Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Tradicionalan ili moderan brak

 

Svaka žena koja ima 35 godina i više joj je zapisano na dlanovima, kakav bi joj brak odgovarao, tradicionalan ili moderan. Brak gdje bi ona bila voljena, poštovana a ne brak gdje bi ona služila samo djecu da rađa, da bude sluškinja i pored toga da bude maltretirana, ponižena i omalovažavana od strane muškarca s kojim živi. Da u tom braku sem što ima silne probleme da joj muškarac ne može ni seksualno zadovoljiti, gdje tijekom godine je ne obraduje, ne izvede na romantičnu večeru. Ne treba zaboraviti da je muškarcima uvijek lako i uvijek dobro a da žena uvijek ispašta.

U hiromantiji kod žena od 35 godine i više, one oznake koje se nalaze na određenim mjestima, svakako potvrđuju i to, kakav će brak imati jedna žena da li tradicionalan ili moderan. Ne treba zaboraviti, da žena u današnjem vremenu treba izabrati onu ljubav, onog muškarca koji će je voljeti i poštovati, koji će biti stabilan i oslonac joj. Žena uvijek treba birati za koga će se udati radi dobrog genetskog koda. Ni jedna žena ne smije da se prepusti nikakvim strastima ili muškarčevim slatkorečljivim prićama o kakvoj budućnosti. Svaka žena bi trebala vidjeti iz kakve obitelji potječe taj potencijalni muškarac za koga će se udati. Isto tako ne treba ni jedna žena trpjeti muškarca radi djece i da u braku bude samo sluškinja, da se vadi ono volim ga, ljubav i druge gluposti. 

Od ljubavi se ne živi. Neće ljubav donijeti novac, sigurnost ni njoj ni djetetu. Neće joj ljubav platiti račune. Žena treba da gleda muškarca koji može osigurati materijalnu sigurnost njoj i djetetu. Ako je muškarac nesposoban i ona trpi kao i djeca, mora poduzeti oštre korake i promijeniti takav način života.

U dlanovima je zapisano kod svake žene ta sretna ljubav i brak ali mahom žene rijetko koja prihvaća tako nešto iz razloga što ona ističe ljubav i prepusti se nekim strastima ili muškarčevoj ljepoti, zgodoći, njegovim slatkorečljivim lažima, obećanjima. Sve je to prolazno i ​​to žena svaka treba znati a pravu sliku o muškarcu otkrije tek kada se uda za njega. Mada i za vrijeme zabavljanja može vidjeti da li on pripada modernom muškarcu ili tradicionalnom muškarcu. Onaj muškarac koji ističe kakvog Boga i tipa kakva žena treba biti u braku u startu ga žena treba odbaciti, s takvim muškarcem nema kruha i života a od takvog će doživjeti samo pakao u braku.

Moje Usluge:


Tradicionalan brak

 

Ja ni jednoj ženi ne savjetujem da se uda za nekog tradicionalanog muškarca jer je dokazano da upravo u tradicionalnom braku ili vezi ima puno rastave, nasilja, maltretiranja, preljuba, ostavljenih djeca, upravo od tradicionalnog muškarca. Neka svaka žena malo objektivno pogleda kakav je njezin brak koji je po navodnom tradicionalnom i što je dobila a što izgubila. I da li može reći da je sretna žena samo zato što živi u tradicionalnom braku.

Danas je izuzetno puno u Hrvatskoj žena ostavljenih, maltretirane, silovane gdje se vrši razna nasilja nad ženom. Mnogo žena je samohranih majki gdje otac ne plaća alimentaciju a sve zato što su bile u zabludi kada je muškarac u pitanju, što su željele imati jedan tradicionalni brak. Taj tradicionalni brak ih je uništio i pretvorile su se u domačice, sluškinje. Zapostavljene su bile emotivno i u seksualnom pogledu. Sve ove žene imaju ove oznake s određenim planetima. Mora se reći da u tom braku su ušle isključivo srcem ali to ih je jako koštalo. Nisu gledale iz kakve obitelji potječe taj muškarac jer je to jako bitno za stabilan i sretan brak a posebno za sigurnost u tom braku.

Danas je 2016 godina i strašno je to kada jedan tradicionalan muškarac ne zna da zaradi novac to je velika sramota za njega a sa time jasno pokazuje kakav je to muškarac i koliko mu je stalo do žene i djece i do stabilnog braka ali je zato vičan da ženu maltretira i da vara ženu. Sramota je što se takav uvijek odaziva na Boga a da gleda da mu djeca gladuju i žena. Sramota je što takav muškarac još vrši silu na slabije od sebe kao što je žena i djeca i što ih zbog svoje nesposobnosti maltretira a žena i djeca trpe ga. Tradicionalni muškarci se stalno vade da je besparica učinila sve to, nezaposlenost ali zato isti taj tradicionalni muškarac ima novaca sa alkohol, cigaretu, provod s prijateljima, može da vara i da vrši neki oblik nasilja nad ženom i djetetom.

Živjeti s tradicionalnim muškarcem žena treba biti svjesna da će sa takvim izgubiti sve i pasti na dno. Sramota je to što tradicionalni muškarac napravi djecu a nema s čime da je hrani. Što takva žive djeca na grbači drugoga. Što on kao roditelj izbjegava odgovornost i obvezu da ima prema djeci a viče o tradiciji i govori o Bogu.

Sva sreća što će takvi brakovi sve više pucati i što žena neće trpjeti takve muškarce koji su nesposobni a na jeziku su svemogući kao što to čine tradicionalni muškarci.

Moderan brak

 

Moderan brak s modernim muškarcem ima mnogo prednosti i ljepote od tradicionalnog muškarca. Moderan muškarac na prvo mjesto cijeni ženu i ona mu ne služi kao seksualni objekt ili žena koja će služiti za produžetak njegovog gena. Žena koja živi u modernom braku je izuzetno voljena, uspješna i ravnopravna. On ne ističe Boga i priča u prazno već radi i sposoban je stvoriti novac za nju i dijete.

Na svim linijama modernog braka je istaknut Pink planet i zodijački znak Zmijonošac gdje je u kombinaciji s Jupiterovim brijegom kao što žena ima liniju od Merkura koji je usmjeren na znak Zmijonošac a linija Zmijonošca spaja planet Jupiter. Ovakve linije svaka žena na svom dlanu ima samo što je problem ženino rano djetinjstvo gdje je učena od tradicionalnih roditelja i odgajana pogrešno. Da mora šuteti i trpjeti u braku, tipa žensko je. Ako je ženina majka trpjela, kao i ona treba da trpi radi braka. Sva sreća pa današnje žene nisu takve i ne žele trpjeti u braku i ne treba da trpe.

Moderan muškarac dobro zna što ženi treba i da se od same ljubavi ne živi. Glad kada uhvati, ljubav odlazi kroz prozor. Ljubav mu neće platiti račune, nahraniti djecu, ženu. On je svjestan da mora raditi i zaraditi novac što i čini. On ne kuka i ne žali se kao što to radi tradicionalan muškarac. On se ne ožderava i ne izvaljuje se na kauču gledajući televizor prepuštajući ženi sve da radi. On pomaže svojoj ženi, čuva djecu, šeta ih. Dopušta ženi da radi i da gradi karijeru. On na svoj fizički izgled mnogo ulaže ii nikako nije od onih koji mu je cilj samo da ima što da jede i da se izležava, da osuđuje svakoga za svoju lijenost i nesposobnost. On dobro zna, kako treba sa ženom i sa djecom i on to svojoj ženi još kako ispunjava.

Moderan muškarac ne vrijeđa niti omalovažava ženski rod kao što to čine tradicionalni muškarci. On ne maltretira svoju ženu i djecu. Moderan muškarac nema strah od žene koja je zgodna, jaka, uspješna već mu je drago i sa time se ponosi. Taj je ne šamara, ne psuje joj majku i sve po spisku ako nije spremila. Moderan muškarac razumije ženu i udovoljava joj jer je žensko jer je njegova supruga koja ga voli i sa kojom ima dijete. On to još kako zna poštovati. On ne tretira ženu kao sponzorušu neku koja ga gleda što ima novaca već zna da se ponese kao pravi muškarac i dobro zna što pravi muškarac treba da uradi.

Žena koja se uda za modernog muškarca a ima još i smeđe oči može biti presretna jer će joj pružiti emotivnost, ljubav, toplinu obiteljskog doma a pored svega ona i njena djeca će pored njega uživati. A to se jako lijepo vidi na dlanovima kada linije spajaju Sunce sa Mjesecom,a Mjesec Zmijonošcem a linija od Zmijonošca spoji se sa planetom Jupiterom.