Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Venera u Ophiuchus u ženskom horoskopu

Venera u ženskom horoskopu ima skroz drugačije značenje od Venere u muškom horoskopu. Venera u ženskom horoskopu ne govori nikako kakva je ona u ljubavi, već isključivo govori, kakvog ona muškarca želi imati. Kavog će muškarca imati tijekom života.

Ista ta Venera u ženskoj natalnoj karti, pokazat njezine talente kao što će pokazati, što neće trpjeti kod muškarca. Venera u ženskom horoskopu govi o njenom ponašanju, hedonizmu, stilu oblačenja, kao i kakvog muškarca ne podnosti, kakav tip muškarca njoj najviše odgovara.

Venera u ženskom horoskopu pokazuje njenu estetiku. Ista ta Venera u ženskom horoskopu će pokazati da li će imati muškarca stabilnog koji će je cijeniti kao ženu ili će imati nekog nesposobnjakovića koji će je tretirati kao seksualnog objekta i sluškinu. Venera u ženskom horoskopu govori kojeg muškarca da žena izbjegava. Što da ne tolerira muškarcu. Kako izbjeći da je muškarac ne napravi sluškinu ili da joj zabranjiva nešto. Kako da muškarac bude pod njezinim vodstvom?

Venera u određenim zviježđima svakako opisuje ženu. Isto tako nije isto ako je neka žena rođena 60 setih godina ili 70 setih godina i ima Veneru u istom zviježđu. Na primjer: Venera u Djevici koja je rođena od 1950 do 1972 godine će donijeti ženu koja je moralna i poštena ali veoma nesretna u ljubavi dok Venera u Djevici koja je rođena od 1972. do 2000. godine značenje je skroz drugačije.

Najgora pozicija Venere je svakako u znacima Djevici, Škorpionu, Zmijonošcu. Venera u zviježđu Djevice a godište je 1972 do 2000 godine daje ženu koja stalno nešto zakera. Izigrava neku moralnost a sama je nemoralna. Ako je u braku prevari muža ladno i u muškarca gleda samo interes. Strašno bezosjećajna prema drugima. Koristoljubljiva, egoista, narcis. Loša domaćica i kuharica. Sa muškarcem će biti sve dotle dok ima interes i korist. Takva žena muškarca iskorištava.

Venera u zviježđu Ophiuchus

Žena koja ima Veneru u Zmijonošcu a rođene su 1972 do 2000. godine dijele se u tri kategorije. Prva kategorija su žene koje su rođene od 1 studenog do 5 studenoga. Druga kategorije žene sa Venerom u Zmijonošcu pripadaju koje su rođene od 6 studenog do 12 studenoga. Treća kategorije pripadaju žene koje su rođene 13 studenog do 18 studenog.

Aspekti s Venerom u Zmijonošcu će najviše opisati jednu ženu. Preko aspekata iz Zmijonošca će se točno utvrditi, ponašanje jedne žene sa Venerom u Zmijonošcu.

Venera kod žene u horoskopu a posebno u prvoj dekadi Zmijonošca, daje ženu koja nije iskrena i poštena. Ona je sklona dosta tajnim i seksualnim vezama. Venera u Zmijonošcu nikako nije dobra jer daje odlike kao Venera u Djevici a to je da gleda na muškarca samo kroz interes i seksualno. Lukava i prefrigana žena. Bezosjećajna, kritički nastrojena i vrlo zlobna i ljuborna. Venera u Zmijonošcu nije nikako dobra a posebno kada se nalazi na početku zviježđa.

Zli duhovi žele odvratiti ljude od štovanja pravog Boga. To je njihov prvi i najvažniji cilj. Da bi ga postigli, služe se, između ostaloga, osobama koje se bave tarot kartama, vradžbinama, urocima, kletvama, činima a među njima ćete naći i moderne astrologe koji govore o karmi. Karma ne postoji. "Jer koji umrije, oslobodi se od grijeha" (Rimljanima 6: 7). Čovjek nakon smrti više ne plaća za svoje grijehe.

Za izradu Godišnjeg horoskopa od podataka su mi potrebni:

■ Ime i prezime
■ Vaš datum rođenja
■ Čas rođenja
■ Mjesto rođenja, mjesto življenja

Kako poslati novac ?

Cena je 200 eura.

■ Uplate se vrše preko Western Uniona i adresira se na:

Branko Životin
Serbia.

■ MTCN broj se šalje na moj mail: zivotin@astrovojvodina.com
■ koliko novca je uplaćeno
■ Odgovor da sam novac preuzeo dajem istog dana kad je izvršena uplata
■ Astrološku analizu dobijate u roku 7 dana na mail koji ste poslali kontrolni broj uplate.

1 studenog do 6 studenog

Ženska Venera u Zmijonošcu a rođene su 2 studenog do 6 studenog a rođene su 1972 do 2000. godine, dosta su egoiste iu muškarca gledaju najviše interes. Znaju kako da se poigravaju sa muškarcima i da ih vrte oko malog prsta. Oni upravljaju s muškarcem a muškarac igra po njezinim pravilima. Posesivana je, želi biti u centru pažnje, previše je autoritativna i svi će pobjeći od nje od straha da joj ne padnu u ruke.

Kod žene Venera u Zmijonošcu od 0 stupnjeva do 4 stupnja daje ženu vrlo destruktivnu, koja je vrlo hladna na osjećaje partnerova i veoma je nemilosrdna prema mužu kada nije po njenom. Nju novac i materijalne stvari jako interesiraju i tako gleda na druge. 

Ovakva žena sa Venerom u Zmijonošcu je oprezan i promišljena, upada u prolazne avanture, voli hladno i pati od seksualnih tabua. Stalno analizira svoj ljubavni život i vječito nije zadovoljna. Uvijek joj nešto smeta. Neće se družiti s ljudima koji nisu financijski jaki i takve će ponižavati. U Boga ne vjeruju niti poštivaju Njegovu zapovijed. Vrlo su osvetoljubljive. Dosta su zavidne i ljubomorne na tuđu sreću i uspjeh. Nije ni malo tolerantna i ako smatra sebe za najtolerantnijom osobom. Svađalački nastrojena je.

6 studenog do 12 studenog

Ženska Venera u Zmijonošcu od 5 stupnjeva do 11 stupnja takva žena lako bukne za sitnicu. Stalno je u pokretu i nikada ne miruje. Vrlo je nestrpljiva. Kada nije po njenome tada je sklona bijesu i ljutnji ali je svakako popustljiva jer je ljutnja i bijes ne drže dugo. Ova žena nije nikako materijalista i stalno je u nekim problemima s novcem. Okružena je najviše s ljudima koji nisu financijski jaki a ljepilo je za muškarce koji kukaju. Tako da im ona dođe kao neki psiholog. Ima u sebi ogromno bogatstvo ljubavi a stalno živi u strahu da će je svi napustiti i izdati, čak i najbolji prijatelji.

Vrlo je iskrena i neposredna u ljubavi, normalno konvencionalne i ima kontrolu nad svojom seksualnošću. Kod ove žene sa Venerom u Zmijonošcu je ljubav više na prijateljskoj bazi. Njezini prijatelji su ljudi iz svih sfera života, raznih nacionalnosti i religija. Venera na ovim stupnjevima daje zdravstvene probleme: hormonalne poremećaje, ciste na jajnicima, bolene menstrualne cikluse tako da ova žena najviše pati od tih zdrastvenih problema. Ako je u braku, svaki muškarac može biti presretan jer će od ove žene dobiti vjernu suprugu koja će biti divan roditelj svojoj djeci.

13 studenog do 18 studenog

Venera u ženskom horoskopu od 12 stupnja do 18 stupnja Zmijonošca, ovoj ženi daje nevjerojatnu ljepotu, plemenitu dušu, jednostavna je i velikodušna. Žena s Venerom u Zmijonošcu koja je rođena u trećoj dekadi je djevičanski čista, nije posesivna i daje punu slobodu partneru! Uvijek izbjegava svađe i sukobe. Posjeduje izuzetnu ženstvenost s rafiniranim manirima. Ona je duhovna osoba koja svakome priskače da pomogne. Kroz opću ljubav doseći će kompletnu osjećajnu obnovu.

Ima dosta probleme u ljubavi jer obično njena naivnost je košta. Obično dobije muškarca koji iskorištava njezinu dobrotu i plemenitost a ona je spremna da se beskonačno žrtvuje. Veliki je borac za brak, djecu, obitelj i spremna je na sve samo da to sačuva. Radi djece i sačuvanje braka, spremna je oprostiti prevaru partnerovu.