Branko Zivotin, katolički astrolog, hiromant

Ruža Tomašić, najbolja političarka u Hrvatskoj

Ruža Tomašić, je jedna od rijetkih političarki koja je najbolja hrvatska političarka, koja svoju Hrvatsku neizmjerno voli i njenju kulturu uzdiže. Koja uvijek ima što pametno reći bez da bude licemjerna kao drugi političari u Hrvatskoj. Ja je osobno jako uvažavam i podržavam jel sve što je do sada izjavila bilo je na mjestu. Ona je za Hrvatsku i napredak Hrvatske a ne kao mnogi drugi hrvatski političari koji su licemjerni, korupirani koji se dodvorivaju agresoru Hrvatske.

Udala se u Kanadi za Vladu Tomašića, porijeklom s Korčule. Prilikom posjeta Franje Tuđmana Vancouveru, bila je u njegovom osiguranju, jer je položila tečaj za zaštitu vladinih dužnosnika. Na Tuđmanov poziv, vratila se u Hrvatsku i postala dio predsjedničkog osiguranja u Banskim dvorima.

Počela se baviti politikom i postala je članica Hrvatske stranke prava. Bila je saborska zastupnica HSP-a od 2003. do 2008. godine, predsjednica Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Nacionalnog programa suzbijanja korupcije, članica Odbora za useljeništvo i Odbora za europske integracije te zamjenica člana Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Zajedničkom parlamentarnom odboru RH-EU. U siječnju 2015. godine pristupila je Hrvatskoj konzervativnoj stranci.

Ljubav prema domovini i svim nacionalnim manjinama u Hrvatskoj

Ruža Tomašević je rođena u sincan znaku Bika Mjesec u Blizancima. Zanimljivo je da se zvijezda Sunce i zemljanin satelit Mjesec nalaze baš na stupnju domovine. Ljubav prema domovini, želja da svojoj domovini pomogne u napredsku a to Ruža još kako čini i još kako je doprinijela poboljšanju Hrvatske. Znimljivo je da je zvijezda Sunce na stupnju domovine i borbe protiv nepravde nad Hrvatskom. Ruža Tomašić, će uvijek ponosno isticati da je hrvatica i ponosno svud isticati svoju domovinu Hrvatsku. Šteta što takvih političara nema u Hrvatskoj kao što je Ruža Tomašić, jel kada bi bili svi ko Ruža Tomašić, sigurno bi Hrvatska bila jedna najbogatija zemlja u Europi.

Merkur na 1 stupnju Bika a Jupiter na nultni stupnju Strijelca. Ovakva kombinacija je izuzetno dobra jel Ruža Tomašić, ne šteti nikoga sem osobe koje su ugrožene i na kome se nanijela nepravda. Merkur su riječi i odluke au kombinaciji s Jupiterom uvijek će isticati svoj narod i svoju domovinu i nikada neće gajiti mržnju prema nacionalnim manjinjama iako će mnogo drugi političari napadati da daje govor mržnje. pa tako i sa srbskom manjinjom u Hrvatskoj. Naravno, DORH nije utvrdio nikada do sada da je postojap govor mržnje od političarke Ruže Tomašić. Mora se reći da je razlog takvog napada na ovu predivnu i najbolja političarku Ružu Tomašić, sve politički iscenirano od premijera Milanovića. Pored Milanovića tu su razni drugi političari koji su lopovčine i koji su oštetili Hrvatsku.

Neptun je na 2 stupnju Škorpiona a zvijezda Sunce na 24 stupnju Bika. Razdeljina između zvijezde Sunca i Neptuna je 372 stupnjeva. Kamo sreće da je više Ruže Tomašić koja je izuzetno puno pomogla srbskom narodu da se ugledaju ti hrvatski političari koji je napadaju. To onda sve govori o njima kao o osobama tko su i za što se zalažu.

Zalažu se za osobnu korist a ne za Hrvatsku i hrvatski narod. Ne podnosi nikakve manipulacije i tko je pretjerano idealist ako nema praktična dijela, mada ona često gubi kompas za snalaženje u realnom svijetu. Svatko tko se bavi manipulacijama brzo ga postavi na onom mjestu gdje mu pripada a to je stavi ga pred pravdu Zakona. Zvijezda Sunce ne podnosi Neptuna a Neptun zvijezdu Sunca. Tako je i kod Ruže Tomašević. Ona ne podnosi kriminalce, muljatore, korupciju, drogu, alkoholičare, lopove. Ona voli sve pošteno raditi a posebno za svoj narod i za svoju domovinu.

Borac za ljudska prava i borbu protiv korupcije

Jupiter je na nultni stupnju u Strijelcu a Mars na 17 stupnju Raka. Razlika između Marsa i Jupitera je 132 stupnjeva a upravo je to stupanj borba za ljudska prava. To je stupanj zalaganje i za branitelje Hrvatske. To je stupanj ratnih veterana. To je ujedno i stupanj borbe protiv korupcije. Hrvatska se može ponositi što ima jednu takvu divnu ženu koja se bori protiv korupcije i koja svoju i obiteljsku glavu stavlja u torbi.

Prva je hrvatska političarka koja razotkrila javnosti i policijskim i pravosudnim tijelima narkoskupine Jakše Cvitanovića Cvika. Treba li naglasiti koje je sve opasnosti nailazila kao i njenja obitelj, prouzročene velikom kriminalnom aferom u rasparčavanju droge na Korčuli, koju je, iako bez ikakve potpore odgovornih i nadležnih što je rezultiralo uhićenjem vođe narkoskupine Jakše Cvitanovića Cvika. Sve se to vidi iz pravilne astrološke karte gdje je Jupiter izuzetno lijepo smješten kao i Mars s Jupiterom. Jupiter su i nagrade sa takvo zalaganje. Tako je Predsjednik (Jupiter) Republike Hrvatske Ivo Josipović odlikovao ju je Redom Stjepana Radića za osobit doprinos u borbi protiv korupcije i organiziranog kriminala.

Jednostavno, Ruža Tomašić ima samo dijela lijepa i to humana. Ona je članica Odbora za vanjsku politiku, članica Odbora za ratne veterane, potpredsjednica Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, bila je zamjenik zastupnice je Ivan Šimunović.

Riječima i djelima je za svoju domovinu Hrvatsku

Mars na 17 stupnju Raka, Pluton na 6 stupnjeva Djevice a zvijezda Sunce na 24 stupnju Bika. Ovo je tipično muški snaga i muški poslovi. Ruža Tomašić je tipična žena u fizičkom ali snagu ima bolje od mnogih Balkanskih muškaraca. Malo koji posao ona ne može obaviti i malo koji muškarac može s njome prerušiti. Mora se nagovijestiti da danas mnogi mladi muškarci su veliki slabići ali zato su veliki i hrabri na jeziku. Ruža Tomašić je hrabra žena i na jeziku i na djelima a to je do sada milijun puta pokazala. 

Pokazala je i kao hrvatica koliko je doprinijela u Hrvatskoj a koliko su doprinijeli ti veliki heroji mlađi muškarci u Hrvatskoj. Sem što su na jeziku bili najjači ništa prstom nisu mrdnuli da Hrvatska napreduje i ništa toj svojoj domovini nisu pružili sem pljuvanje po političarima a isti ti su te političare lopove oni izabrali.Ruža Tomašić još kako riječima kaže a još kako kao političarka se zalaže protiv korupcije gdje je zbog toga stalno nameti napada tih kriminalaca i lopova koji izigravaju lažne humaniste Hrvatske.

Što joj predstoji dalje

Sama 2013 i 2014 godina je za Ružu bila izuzetno teška i naporna gdje je puno radila a kako je Saturn bio u znaku Ophiuchus tih dvije godine, doživljavala je izuzetnin napada na nju i na njezin rad, izjave gdje je bila nepravedno napadana. Ovo je bio period teškog linča na ovu divnu ženu kako medijski tako i politički. Srićom, Saturn u Ophiuchus uvijek čuva svaku osobu kada se na nju vrši nepravda ili je neopradano osuđuju ili se vrši neki atak, linč.Tako je i Ruža bila zaštičena od Boga,da joj ne mogu neprijatelji nauditi.

Sama 2015 će joj biti mnogo lakša i mnogo bolja jel je Saturn tijekom 2015 u znaku Strijelca. narod će uvidjeti koliko se vršio linč medijski i koliko su je neopravdano određeni političari napadali i stavljali nešto što nije učinila. Ovo izravno mislim na najlošijeg hrvatskog premijera Zorana Milanovića, mada njegovo vrijeme je odzvonilo kao premijer Hrvatske. Ružino vrijeme tek predstoji i ona će sve više napredovati i biti jača a tako i uspješnija kao političarka.

 

Ruža Tomašić
“Ljudi Anđeli
08.11.2013