Branko Zivotin, katolički astrolog, hiromant - Beograd

Treba li žena oprostiti muškarčevu laž i prijevaru

Dvije stvari kojeg muškarca odlikuje je svakako laž i tračanje. Žene toliko ne lažu i ne tračaju koliko muškarci. Muškarci su postali ko babe s njihovim pričama, ogovaranjima i lažima. Žena koja ima 35 godina i više rijetko će upoznati muškarca a da nije neki lažov, tračara, samohvalisavac i da se ponaša prema ženi đentlemenski.

Ono što pali muškarca jeste kada ga žena laže, hvališe ga, kada se ponaša isto kao on. Kada bude slika njegova. Kada ga laže da je super u seksu jer mu sa time diže njegov ego a u seksu je njonja i nesposoban zadovoljiti ženu. Lijepo je kada ga žena laže a on utripuje da je najbolji. Ono što je jako dobro a to je što današnje djevojke ne padaju na laži muškarca.

Svaka žena treba da vrati muškarcu istom mjerom. Kako se on ponaša prema njoj u vezi da ona isto tako bude u vezi. Jednostavno, biti njegova kopija a vjerujte dame, tada muškarcu to neće odgovarati. Tada će tražiti da budete iskreni. Lažovi uvijek forsiraju kod drugoga povjerenje i istinu sve suprotno od onoga što oni nisu. Muškarac koji laže ženu polazi od sebe i misli da sve žene lažu isto. Ako on vara, misle da sve žene varaju. On kada laže, vara ženu, utripuje da u tome nema ništa loše još mu je izgovor da svi muškarci to rade.

Danas muškarci mahom lažu ženu kada su u vezi ili braku. A isti ti muškarci lažu i druge djevojke a posebno na društvenim mrežama gdje traže seks za jednu večer i udaraju recke a poslije seksa se vraćaju svojoj djevojci i ženi te izigravaju neke moraliste i poštenjačine gdje traže od djevojke i žene vjernost i povjerenje. Licemjerno od njega!

Aspekti laži u muškarčevoj karti

Svaka žena ne treba da gaji ništa ozbiljno s muškarcem koji je jednom prevario u vezi ili slagao u vezi. Ona treba znati kada u braku bude s njime da će je tek tada lagati i varati. Ni jedna žena ne treba da oprosti muškarčevu laž i prevaru za vrijeme veze a kamoli u braku. Ona žena koja pak oprosti laž i prijevaru muškarcu iz nekih njezinih samo znanih razloga, neka mu uzvrati istom mjerom da osjeti muškarac, kako je to kada netko laže i vara. Ako muškarac ima izgovor i pravda se, isto tako i žena ima izgovor i može se pravdati.

Aspekti muškarčevog Merkura sa vašim planetima neće nikada prevariti jer će ti aspekti pokazati najpreciznije, što ćete sve doživjeti od muškarca s kojim ste u vezi ili u braku. Aspekti nikada neće prevariti i ako je muškarac dobar ali vrijeme je samo kada će isti taj muškarac pokazati svoje pravo lice. Kada pokaže svoje pravo lice, tada već kasno bude za ženu jer je uhvaćena u njegovoj zamci.

Pogledajte drage žene kako je aspektovan muškarčev Merkur s vašim Suncem, Merkurom, Venerom, Jupiterom i Neptunom. Ukoliko aspekat je kvadrta, oporba s ovim planetima, budite sigurne da vas muškarac laže gdje obmanjiva vas, druge. Ovaj muškarac sigurno nije za vas i od njega trebate pobjeći glavom bez obzira. Ne trebate nasjedati na njegove laži i slatkorečljive priče. Kako vama govori, tako i drugima govori. Ovi aspekti su najprecizniji da se otkrije da li vas muškarac laže.

Ako vi imate Merkura u kvadratu, oporbi sa njegovim Suncem, Jupiterom ili konjukciju, trigon sa njegovim Neptunom, onda ste vi žena koja će lagati drugima o njemu. Kriti pravu istinu o njemu svojoj obitelji i prijateljima. Njega ćete predstavljati kao finog iako nije. Sakrivaćete kada vas vrijeđa, ako imate loš seksualni život, ako ste nesretni u vezi ili braku. Tada vi činite njemu medvjeđu uslugu a sebe debelo ukopavate u nesreći s njime. Nemojte dopustiti sebi da vam muškarac poljulja vaše samopouzdanje ili misliti ako slažete o njemu da će on to kod vas cijeniti jer ga volite. Tada upadate u najvećoj njegovoj zamci gdje se nećete kasnije moći lako izvući. 

Nikada ne lažite svoju obitelj ni svoje prijatelje radi njega. Obitelj i prijatelji će vam uvijek pomoći i razumjet vas a posebno kada se od muškarca razvedete. Tek tada ćete uvidjeti koliko ste sami griješili i koliko ste lagali obitelj ili prijateljima za nekog muškarca koji je bio bezvrijedan. Bilo koji oblik nasilja da muškarac vrši nad vama, ostavite ga odmah a svojoj obitelji i prijateljima recite pravu istinu. Ne trpite drage žene nikakvo nasilje ni emocionalno, psihičko, materijalno, seksualno a kamoli fizičko. Nasilnici su vješti manipulatori, koji najčešće bivaju razotkirveni, uplićući vas u vlastitu mrežu laži i iluzija. Nevjerujte muškarcu koji poslije nasilja kuka, plače, moli. On se promijeniti neće zasigurno.

Ako muškarčev Merkur je u lošoj kombinaciji sa svim ovim planetima i zvijezdom, odnosno s vašim Suncem, Merkurom, Venerom, Jupiterom i Neptunom. Nikada nemojte žene da se mijenjate zbog njega, plačete, trpite ga, lažete najmilije radi njega. Mijenjajte tada sebe i gledajte drugog muškarca s kojim ćete biti voljeni sretni i poštovani.