Talisman sa 7 Andjela

Ovaj talisman je sa specijalnim izradama od kvalitetnog srebra (952), platine (950) sa Smaragdima, Safirima, Dijamantima, Ametistom sa izuzetnim finim radom. Svi 7 anđela su uklesani u medaljonu a u sredini se nalazi lik Isusa Hrista. Ako je osoba muslimanske vjere, tada je u sredini lik Mjeseca. Sam lančić je sav pun. Sam lančić teži 20 grama a medaljon 50 grama. Dužina lančića je 70 cm. U medaljonu je uklesano ime vlasnika sa žigom o kvalitetu samog lančića i medaljona. Na svakoj niti od lančića je uklesan po jedan anđeo do povezica sa medaljonom je uklesan lik Isusa Hrista sa desne strane a sa leve strane majka božija. Povezice lančića za medaljon teže 70 grama a komplet lančić sa medaljonom teže 140 grama.

Talisman (zaštita) od 7 anđelstva je najjača i najmoćnija od svih vrsta zaštita i talismana koje postoje. Ovaj talisman isključivo za sada naručivaju osobe koji su biznismeni i koji imaju jaku ljubav u boga, kome nije toliko važna materijalna strana koliko duhovna a pored toga imaju jaku ljubav prema ljudima. Tko ima ovaj lančić, zlato ne smije nositi jer zlato pripada Satani. Onaj tko nosi bilo što zlatno i ima ovaj lančić sa 7 anđela, nikada mu se neće ostvariti moć ovog lančića. Onaj tko želi dobro sebi i moć anđela, mora da shvati da srebro i platina pripadaju samo anđelima i Bogu a zlato pripada sotoni.

Sam lančić je sav srebrn ali je glazura na lančiću od platine. Platina je ubačena iz razloga ako je netko alergičan na srebro da ne dobije alergiju a da dejstvo ima lančića. Sama izrada lančića, povezice, medaljona se radi punih 40 dana. Lančić sa medaljonom vezan za 7 anđelstva se samo jednom izrađuje u životu i ostaje do kraja života gdje mu je efekat svake godine sve bolji i jači. Njegova vrednost kada se izradi je neprocjenjiva poslije. Neprocjenjiva je iz tih razloga što osobi donese izuzetno puno no što je uložila. Jedna cijena je isključivo za 140 grama a ako netko želi veći i teži lančić tada se dodatno doplaćuje. Efikasnost u gramažama je potpuno ista ali ispod 140 grama se ne može raditi. Nema nikakve veze gramaža ako je veći i teži lančić, njegovo svojstvo je potpuno isto.

Talisman sa 7 anđela daje toliko ljepote i jačine kod čovjeka a najviše donosi radost i sriću čovjeku.

Ovaj lančić najviše traže osobe iz inozemstva Njemačka, Austrija, Švicarska.

Moć Talismana sa 7 Andjela

■ POSLOVNI USPJEH 
■ DODIR SA SVETIM OSOBAMA 
■ FINACIJSKA JAČINA 
■ ZAŠTITA OD SVEGA LOŠEG 
■ SREĆA U LJUBAVI 
■ DODIR SA ANĐELIMA 
■ VELIKA POPULARNOST 
■ MNOGOBROJNA PUTOVANJA 
■ USPJEH U SVIM POSLOVNIM ZADACIMA 
■ NE DOZVOLJAVA RASTANKE 

Talisman sa 7 anđela je toliko dobar jer donosi mnogo radosti i sreće samoj osobi a posebno na ljubavnom planu. Naime, ako osoba živi u braku i nema neke velike sreće u braku gdje su se zahladili odnosi, dovoljno je da samo izgovori ljubavnu molitvu i da ima lančić, doživi će takvu sreću i promjenu u ljubavi da će ostati zaprepašćen. Od voljene osobe će dobijati tada takve nježnosti koje nikada nije dobijao/la. Ovaj lančić sa medaljonom je na ljubavnom planu toliko efikasan.

Ako osoba želi uspjeh u poslovnosti, nakon što ima talisman i izgovori određenu molitvu imat će uspjeh u poslovnosti. Sa talismanom 7 anđela osoba je zaštićena u poslovnom svijetu od konkurencije. Za daleko veće svote novca se isto rade molitve koje se ispunjavaju nakon urađenog talismana. To su sume gdje se osoba jako brzo oporavlja od finasijskih problema koje je imala. Osobe koje žive u inozemstvu ove sume dostižu duplo od uloženog. Za godinu dana osoba dobija duplo no što je uložila a za dve godine dobija troduplo no što je uložila.

Ako osoba želi uspjeh u poslovnosti, nakon što ima talisman i izgovori određenu molitvu imat će uspjeh u poslovnosti. Sa talismanom 7 anđela osoba je zaštićena u poslovnom svijetu od konkurencije. Za daleko veće svote novca se isto rade molitve koje se ispunjavaju nakon urađenog talismana. To su sume gdje se osoba jako brzo oporavlja od finasijskih problema koje je imala.

...

Šta je potrebno za izradu Talismana 7 Andjela

■ Ime i prezime
■ Vaš datum rođenja
■ Čas rođenja
■ Mjesto rođenja
■ Mjesto življenja
■ Fotografija slike glave gdje se jasno vide oči
■ Ime roditelja
■ Opis svojih želja

Cijena Talismana 7 Andjela i kako poslati novac ?

Izrada Talismana 7 Andjela: Cijena je........

Uplate se vrše preko Western Uniona i adresira se na:

Branko Životin
Serbia.

Kada uplatite novac, na moj mail zivotin@astrovojvodina.com pošaljete, sledeće:

MTCN broj se šalje na moj mail: zivotin@astrovojvodina.com
■ koliko novca je uplaćeno
■ Odgovor da sam novac preuzeo dajem istog dana kad je izvršena uplata
■ Talisman 7 Andjela se radi 30 dana gdje se šalje na kućnu adresu