Branko Zivotin, Katolički astrolog, hiromant, numerolog - Beograd

Vezivanje neke osobe putem slike

U Srbiji nema "crne" magije i nitko nije pod "crnom" magijom.

Ovaj tekst nek ljudi u Srbiji, prihvate samo kao vid zabave i budalaštine.

Koga je danas još briga što je grijeh ili nije grijeh, što je normalno ili nije normalno, što je moralno ili nemoralno, što je ljubav ili interes, sve je danas postalo interes i sa određenim novcem se može danas sve. Koliko para tolike i glazba a isto tako, koliko para, takva i ljubav. Danas mnogi prije će dati novac da magijski nekog vežu, nego što će nekome pomoći i to mi je skroz OK. Ipak živimo u 21 stoljeću i svaki se mora prilagoditi modernom dobu pa tako i modernim ljubavima a to je ljubav na brzinu, ako nećeš milom, hoćeš vala onda silom.

Danas je najlakše magijski vezati nekoga za sebe iz razloga što je dovoljna samo nečija slika a kako je moderno vrijeme, skoro svi postavljaju sliku putem društvenih mreža, tako da do slike je izuzetno lako doći. Dovoljna je slika od same osobe, ime i prezime i da se osoba veže. Vezivanje neke osobe radi se u osnovi na privlačenju pojedine osobe nakon prekinute ljubavne veze, braka ili odvraćanju neke osobe od dotadašnjeg partnera. Ona ne mora uopće biti u vašem rodnom gradu, ona može biti oženjena, udana, imati djecu, živjeti u drugoj državi to za vezivanje nema nikakav problem. Njoj se može napraviti rusvaj u njenom životu, pakao u ljubavi bez obzira kako trenutno živi i je li sretna s tom osobom. U Srbiji postoje velike želje za vezivanjem svog bližnjeg ili uništiti najbližeg srodnika ali nema niti jedne osobe koja može ispuniti takve zlokobne želje na prostorima Srbije.

Sa mnogim stvarima se može nanijeti zlo nekome. Danas zlo čine mahom najbližnji, to su prijatelji i obitelj. Moram reći da obično čine osobe koje su najbliži s parovima i koji se pretvaraju da ih jako vole. Danas stvarno nije teško dati nekome izraditi neku vradžbinu, čini da nekome bude loše i da se dvoje razvedu, rastanu u zemljama kao što su Bocvana, Brazil, Portugal a posebice od 2015 godine kada su otkupljeni rituali za vezivanje i preneseni u države Evropske Unije. To zlo čine nekome da se razvede a isto tako i pridobiti nekoga za sebe. Vezivanje neke osobe ima svakako korist i interes za samu osobu koja želi vezati neku osobu za sebe ili da putem vezivanja nekoga rastavi i da se veza prekine.

Vezivanje neke osobe se koristi isključivo radi ljubavi, seksa. Putem vezivanje neke osobe može se brak sačuvati, muškarac da ne može imati seksualne odnose s drugim ženama već samo s osobom koja je naručila vezivanje. Isto tako se može i ženi namjestiti putem vezivanja da ne može imati seksualne odnose sem sa osobom koja je naručila vezivanje.

Magijaši diljem svijeta izuzetno poštuju planetarni čas koji je od presudne važnosti za uspjeh jer se gleda preko datuma rođenja same osobe koji čas nakon ponoći, i koji minut je najjači za ritual vezivanja. Ako vidite da vam je ljubav jako klimava, da ne možete normalno komunicirati, ako ste stalno sami, uplakani, nemate pažnju, ljubav od partnera, zapitajte se, imate li na sebi crnu magiju? Možda ste baš vi vezani?

Vezivanje neke osobe na daljinu

Ona osoba koja želi nekoga da veže za sebe ili da vrati voljenu osobu to može još kako učiniti bez obzira da li ona živi u mjestu gdje mag radi ili ne. Mahom danas se radi vezivanje neke osobe ili vraćanje na daljinu iz razloga što je to magijski ritual a opet je vrlo učinkovit. Ljubavno vezivanje na daljinu se radi prvenstveno preko fotografije osobe koje se želi vezati.

Vezivanje se radi na daljinu kada voljena osoba napusti samu osobu s kojom je bila u vezi ili u braku, kada je došlo do raskida, razvoda ili je voljena osoba našla drugog ili čestih svađa u vezi ili u braku. Ovakav rad vezivanja neke osobe ili vraćanje je potpuno bezopasan i za osobu koja je naručila vezivanje neke osobe ili vraćanje, a i za osobu na koga se vrši vezivanje ili vraćanje.

Ovakav ritual za zaključavanje voljene osobe najčešće se radi preko lokota pošto je dokazano da rad preko lokota je najučinkovitiji i najdjelotvorniji. Postoje i drugi metodi vezivanja ali ovaj je najaktuelniji jer donosi učinkovitost a osobito kada se radi neko vezivanje na daljinu. Sa lokotom se okiva i zatvara srce.

Što je potrebno za vezati nekoga ili vratiti?

Osobe koje rade crnomagijske poslove na daljinu a posebno za vezivanje neke osobe i vraćanje voljenje osobe na daljinu po njima je potrebno:

- Određeni novac za rad
- Ime i prezime osobe koga želite vezati ili vratiti
- Datum rođenja
- Fotografija osobe koga se želi vezati ili vratiti.
- Vaša fotografija
- Napisati što točno želite da se osobi uradi?
- Napisati kada želite da vezu s drugim prekine.
- Napisati, ako želite vratiti putem vezivanja, kada želite vratiti?

Kada ćete osjetiti rezultat vezivanja

Da bi se vezala neka osoba ispunjene je vrlo brzo nakon magijskog rituala i osoba koja je naručila vezivanje još kako bude zadovoljna jer je dobila ono što je željela. Napakostiti nekome, uništiti život magijski je najlakše i to je danas najtraženije i najunosniji posao za magijaše, vidovnjake.