Vjeruj u ljubav

...

Astrologija je predivna grana ali ovisi samo od astrologa kako prezentira tu astrologiju, zavisi samo od astrologa kako će djevojci i ženi reći i uputiti je na sretnu ljubav a ne kod nekog muškarca koji će je maltretirati i ponižavati. Mahom astrolozi se drže primitivnosti gdje svakoj skoro djevojci kažu da se radi o kakvoj sudbinskoj ljubavi i karmičkoj. 

Sudbinska ljubav ili karmička pukne i umjesto da priznaju da su pogriješili u tumačenju, astrolozi i ostali koji se bave proricanjem sudbine vade se da je moralo tako. Kakva je to onda sudbinska ili karmička ljubav kada pukne? To onda nije sudbinska i karmička ljubav, jer sudbinska ljubav ne puca.

Svaka djevojka ili žena ima u svojoj astrološkoj karti ljubav ali ljubav s muškarcem s kojim bi bila sretna. U njezinoj astrološkoj karti stoji ta ljubav. Ona ima tu drugu polovicu koju želi. Ta druga polovica će joj doći onda kada je zapisano od strane Boga a ne kada ona hoće. Svaka djevojka i žena još kako treba vjerovati u ljubav da ona postoji bez obzira ako je doživjela neko razočarenje u muškarca kojeg je voljela. Ona ne treba da se obeshrabruje.

Ona u svojoj natalnoj karti još kako ima zapisano sretnu ljubav i sretan brak. Ona treba da vjeruje u ljubav i da ta ljubav još kako postoji i kod nje. Ljubav koja je iskrena, poštena i sretna, bez obzira kakvo je imala iskustvo do sada s muškarcem. Ona nek to prepiše samo da je imala pogrešnu osobu kraj sebe i dok je bilo lijepo trajalo je. Kad je muškarac pokazao svoje pravo lice to što je on u stvari, da je tada i pukla ljubav. Djevojka i žena ne treba ni zbog jednog muškarca da pati jer ni jedan muškarac nije vrijedan njenih suza i patnje.

Muškarci postali kreteni prema finim djevojkama i ženama

Muškarci 1976 do 1993 godine su postali kreteni, lažljivi prevaranti, bludnici, preljubnici, žigalo, starletani gdje naivne djevojke i žene koje vjeruju u ljubav nasjednu na njihov fizički izgled, slatkorečitost a posebno tipa da oni nju vole ali ne brak s njome. Ona djevojka i žena koja je neiskvarena, nevina, čestita, lako se upeca u zamku njihovu. Zaljubi se do ušiju ali samo ona a ne i muškarac, jer taj muškarac gleda samo neku korist da od nje izvuče. Kod muškarca se sve vrti oko seksa, koji ne cijeni djevojku i ženu, gdje nema vjernosti, emocije, dok očekuje od djevojke da ga voli i da mu bude vjerna. Suprotno od onoga što on nije. Devojka i žena usled čestih takvog razočarenja u muškarca, često misli da su svi isti muškarci i ona gubi veru u pravu i iskrenu ljubav da postoji.

...

Prava i iskrena ljubav kod žene je u Znaku Ophiuchus-u

Venera nikada ne pokazuje ljubav kao što astrolozi uporno tvrde. Ako to pokaže, zašto onda ima toliko nesretne ljubavi i zašto su nesretne djevojke i žene gdje ne mogu naći iskrenu i sretnu ljubav?

Ta prava i iskrena ljubav kod djevojke i žene se nalazi upravo u zviježđu Ophiuchus, koje su moderni astrolozi anatemisali i samim tim i istinu o svakom čovjeku. Planet u zviježđu Ophiuchus, aspekti Jupitera, Saturna sa zviježđem Ophiuchus će svakoj djevojci i ženi pokazati koga će se djevojka ili žena, kada će ona upoznati tu svoju drugu polovicu, tu veliku ljubav koju toliko mašta i želi.

Nema ništa ljepše u natalnoj karti kada djevojka ili žena ima Saturna na 15 stupnju znaka Ophiuchus, to jasno govori da će ta djevojka i žena dobiti muškarca koji će je obožavati i neizmjerno voljeti, koji je neće varati s drugim djevojkama. To je velika ljubav i iskrena muškarca. 

Saturn predstavlja brak kod djevojke i žene a sam 15 stupanj govori o božijoj ljubavi i nagrada toj djevojci ili ženi. To jasno govori da još kako postoji iskrena ljubav i da djevojka i žena svaka treba vjeruje u ljubav da će je dobiti. Ova pozicija Saturna u znaku Ophiuchus donosi djevojci i ženi veliku ljubav u životu i onog pravog muškarca.

Sudbonosna ljubav se vidi jedino kroz zviježđe Ophiuchus kod svake djevojke i žene. Da bi se moglo točno vidjeti djevojci i ženi, kada će joj doći ljubav ona sretna, mora se pogledati u natalnoj karti, sljedeće:

- Deklinacije Saturna i znakom Ophiuchus.
- Aspekti Jupitera sa znakom Ophiuchus.
- Aspekti Marsa sa znakom Ophiuchus.
- Deklinacija Marsa i deklinacija Ophiuchus.
- Deklinacija Sunca i Marsa i aspekti sa znakom Ophiuchus.
- Aspekti Sunca sa Saturnom.
- Aspekti Sunca sa Jupiterom.
- Deklinacija Sunca sa znakom Ophiuchus.

Deklinacije se računaju zajedno sa aspektima zviježđa Ophiuchus i pretvaraju se u godine. Zbroj koji se dobiva jeste godina, mjesec i dan. Deklinacija Jupitera i zviježđe Ophiuchus kada se dobije godina, točno će pokazati muškarca, njegovo porijeklo, posao, ljubav i koliko dugo će živjeti.

Za sretnu ljubav kod djevojke i žene jedino će pokazati Sunce, Mars, Jupiter i Saturn kao i zviježđe Ophiuchus jer Ophiuchus je čvrsto povezan s Bogom i Isusom Kristom a na djevojku i ženu djeluje tako, što to govori o sretnoj ljubavi i braku. O Ljubavi vječnoj koja ostaje do kraja života.

Svaki aspekt ovih planeta sa zviježđem Ophiuchus, lako se može opisati muškarac kao i kakav je u romantici i u seksu. Sa čime će se baviti, gdje će živjeti, gdje će se upoznati? Djevojka i žena trebaju znati da se ovdje gleda isključivo sretna ljubav i sretan brak a da nema nikakve veze sa sadašnjim dečkom ili suprugom ako ga ima.

Bez obzira da li se nalazi ili ne nalazi neka planeta u zviježđu Ophiuchus, ali ona ima aspekte i deklinacije s ovim zviježđem, što jasno govori da se svakoj djevojci i ženi može točno izračunati, kada će dobiti sretnu ljubav a sa time i brak koji će joj trajati dok je smrt ne rastavi s njime.