Branko Zivotin, katolički astrolog, hiromant - Beograd

Žena od 35 godina i više i njena ljubav

Iz moje knjige "Ljubav, ljepota, brak, sex" izdana 2012 godine.

Mnoge djevojke u Hrvatskoj koje su navršile 35 godina, teško mogu naći normalnog muškarca. Ako su udate, one nisu sretne jer u tom braku imaju silna ograničenja, maltretiranje, emocionalne ucjene i psihička maltretiranja a sve češće nasilje, zlostavljanje.

Iznimno puno je samohranih majki a djece je danas najviše ostavljeno upravo od muškarca koji morališe i izigrava tradicionalistu i ističe Boga.
Mnoge žene koje su navršile 35 godina su zbog neke ljubavne veze, avanture i braka sebi zagorčale život, gdje ne vide izlaza iz svoje situacije a posebno one koje su samohrane majke.

Ljubavna analiza će svakoj ženi od 35 godina i više vrlo jasno pokazati, kako treba jedna žena da se ponaša u ljubavi i sa muškarcem, kako bi bila prvenstveno ona zadovoljna i sretna. Najveći problem je taj što mahom mnoge žene ne udovoljavaju sebi već muškarcu, što je totalno pogrešno. Svaka žena koja ima 35 godina i više treba preispitati sebe, što je ona dobila time što je udovoljavala muškarcu? Gdje je danas taj muškarac a gdje je ona? Zašto onda ima probleme u vezi ili u braku? Zašto je onda prevario, ostavio? Zašto se stalno nateže oko alimentacije s njime? Zašto sve to prolazi a udovoljava mu?

Svaka žena od 35 godina i više treba znati, da jako griješi što muškarcu previše udovoljava jel tako gubi sebe i tako će propustiti u životu dobiti sretnu ljubav. Žena ne treba nikada da očajava ako nema vezu ili brak. Bolje i nemati vezu a živjeti kvalitetno, ispuniti sebe nego imati vezu, brak a živjeti nekvalitetno. Najvažnije što treba znati žena- živite u miru sa samom sobom.

Žena koja živi u određenim Županijama i njena ljubav

Svaka žena koja je navršila ili ima više od 35 godina, još kako će joj njezina natalna karta pokazati, gdje joj je sreća i kada će joj doći ona sretna ljubav. Svaka žena u svom horoskopu bez obzira na godine, još kako se vidi u njenom horoskopu ljubav a isto tako, kakve ljubavi da se kloni. Kada se radi ljubavni horoskop benefični planeti uvijek prognoziraju dobro, a malefični štetu. Ipak, ukoliko je malefični planet u svojoj egzaltaciji, efekti će biti dobri iako će uključiti bol i tugu.

Kada se radi usporedni horoskop, Sunce predstavlja u usporednom horoskopu ženu od 35 godina dok Mjesec, predstavlja muškarca do 35 godina.

Ako neka djevojka ima 35 godina a živi u Dalmaciji i u vezi je s nekim. Da bi znala što će biti od te veze, neka samo pogleda kakve aspekte pravi njeno Sunce s njegovim zviježđem Lava i kakve aspekte pravi njegovo Sunce sa njenim zviježđem Ophiuchus. Loši aspekti donijet će joj težinu i teško razočaranje a dobri, sreću s njime.

Žena koja ima 35 godina a živi u Istri a u vezi je s nekim muškarcem ili u braku. Da bi znala što će biti od te veze ili braka, dovoljno je da pogleda kakve aspekte pravi njeno Sunce sa zviježđem Ophiuchus i Ribe, kao i da usporedi vladara Ophiuchus-a, asteroid Kiron, i vladara zviježđa Ribe, Neptun. Tada nek pogleda kod muškarca ili supruga kakve aspekte pravi asteroid Kiron, Neptun s njezinim Suncem. Aspekti nikada ne griješe i uvijek pokazuju, pravu sliku što će biti.

Ako žena koja ima 35 godina a živi u Slavoniji, udana je ili je u nekoj emotivnoj vezi s nekim muškarcem. Neka prvo pogleda, kakve aspekte pravi njeno Sunce sa njenim Plutonom a onda neka pogleda, kakve aspekte njeno Sunce pravi s njegovim Plutonom. Kakve aspekte pravi njegov Pluton sa njenim Jupiterom i Saturnom. Loši aspekti donose još teško razočaranje, dok dobri, sretna veza i udaja.

Pozicije planeta i aspekti koji jamče nesretnu vezu ili brak

Žena koja ima 35 godina, i u vezi je s nekim muškarcem, da bi znala, kakva će joj veza biti, neka pogleda, kakve aspekte pravi njeno Sunce s njegovim Mjesecom.

Ako njegov Mjesec pravi loše aspekte sa njenim Suncem, neka od takvog ništa ne očekuje, taj je samo jedan u nizu luzer, koji želi samo provod i ništa više.

Ako žena koja ima 35 godina i njeno Sunce pravi loš aspekt sa njegovim Jupiterom i Saturnom. Takvog nek se čuva žena. Od veze i stabilnosti nema ni govora.

Ako je ženino Sunce u aspektu s muškarčevim planetom i tvori malefik na uglu i odvoji se od njegovog aspekta 1 ° to je povod za brigu, ali bez ikakvih realnih posljedica. Ukoliko ima Mjesec, Mars, Jupiter, Saturna na nepovoljnoj fiksnoj zvijezdi u njegovoj natalnoj karti, koja prima utjecaje u nepovoljnoj poziciji sa njenim Suncem. Garant, predskazuje zlo u vezi i u braku, ženi.

Žena koja ima 35 godina a ima nekog mladića koji nije navršio 30 godina. Da bi znala, što može očekivati od njega, neka pogleda njeno Sunce, kakve aspekte pravi sa njegovim Mjesecom, Merkurom i Neptunom. Ako je njegov Neptun umiješan i pravi loše aspekte, može biti sigurna, da od veze nema govora za brak. Tip je grub i veliki manipulator njenog srca.

Ukoliko žena ima muškarca koji ima 35 godina, neka usporedi njeno Sunce s njegovim Marsom, Jupiterom, Saturnom. Loš aspekt, donosi joj razočarenje, psihički i emocionalno matretiranje. Nije vjeran.

Ako žena koja ima 35 godine a u braku je, lako može saznati kakav joj je suprug, odnosno, da li je vara? Dovoljno je da usporedi njeno Sunce s njegovim asteroidom Juno i kakve aspekte pravi njeno Sunce s njegovim zviježđem Ophiuchus.

Ako neka žena koja ima 35 godina a u vezi je sa satarijom osobom koja ima 40 i više godina. Neka pogleda, kakve aspekte pravi njeno sunce sa Jupiterom, Saturnom i Mjesecom njegovim. Loši aspekti donose razočarenje i vezu nestabilnu i nesretnu. Ako je u trigonu, donosi prevaru njegovu. Ukoliko je aspekt sekstil, veza je sretna.

Ako žena ima 35 godina i željela bi saznati, za koga će se udati? Neka samo pogleda gdje je otišao vladar 8 kuće i kakve aspekte pravi vladar 7 kuće sa zviježđem Zmijonošac.

Koji je horoskopski znak 7, 8, i 11 polje, takav je muškarac u vezi ili braku kod žene koja ima 35 ili više godina

OVAN: Plah, nagao, tvrdoglav, impulsivan u ljubavi i braku. Ne slaže se dobro s partnericom istih osobina. Česte svađe i prijevare njegove.

BIK: Evo jednog muškarca koji je veliko zanovetalo u vezi i u ljubavi. Posesivan, zahtjevan, tvrdoglav ko mazga, koristoljubljiv, materijalista. Mukljara i nevjernik. Veza bez veselja a brak veoma težak.

ORION: Orion je vjeran, dobre naravi, lako zavodljiv i strpljiv. Kao suprug ne voli promjene, sretan je i zadovoljan. Odan svojoj partnerici. Rijetko kad prevari.

BLIZANAC: Hladnokrvan, bez afekata i morala, bezosjećajan, vetropirast. Zbog svoje racionalne prirode teško shvaća partnericu. Manipulator ženskog srca i preljubnik.

RAK: Pravi durljivko i napuhanko. Ajme, za glupost se zna naduriti. Iznimno zna da opterećuje i biti veliki smor.Očekuje stalno izljeve nježnosti, emocija u ljubavi. Vrlo je autodestruktivan. Lako se zaljubi. Voli da laže i da preuveličava stvari u svoju korist.

LAV: Nevjeran, arogantan, plemenit i velikodušan za druge a sadističkog ponašanja prema partnerici i djeci. Veliki pozer i glumac. Izigrava veličinu. Početak veze fantastičan a brak užasan za partnericu.

DJEVICA: Ajme ala je ovaj tip težak čovjek i zakeralo. On kombinira mušku sliku s vrlo ženstvenim senzibilitetom.Vjernost njegova? Bit će vjeran samo ako mu djevojka zadovoljava njegove potrebe. Vrlo je samoživ, koji izuzetno gleda korist. Sve radi promišljeno pa tako i u ljubavi i u seksu. Užasno je hladan sa emocijama.

VAGA: Dosta je nestrpljive prirode. U svakoj čorbi mora biti mirođija. Vrlo je narcisoidan. On je uvijek spreman da zadivi partnericu. Ne podnosi devojku koja je vulgarna. Uvijek je pristojan i uvijek je dotjeran a to očekuje i od partnerice. Pravi džentlmen. Osvaja uvijek lijepim osmijehom, finim manirima. On je savršena opcija za opuštene izlaske. Teški preljubnik.

ŠKORPION: Operiran je s emocijama i sa nježnosti, tako da djevojka koja bude s njime, teško da može doživjeti kvalitetnu ljubav a kamoli kvalitetan seks.

ZMIJONOŠAC: Muškarac koji je vrlo svojeglav. Teško odstupa od konvencionalnog ponašanja. Na njegovom licu je stalno osmijeh i rijetko se događa da bude namrgođen. Iznimno mu je važna ljubav pošto je satkan od osjećanja. Žena koja je pesimista treba ta da ga u širokom luku zaobiđe.

STRIJELAC: Vječito pompezan, znatiželjan. Bez ljubavi i seksa ne bi mogao živjeti. Seks je presudan u njegovom životu i ako to ne funkcionira baš najbolje, ode brzo kod druge. Ima dobar pristup kada bira partnericu. Žena ne treba da očekuje ozbiljnost od njega.

JARAC: Ovaj muškarac je hladan i odmjeren i vrlo težak. On panično skriva svoje emocije. Nevjernost mu se gadi i rijetko kada će on prevariti partnericu. Dosta je odan i vjeran. U seksu je nekako trom ali vrlo izdržljiv. Nikako nije strastven i to je za njega nepoznanica.

VODENJAK: On je ekscentričan, s dozom simpatične ironije, dvosmislenih upadica. U ljubavi je izuzetno vjeran i požrtvovan a posebno kada se zaljubi. Sve će učiniti za ljubav i lako će iznenaditi partnericu s poklonima, pažnjom, ljubavlju.

RIBE: Muškarac koji je muljara, prevrtljivac. Nema sigurnosti u sebe i općenito je velika kukavica. Vrlo se lako odaje alkoholu ili narkomaniji. Seks mu je stvar kreativnosti i samo zabave. U ljubavi je veliki davež. Seks mu je užasan bez strasti i žestine.

Ako je vladar te kuće loše aspektiran, to će uvijek ukazati na teškoće ženi u braku. Isto tako ako se malefični planet nalazi u ovoj kući. Stelijum u ovoj kući označava komplikacije u braku i u vezi, muškarac je prevrtljivac i teški manipulator, preljubnik.