Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Syria u 2016 godini

Sirijska Arapska Republika je država u jugozapadnoj Aziji na Bliskom istoku. Moderna Sirijski država osnovana je nakon Prvog svjetskog rata kao područje pod francuskim mandatom. Graniči se s Turskom, Irakom, Jordanom, Izraelom, Libanonom.

Narod iz Sirije je vrlo gostoljubljiv narod, veseo a posebno prema strancima. Sirija je bila izuzetno bogata država sve do 2011. godine dok nije počeo rat.

Najveći dio stanovništva zaposlen je u poljoprivredi. Pamuk je glavna i najpouzdanija ratarska kultura. Najvažniji sirijski proizvodi su nafta i zemni plin. Većina stanovništva su Arapi, a ima i Kurda. Islam je najzastupljenija religija.

Bashar Hafez al-Assad i Sirija

Predsjednik Sirije, Bashar Hafez al-Assad je u znaku Djevice s jakim T kvadratom u promjenjivom znaku. Dok je Neptun na 8 stupnju Zmijonoša a Mars na 9 stupnju Zmijonošca.

Ovakva kombinacija je uvijek loša za samu osobu koja se bavi politikom. Sve ove konfiguracije predstavljaju atak, medijsku propagandu na Bashara Hafeza al-Assada, gdje se iznose ogromne laži.

Takve laži iznosi Zapad i Europa. Jedini cilj im je, da ga skinu s vlasti. Strane sile kao i političke snage ne žele da se udruže sa Sirijom protiv terorizma. Razlog tome je što oni imaju samo jedan cilj a to je da naprave pometnju među narodima.

Ono što rade teroristi Al-Nusra i ID predstavljaju da to radi predsjednik Sirije. Sva zlodjela tuđa stavljaju mu na teret (krcato zviježđe Djevice s oporbom Saturna u zviježđu Riba). U tome su i uspjeli. Jedino takve laži koje forsira Zapad i Europa, nije povjerovao Putin. Sama Rusija inače podržava zakonitu vlast u Siriji.

Zašto je izbjeglička kriza?

Kada se pogleda astrološka karta Sirije, lako se uočava da je narodu obećano nešto što se neće ispuniti. Zapad a i sama Njemačka, su obećali Sirijskom narodu bolji život, dobru zaradu.

Ono što je naglavnije u cijeloj astrološkoj karti same Sirije jeste Terorizam i teroristi koji su u Siriji i narod se njih plaši i od njih bega a ne od predsjednika Sirije, Asada.

I tijekom 2016 godine bit će još izbjeglica iz Sirije jer će narod bjegati isključivo od terorista, džihadista ID. I tijekom 2016 godine bit će još izbjeglica iz Sirije jer će narod bjegati isključivo od terorista. Islamska država kontrolira Siriju, gdje vrši razna zlodjela, mučenja, silovanje, ubijanje. Sama natalna karta jasno pokazuje mnoge događaje i razloge, zašto izbjeglice begaju iz Sirije u Europu.

Što predstoji Bashar Hafez al-Assad i Siriji u 2016 godini

 

Tranzitni Saturn za 2016 godinu pravi izuzetno teške aspekte Bashar-al-Assadu i sa Uranom iz natalne karte Sirije. Sirijski narod imaće ogromne pritiske od strane SAD i Europe da skinu sa vlasti Bashar-al-Assadu i njegov režim. Na prostorima Sirije a posebno na sveroistoku će se voditi pravo krvoproliće od strane terorista i džihadista ID. Ratna situacija se neće smiriti već će se još više proširiti duž cijele Sirije. Napetosti i sukobi biće tijekom cijele 2016 godine.

Odnosi tijekom 2016 god između Rusije i Sirije

Rusija će i dalje pomagati Siriji i predsjedniku Bashar Hafez al-Assadu. Rusija se neće miješati u volju naroda niti tražiti da se Bashar Hafez al-Assad, skine s vlasti.

Ruski avioni će tijekom cijele 2016 godine gađati položaje pobunjenika u Siriji kao što su "militanti", terorističku grupu "Nusra front".

Rusija će se svim sredstvima boriti protiv terorizma u Siriji a predsjednik Bashar Hafez al-Assad, će Rusiju podržavati i surađivati s Rusijom

Tijekom 2016 godine monstruozna zlodjela vladaće

2016 godina će biti izuzetno sa krvoprolićima i sa montruoznim djelima od strane terorista i džihadista ID. Vodit će se pravi rat u Siriji. Smrti će biti na svakom koraku vidljivo. Neće gledati da li su djeca, stari ili bolesni.

Džihadisti ID će vršiti zločine masovnih razmjera, takva zlodjela činiti će da se to ne može ni opisati. Imat će podršku od Zapada ka što će svi teoristi i džihadi dobivati naoružavanje upravo od Zapada. SAD, Francuska, Saudijska Arabija, Turska će sponzorirati teroriste tijekom 2016 godine. Kompletna 2016 godina biće ratno stanje u Siriji a posebno od travnja kada će situacija u Siriji biti katastrofalna. Rusija će tada žestoko reagirati.