potpisao Zoran Milanović izazvat totalno nezadovoljstvo u narodu a posebno vanjska politika će mu biti izuzetno loša a posebno će imati loš odnos sa Srbijom.

Jupiter se nalazi na 16 stupnju Jarca baš na stupnju prve osnovane Republike Srbije au 8. kući karte Zoranove inauguracija. Zoranu će ja jako smetati napredovanje Srbije kao i to što će Srbija dobijati razna priznanja zahvaljujući predsjedniku Vučićiću a Republika Hrvatska bez obzira što je u Europskoj uniji neće dobivati ​​za vrijeme vladavine Zorana Milanovića. On kao predsjednik Republike Hrvatske neće se puno zalagati da se odnosi s Republikom Srbijom poboljšaju već će dosta ispoljavati mržnju.

Planet Merkur je retrogradan u znaku Ribe iu 11. kući. Sam Merkur je neaspektovan a to jasno pokazuje da će često imati strah, bit će šutljiv u svojim planovima, rezerviran. Privučen politikom. Imaće malo prijatelja zbog rezervirane prirode. Uspjeh dolazi putem drugih ljudi koji prepoznaju njegove kvalitete. Slabosti: materijalne brige, uštede, ograničenja. Naklononost ka iluzijama, strahovima i strahopoštovanju. Ne zanosi se ljubavlju.

Njegova obećanja koje je dao na inauguraciji vezano za obrazovanje kao i oko zaposlenje neće se ništa popraviti ali će se situacija u Republici Hrvatskoj pogoršati. On kao predsjednik će Republiku Hrvatsku dosta unazaditi i stvarat dosta zautegnute odnose sa susjednim državama. Građani Republike Hrvatske živjet će dosta teško i biće dosta siromaštva za vrijeme vladavine Zorana Milanovića.

Jupiter je na 16 stupnju Jarca u 8. kući gdje pravi aspekt sa Neptunom. Zoran Milanović će za vrijeme svog mandata pokušati promijeni Zakon i uvesti da predsjednik ima veće ovlasti nego što sada ima. Dosta toga će pokušati promijeniti u zakonodavstvu ali neće u parlamentu naići na odobravanje. Korupcija će se posebno povećati u Hrvatsku za vrijeme njegove vladavine. Zoran Milanović kao predsjednik Hrvatske bit će samo jedna marioneta na političkoj sceni koji će ga slabo ko ozbiljno shvatiti.

Moje Usluge:

Najnegativniji predsjednik

Najnegativniji predsjednik u Republici Hrvatskoj bit će upravo predsjednik Zoran Milanović što je ikada Hrvatska imala. On će još prvu godinu svog mandata dosta dobro prolaziti kod građana Hrvatske gdje će se nadati da će se stanje u Hrvatskoj popraviti baš kao što je i obećao u svom izlaganju. Kao predsjednik biće zabilježen kao vrlo negativan koji je Hrvatsku vodio u sunovrat.

Sve loše aktivirat će se u njegovoj 3. godini kraj (2022) mandata kada će se narod početi buniti, gdje će mnogi štajkovati i gdje će tražiti njegovu ostavku.