Branko Zivotin, Katolički astrolog, hiromant - Beograd

Venerin brijeg kod žene koja ima 35 godina i više

 

Žena na svom dlanu ima mnogo više saznanja o svom životu o ljubavi, braku, djeci, obitelji, karijeri nego što se može vidjeti na dlanu jednog muškarca. Kada se gleda muškarcu dlan pa i ne može se na temelju dlana mnogo reći kao što se može reći jednoj ženi.

Dlan kod jedne žene uvijek pokazuje i otkriva joj muškarca. Otkriva sve ono što muškarac radi krišom a da žena ne zna. Takve tajne otkrivanja se najviše vidi kod žene na lijevom dlanu na liniji glave, srca, sudbine a najviše na Venerinom brijegu. Bog je savršen i tako savršeno dao ženi spoznaju tajne, otkrivanje istine o njenom životu s muškarcem s kojim je.

Najveće tajne otkrivanja se ipak nalazi kod žene koja ima 35 godina i više na Venerinom brijegu. Tu spoznaju djevojka koja nema 33 godine ne može imati iz razloga što joj se nisu formirale linije spoznaje. Linije Božije spoznaje se formiraju u 34 godini. Nikada prije.

Venerin brijeg kod žene koja ima 35 godina i više svakako će joj pokazati: Da li je partner vara ako je vara s kime je vara? Opisat će detaljno osobu. Sve vezano za partnera se upravo oslikava na Vereninom brijegu kao i žensku djecu koju će žena imati ili je rodila. Pored toga, Venerin brijeg kod žene na lijevom dlanu svakako još pokazuje o obitelji njenoj, majku i njeno zdravlje, duljinu života majke, sestre. Muškarčevu senzualnost prema njoj. Kakav je dom i da li ima harmoniju u domu. Ali isto tako pokazuje i ženin moral kakav je.

Oznake koje ima žena na Venerinom brijegu nikada neće dati nikakve prepostavke, sumnje već isključivo konkretno i godine gdje se određene oznake nalaze na Venerinom brijegu. Ljubav i ljubavne veze se nikada ne vide na Venerinom brijegu bez obzira što Venera govori o muškarčevoj preljubu, varanju. Venerin brijeg kod žene koja ima 35 godina i više, isključivo govori o muškarčevim tajnim ljubavnim aferama dok je ona s njim u vezi ili braku. Venere brijeg ženi otkriva muškarčevu ljubav a ne njenu ljubav prema muškarcu i kakva je ona u ljubavi.

Venerin brijeg kod muškarca govori o njegovim strastima kao i o tome da li će oboljeti od spolne bolesti i ako će oboljeti, o kojoj vrsti spolne bolesti se radi? Venerin brijeg kod muškarca govori o njegovim devijantnim seksualnim potrebama ka što je preljuba, kao što je slučaj kod homoseksualaca i biseksualaca, koje nose u sebi a prikrivaju od drugih. Preko Venerinog brijega svaka žena može znati je li njezin muškarac s nastranom seksualnošću i da li će takav muškarac zbog svog devijantnog ponašanja oboljeti spolno i nju zaraziti.

Božja kazna

 

Nastrani seks nema veze nikakve s urođenim sklonostima već ima veze što se takav muškarac prepustio strastima seksa gdje ga nije briga da li je to normalno ili nije normalno, cilj mu je samo seks i mijenjanje seksualnog partnera po cijeni ugroziti sebi i drugome život a to je da prenese spolnu bolest, hiv itd. E, upravo na Venerinom brijegu se sve to jasno i precizno vidi. Svi muškarci sa nastranim seksom ili oni koji imaju spolnu bolest na Venerinom brijegu imaju svi iste oznake koje su pokazatelj njegovog ponašanja i njegovog cilja, kada je žena u pitanju. Spolna bolest kod muškarca kao i Hiv je u dlanu Božja kazna gdje i u Bibliji stoji da će svakog muškarca kazniti bludnog i razvratnog, da će na njega srušiti bolest od koje se neće nikada izliječiti.

Venerin brijeg kod žene je Božja spoznaja o muškarcu

 

Venerin brijeg na ženinom lijevom dlanu govori o Božjem zapisu i raznim upozorenjima ženi vezano za muškarca s kojim bude bila. Mahom ženu ponesu strasti prema muškarcu nekom, jer je muškarac zavede sa slatkorečljivim obećanjima, prićama, hvalospjevima, osmijehom, komplimentima i žena zanesena time, ne razmisli, je li taj čovjek stvarno takav ili je sve njegova igra. Ona malo kada vidi poleđunu svega toga kod muškarca. Pravo lice muškarac uvijek pokaže kada je žena već upecana kod muškarca.

Zapisi i upozorenja koje žena ima na svom lijevom dlanu, vezano za muškarca uvijek pokazuje, da li žena treba biti s tim muškarcem i da li treba da se uda za njega. Što će dobiti od tog muškarca kasnije kada strasti splasnu i kada muškarac pokaže svoje pravo lice?

Zapis je Bog zapisao, i dao ženi muškarca koji njoj odgovara sa kojim će biti sretna. Ali većinom žena to ne prepozna ili ne želi saznati te uvijek uzme pogrešnog muškarca, onako kontra Bogu. Žena tada je sama sebe uništila i umjesto da ima sreću u braku ona ima pakao a na kraju ishod je preljuba muškarčeva, rastava a ona postaje samohrana majka. Venerin brijeg kod žene na lijevom dlanu upravo govori o tome i upozorava je. Venerin brijeg joj otkriva pravu istinu Božju, vezano za muškarca.

 

SRETNA ŽENA I DOBAR MUŠKARAC: Ukoliko žena od 35 godina i više ima ove oznake na svom lijevom dlanu, ona može biti sretna osoba. Njezin suprug će je poštovati i voljeti je do kraja života. Ostvarit sa svojim muškarcem mnoga bogastva jel joj je Bog zapisao na dlanu sreću. Ova žena se nikada ne ponese nikakvim strastima već logikom i mnogo joj je važno da ima muškarca koji je stabilan i obiteljski čovjek. Njezin muž će biti s vrlo finim manirama i poslovan čovjek koji će neizmjerno obožavati je kao i djecu. Neće je nikada prevariti a u seksu je vrlo romantičar gdje je pravi muškarac, koji zna kako ženu zadovoljiti i da joj ugodi.

 

PRIJEVARA: Svaka žena koja ima 35 godina i više a ima kraj sebe muškarca nek pogleda kod sebe dlan. Neka obrati pozornost na oznake koje se nalaze na dlanu a onda nek pogleda muškarčev dlan desni pa nek usporedi svoj i njegov. Nađe li se križ kod muškarca na desnom dlanu na Venerinom brijegu i ona ima križ na lijevom dlanu na istom mjestu gdje i muškarac ima križ. Zasigurno je da je muškarac vara. Za njegovo varanje zna njegova obitelj, prijatelji ali kriju od žene. Ako žena ima križ na Venerinom brijegu na lijevom dlanu zasigurno da u ljubavi jako puno trpi i nesretna je s muškarcem s kojim je.