Branko Zivotin, katolički astrolog, hiromant - Beograd

Sve o Vama i Vašem partneru

Analiziranjem usporedne karte već 34 godine vrlo konkretno dajem kako integrirati individualnosti i osobnosti, kako da se Vi kao žena ponesete u svoju korist pored svih osjećaja koje imate pod utjecajem fizičkog i emotivnog prisustva muškarca. Kako da ne budete uskraćeni u vezi za izvjestan stupanj važnosti, kako da ugodite prvenstveno sebi a i muškarcu. Kako da on ostane podjednako važan i moćniji i da bude zadovoljan u ljubavi sa Vama. Također, vrlo konkretno ću Vam reći kakve emocije i osjećaje Vaš partner ima prema Vama. Šta da govorite a šta da ne govorite jer se to odražava na emocije dvoje ljudi. Kako da forsirate adekvatne teme i priče i adekvatne ciljeve u životu jer obostrane simpatije buknu, gdje se odmah otvara kanal intimnosti i muškarac tada utječe veoma emotivno pozitivno na Vas, i Vi mu se možete skroz predati kroz emocije i kroz suosjećajnost.

Rješavam Krize u Braku - link

Točno vidim gdje će dolaziti do nesporazuma i do svađa, kritika i prebacivanja i kako da se razvije jaka želja da se razgovara i da se razmjenjuju ideje, diskutira, daju prijedlozi, mišljenje, informacije. Ako Vam je partner tuta-muta kako da ga pokrenete i usmerite na sebe, da Vam partner pokazuje naklonost, ljubav, nježnost. Svakoj ženi točno kažem kako da izbjegne razočarenje od muškarca, prijevare i koristoljubljivosti i kako da zajedno osjećaju radost a imaju i dosta zabave i gdje je pokretač za lijepo, mir, nježnost, ljubav.

Kako koristim usporednu astrološku kartu sa 24 podkarte dajem rešenje svakoj ženi kako da riješi ozbiljne sukobe, i žestoke svađe. Kakve su seksualne energije između partnera, gdje će se stimulirati libido i probuditi velike želje. Kako uništiti suprotan efekt gdje će muškarca dosta ona iritirati kao i samo njezino ponašanje. Točno kažem da li je veza na višoj razini ili nema nikakvih emocija osim strasti i snažnih reakcija gdje jedino odgovaraju u seksu i tu se jedino slažu i privlače.

Moje ostvarene prognoze - najnovije:

  • "Sretna udaja Jelene Karleuše u 2008 godini"- objavio sam 2 godine prije događaja; websajt, sarajevski list.
  • "Pad Zorana Milanovića u 2015 godini" - objavio sam 1 godinu prije događaja; youtube, websajt.
  • "Uhićenje Cece i pad Patrijarha Pavla"- u magazinu standarad.
  • "Ratko Mladić je u Srbiji, bit će uhićen za dvije godine" - u magazinu standard.
  • "Veliki Uspjeh Jelene Karleuše, spektakularni koncert" - u magazinu standard
  • "Bit će prijevremeni izbori u 2016 u Hrvatskoj" - 1 godinu ranije; youtube
  • "HDZ nosi pobjedu i daje premijera" - 1 godinu ranije; youtube

Da li veza uspjeva na ekspanziji i novcu uz međusobno stimuliranje da urade više, bolje gdje će puno postići na polju ljubavi, karijere pošto jedno drugog pospješuju i daju podršku jedno drugom. Ukoliko su u vezi da li će doživjeti mnoge ljepote gdje će se iz takve veze izrodi i brak. Kako da sa muškarcem stvara zajednički interes, stabilnost i da joj bude velika podrška i pun poštovanja prema njoj.

Takođe i vidim kako muškarac sve to gleda, da li se ponaša kruto, ozbiljno prema vama i od vas očekuju samo ozbiljnost. Da li je najbolje da mu izigravate mamu jer je edipovac i ubijate ga u pojam. Ovakva veza je pravi pakao za muškarca a bogami i za ženu. Kritike, primjedbe stalno jedno drugom daju i vječito su oboje nezadovoljni s vezom. Jedno drugom žele likovati i popovati.

Rješavam Krize u Ljubavi - link

Sve o vezama koje su pune jedinstvenosti, neobičnosti i razlikama gdje je uznemirenost, nemir u međusobnom prisustvu, stalno pod nekom napetošću. Gdje su stalni šokovi sa nekim stvarima što će ženu nervirati. Fasciniranost partnera sa igrarijama gdje se privlače a sve se događa ubrzano, naglo, nepromišljeno i brzo sve obavljaju pa tako se brzo i dogovaraju. Kako rešiti napetost da veza bude bogata i opstane ako muškarac ne može pratiti ženinu neobičnost i nagle promjene. Ako neko u ovakvoj vezi ludo vara i izuzetno je nevjeran/na.

Gdje muškarac muti, zašto muti, kako ga upoznati, i da li će žena biti za njega kao terapeut koja razumije njegove probleme i uvijek će biti tu da mu pomogne u teškim situacijama. Pod takvim uvjetima kod muškarca mukljare ako se žena postavi kao terapeut veza jako lijepo može funkcionirati i svakako će doživjeti vezu koja je protkana kroz dosta nježnosti.

Koje su odgovornosti u vezi i prepreke. Najteže je gdje su jaki nepromjenljivi stavovi tj. dominantne ličnosti i gdje sem seksualne privlačnosti se ni u čemu neće odgovarati gdje će ju on na prvi pogled odmah privući pošto će djelovati vrlo seksipilno i harizmatično. Veza je svakako negativna jel oboje žele da izvrše kontrolu jedno na drugom. Ljubomora, jaka tvrdoglavost, su pratioci ovakve veze. Puno truda treba da bi se ovakva veza održala i velike promjene.

Konkretni odgovori na Vaša pitanja

Astrologijom se bavim 34 godine gdje veoma precizno prognoziram, ljubav, rađanje djece što će se nekoj osobi desiti, kao što dajem i rješenje, kako da osoba izađe iz nekih određenih problema.

- Kada ću se udati?
- Kakav će to biti brak?
- Da li će biti interesni brak ili brak iz ljubavi?
- Hoću li imati vezu sa strancem?
- Da li će moj muž biti bogat?
- U vezi sam s muškarcem i kaže da me voli, da li je ozbiljan i da li će tu biti nešto više i kada?
- Kakav će biti moj život u vezi s njim?
- Kakav će mi biti bračni život s njim, da li će ostati isti kao u vezi?
- Kakav će biti roditelj?
- Kako sačuvati vezu, brak?
- Da li će biti drugi brak?
- Živimo razdvojeno da li ćemo opet biti skupa?
- Razvedena sam, hoću li biti ponovo u ljubavi, kada?

Kako sam astrolog, hiromant, numerolog gdje gledam sadašnjost, budućnost svim ljudima bez obzira na nacionalnost ili religijsku pripadnost mogu reći iz svog osobnog iskustva koje imam više od 3 decenije i mogu ponosno reći da sam mnoge djevojke udao, posavjetovao ih kako i na koji način muškarca da obrlate, kako da mu doskoče i da budu sretne u ljubavi i braku.

Veza sa teškim Muškarcima

Svakoj ženi vrlo konkretno kažem koliko je muškarac prvenstveno stabilna ličnost ili je neki luzer. S preciznošću mogu vidjeti i što će neka djevojka doživjeti od muškarca s kojim je trenutno. Koliko je takva veza za nju dobra a koliko nije.  Točno opišem kakva je to osoba po karakteru. Pogreške nikada neće biti. Točno vidim da li se radi o osobi koja je stabilna ili se samo radi o osobi koja sa sobom nosi silne komplekse, ega, narcisa. 

Također, vrlo jasno kažem ako je odnos bliskosti i radosti gdje ono što 1 osoba misli druga osjeća, postoji sklad i ove osobe su sposobne da zajedno otpočnu nešto novo. Vrlo direktno kažem ako je strast presudna seksualna i kod muškarca i kod žene, gdje sve to lijepo funkcionira ali samo jedno vrijeme a dolaze razdoblja koja tada donose probleme od strane muškarca, preljube a žena je često sama i seksualno nezadovoljna od muškarca.

Ako je muškarac pre braka majka mara a u braku muljator gdje voli da švrlja sa strane. Žena će biti u posebnom zanosu prema takvom muškarcu gdje osjeća veliku privlačnost, ali i nepovjerenje i nesigurnost. Sam muškarac će takvu ženu jako obasipati kakvom pažnjom i nježnošću ali to je samo jedna njegova taktika. Vremenom će žena obavezno doživjeti bolno razočarenje od takvog muškarca. 

Ukoliko se radi o ženi koja je određeno godište točno vidim kojeg muškarca treba izbeći kako bi izbjegla nepovoljnosti što će dobiti od muškaraca a i razočarenje, ako vidim da joj muškarac tog datuma rođenja, godine, sata igra na kvarno, ako je u pitanju muškarac koji sem seksualnosti, ženi ništa baš ne pruža a sama veza je pravi pakao koji je protkan isključivo kroz tešku monotoniju bez romantike, nježnosti i poštovanje žene. Žena će pogubiti sve živce jer je svađalica i nevjerojatno će je podcjenjivati ​​a sebe smatrati najpametnijim i najljepšim, egoista do boli. Da ženi priredi romantičnost malo sutra sve gleda kroz svoju korist. Ako je muškarac nervčik kad nije po njegovom, gnjavator veliki i obavezno nevjeran a posebno ako je muljator i lažov. Tako da svakoj ženi kažem ako je muškarac takav, nek bude spremna ispočetka na prelijepu romantiku i nježnost gdje je to samo kratko trajati a na kraju će joj sve to muškarac oduzeti i pružiti drugoj ženi.

Da li može očekivati ​​od muškarca jednu smaračinu od muškarca, daveža, koji će u ljubavi biti sitničav koji nikada nije zadovoljan a egoističan do boli. Naravno, takav muškarac uvijek ističe kako je emotivan a od emotivnosti daleka mu kuća bila. 

Sinastrija

Sinastrija je jedna od tehnika koju koristim u astrologiji da se analizira stupanj afiniteta i teškoća u odnosu između muškarca i žene.

Uspoređujući astrološke točke natalne karte dvoje koji su u vezi ili planiraju vezu, uspoređujem međusobne odnose, kako jedna osoba djeluje na drugu gledajući aspekte planeta astrološke karte jedne osobe s aspektima planeta astrološke karte partnera, odnosno druge osobe.

Usporedna karta mi uvijek pokaže ujedno i samu kvalitetu veze, koliko se to dvoje uopće slažu i da li će veza biti dugotrajna? Preko usporedne karte svakoj ženi koja želi da sazna sve o muškarcu konkretno kažem gdje se to dvoje najbolje razumiju a gdje se ne razumiju kao i gdje su zajednički interesi u vezi a gdje je propast u vezi?

Preko planeta Vaše natalne karte i natalne karte muškarca vrlo jasno otkrivam kako utječu, odnosno kako se muškarac osjeća pod utjecajem vas kao i kako se vi osjećate pod utjecajem muškarca i kuda vaš odnos u vezi vodi, šta to muškarac taji i kako da ga obrlatite a ne on vas. Putem Ove usporedne karte detaljno govorim o ljubavi između Vas i Vašeg partnera. Kada tumačim sinastriju, usporedna karta ima veze prvenstveno da vidim gdje se Vas dvoje najbolje možete složiti, kakva interesovanja imate, što Vas privlači ili ne privlači, ciljeve.

Pročitajte još:

Isto tako svakoj ženi vrlo konkretno kažem za uspjehe i padove sa muškarcem sa kojim je u vezi, sve ovisi od određenih aspekata i od samog ascendentna (Podznaka) kako je smješten i kakve aspekte pravi s drugim planetima. To znači da uvijek gledam kod oboje Ascendent jel će to pokazati jako puno o kvalitetnom ili nekvalitetnom odnosu dvoje.

Ascendent s planetima na drugu osobu donijet će najbolju sliku da se vidi zašto osjećamo odbojnost ili zašto nas netko odbija? Ascendent s aspektima prema planetama od druge osobe će pokazati zašto imamo privlačnost ili neprivlačnost, simpatije ili nesimpatije prema nekome? Odgovor leži upravo u sinastriji, koja najviše pokazuje pravu sliku i predviđa kvalitetu odnosa koji se manifestira kroz međusobna reagiranja, stavove i izraze.

Ascendent sa planetima, Mjesec- elementi za analiziranje

Kada tumačim usporedni ascendent obavezno izrađujem 24 astrološke podkarte gdje gledam da li je veza prolaznog karaktera ili će biti dugotrajna i da li je sudbinska?

Vrlo je bitno tumačiti kada vaš Ascendent padne na neku zvijezdu, satelit ili planet kod vašeg partnera / partnerice. Da li je Ascendent u konjukciji sa zvijezdom Sunce (Ascendent / zvijezda Sunce) druge osobe odnosno da li imaju Ascendent u istom znaku sa zvijezdom Sunce partnera ili je njena ili njegova zvijezda Sunce na vašem Ascendentu. Može ženino Sunce biti na muškarčevom Ascendentu (podznaku), a može se raditi o Suncu muškarca koje je u konjukciji sa ženinim Ascendentom. Mjesec (Ascendent / satelit Mjesec) govori mnogo detalja o događajima u vezi muškarca i žene i strogo se prate njegovi položaji u 24 astrološke podkarte.

Ono što jednu osobu privlači drugoj osobi vidi se kroz planete kroz koje osjećamo - Mjesec i Sunce.

Mjesec (kao i vladar 4. kuće) najsnažnije govori o osjećajima jer je Mjesec atmosfera koja živi u osobi, njeno najličnije i najbliže, stoga Mjesečevi aspekti jedne osobe ka planetima druge, kao i položaj Mjeseca u natalnoj kući te osobe opisuje osjećanja koja osoba ima prema toj drugoj osobi.

Da bismo procijenili što neki muškarac osjeća prema ženi potrebno je da pogledamo gdje u njenom horoskopu pada muškarčev zemljani satelit Mjesec, jer Mjesecom osoba osjeća drugoga. Mjesec je prvi faktor koji opisuje prirodu veze, vrata za ulazak u vezu i veoma je važno da li ga okružuju kardinalni znakovi - Mjesec u Ovnu, Mjesec u Raku, Mjesec u Vagi, Mjesec u Jarcu; fiksni znaci - Mjesec u Biku, Mjesec u Lavu, Mjesec u Škorpionu, Mjesec u Vodenjaku; promjenljivi znakovi - Mjesec u Blizancima, Mjesec u Djevici, Mjesec u Strijelcu, Mjesec u Ribama; znak skup svih elemenata - Mjesec u Ophiuchus-u (Zmijonošac).

Najsrećnije veze - 9 kuća -zviježđe Ophiuchus

Kada se gleda usporedni horoskop i zemljani satelit Mjesec kao i zvijezda Sunce, najsretnija veza je kada je početak veze Mjesec i Sunce bio u čvrstoj vezi sa devetom kućom, i zviježđem Ophiuchus. 

Takvu vezu je Bog poslao i takva veza je prepuna ljubavi, nježnosti, jake seksualnosti i skoro neraskidiva. Ovo dvoje se privlače i nema ljubomore a niti preljuba ni kod muškarca a ni kod žene. Kad je položaj bio od zvijezde Sunca i zemljanog satelita Mjeseca u direktnoj povezanosti sa 9 kućom i zviježđem Ophiuchus, takva veza je brzo urodila plodom braka.

Siguran znak da ovo dvoje će se voljeti. Međutim, strašno će se seksualno privlačiti. Muškarac će za ženu biti vrlo seksualno privlačan, kod ovih dvoje seks jako strastven i bogat. Siguran znak da će ovo dvoje biti još kako sretni u vezi kao što veza će uroditi plodom braka. Ako se desi još da je Jupiter neke osobe u zviježđu Ophiuchus i u konjukciji sa partnerovim Mjesecom, takva ljubav je neraskidiva gdje će njima donijeti bogastvo i ogromnu sreću. Tu nema varanja i nikada u životu nema nikakve preljube. Ovo dvoje uvijek ostvare jako puno nekretnine i uvijek imaju bar troje djece. Dožive jako duboku starost preko 88 godina života. Kada se sama veza slučajno desi pod ovom kombinacijom, slobodno se može jamčiti veliki uspjeh.

Ukoliko je Muškarčev Jupiter u zviježđu Ophiuchus a ženina Venera u zviježđu Lava, ovo je najsretnija veza što može postojati. I da slučajno ženina Venera pravi loše aspekte sa muškarčevim Zemljanim satelitom Mjesecom ili sa zvijezdom Suncem, taj aspekt loš je jako dobar iz razloga što se muškarčev Jupiter nalazi u zviježđu Ophiuchus.

U ovoj kombinaciji je izuzetno jedna velika ljubav, ljubav gdje faktički nitko ne može raskinuti. Od Lava do zviježđa Ophiuchus ima razdaljina 110 stupnjeva. U zviježđu Lava se nalazi i fiksna zvijezda Regulus a kada je Jupiter smješten u zviježđu Ophiuchus, nikada fixna zvijezda ne može napakostiti i donijeti nešto loše, već donosi samo ogromnu ljubav i vezu koja će biti jako uspješna u životu zahvaljujući muškarcu (ocu) koji ima planet Jupiter u tom zviježđu a žena Veneru u zviježđu Lava.

Kod usporednog horoskopa svaki muškarčev planet koji se nalazi u zviježđu Ophiuchus, umanjuje loše djelovanje lošeg planeta a daje jače djelovanje dobrog planeta. Kada se radi opet o ženi koja ima planet u zviježđu Ophiuchus to nije dobro jel takva žena uzima tada princip muškarca i nije ženstvena a na muškarca djeluje tada vrlo odbojno. Kod usporednih planeta jedino muškarčevi planeti u zviježđu Ophiuchus donijet će dobar efekt i to je dobar spoj.

Svakako dobro obratiti pažnju na Ascendent da se dobije jasnija slika. Da li je ascendent u istom zviježđu tj. znaku u konjukciji sa satelitom Mjesecom. To znači, ako je muškarčev Ascendent u konjukciji sa ženinim satelitom Mjesecom, ili je ženin Ascedent u konjukciji s muškarčevim satelitom Mjesecom. Merkur (Ascendent / Merkur) svakako otkriva kako će to dvoje komunicirati. Gleda se da li oni imaju podznak u istom stupnju ili znaku Merkura druge osobe odnosno kada je nečiji Merkur u konjukciji sa nečijim Ascendentom. Čiji je Merkur na nečijem Ascendentu, tumači se da li je Merkur loše aspektovan ili u dobrom aspektu.

Svi ljudi koji imaju isti stupanj i uzlazni znak Venere (Ascendent / Venera), gledaju se prvo aspekti. Kada nečiji Ascendent padne na nečiju natalnu Veneru prati se da li Venera čiji Ascendent pada na Veneru druge osobe u dobrom ili lošem aspektu. Mars (Ascendent / Mars)je bitan vrlo i neophodno je dobro odmeriti stepene kada ženin Mars pada na muškarčev Ascendent, da li je Mars u konjukciji na Ascendentu u natalnoj karti. Kada nečiji Jupiter (Ascendent / Jupiter) dodirne Ascendent druge osobe, na primjer, muškarčev Ascendent pada na ženin Jupiter a muškarčev Jupiter je loše aspektiran sa ženinim Jupiterom i Venerom.

Sve se mora dobro analizirati, i isto tako ukoliko je Ascendent ženin pao na muškarčev Jupiter. Spori planeti kao što su Saturn, Neptun, Uran i Pluton su svakako bitni jer njihov efekat je duži a koliko će trajati moraju se računati godine u kojima planeti djeluju.

Ugrožen Mjesec

Nema gore kombinacije ako se radi o muškarcu koji je godište od 1977. pa sve do 2000. godine sa nepovoljnim usporednim aspektima a najgora kombinacija je godište od 1986 do 1997 godine ako je nepovoljna pozicija zemljanog satelita Mjeseca kod muškarca u njegovoj karti ako se nalazi.  Žena svaka ako bude pratila određeno ponašanje ovih muškarca sa karakterističnom malefičnom pozicijom Mjeseca, zgroziće se.

To su osobe isključivo koristoljubljive i na najpokvareniji način će nastojati djevojku da iskoriste i da izvuku korist za sebe. Emocije nemaju iako se pretvaraju da su emotivni. Njihova emotivnost je koristoljubljivost u raznim oblicima, nije samo korist financijska. Takvi muškarci očekuju da se svaka djevojka njima klanja i da oni uvijek budu u centru pažnje ali oni da djevojci posvete pažnje, malo sutra. Veliki su egoisti. Vrlo su histeričnog ponašanja.

Ako neka djevojka želi pokidati svoje živce samo nek uzme muškarca takvog pa da vidi to njegovo ludilo i histerisanje. Ako neka djevojka hoće momka da je guši i da je davi sa svojom posesivnošću i ljubomorom samo nek uzme takvog muškarca. Od života imaće samo pakao a ne ljepotu. Veza će biti početak jako lijep gdje će ga ona uzdizati i gledat će ga ko ikonu, mada seksualni život neće joj biti dobar i mnogo toga će biti sputana zbog njegove jake posesivnosti i ljubomore.

Ono što će se skoro svaka djevojka uvjeriti jest da su ovo muškarci najpromiskuitetniji i veliki egzibicionisti ali isto tako i veliki lažovi, muljatori i strašno nevjerni. Djevojka koja želi samo provod i poigravanje s ovakvim muškarcem a oni su rođeni za tako nešto, tu će biti prezadovoljna ali nikada da ne očekuje ništa ozbiljno a kakvi da očekuje neku stabilnost od takvog muškarca.

Svi aspekti s muškarčevim zemljanim satelitom iz njegove natalne karte će dati sve o njemu i svaka žena može ga upozna upravo zahvaljujući muškarčevim zemljanim satelitom Mjesecom. Kada se promatra zemljani satelit Mjesec s aspektima kod žene još kako se može vidjeti sve o muškarcu na temelju aspekata muškarčevog zemljanog satelita Mjeseca sa ženinim aspektima planeta. Da li je konjukcija i sekstil sa muškim zemljanim satelitom Mjesecom u adekvatnoj poziciji. Žena ako naleti na muškarčevog zemljanog satelita Mjeseca u nepovoljnom ili povoljnom aspektu a da mu bude u natalnoj karti u nekompatibilnom znaku ili zviježđu i koji ima poziciju zemljanog Mjeseca u tim zviježđima, bez obzira kakve aspekte u usporednoj karti pravi muškarčev zemljani satelit sa ženinom zvijezdom Sunce moraju se računati i deklinacije planeta da bi se dobila jasna slika.

Obavezno se prate aspekti muškarčevog zemljanog satelita Mjeseca iz njegove natalne karte, ukoliko je muškarčev zemljani satelit Mjesec u konjukciji Suncem, Mjesec u konjukciji sa Marsom da li su poželjne ili ne poželjne konjukcije u usporednoj karti. Isto tako trigon može biti povoljan i nepovoljan, čiji aspekat zemljanog satelita Mjeseca pravi sa njenom zvijezdom Sunce.

Ako je kombinacija u kojoj žena strada najviše od muškarca čiji zemljanin satelit Mjesec dodiruje aspekt sa nepovoljnim konfiguracijama a koji je godište 1978 do 2000 godine. U nepovoljnim astrološkim kombinacijama. Obavezno se prati da li je muškarčev planet Neptun na ženinom zemljanom satelitu Mjesecu ili bilo kakav aspekat da pravi muškarčev Neptun sa ženinim zemljanim satelitom Mjesecom gdje se rangiraju utjecaji i godina aktivacije planeta.