Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Suđena ljubav u horoskopu žene

Mnoge žene žele znati, kakva ih sudbina čeka u budućnosti ali najviše suđenika u ljubavi. Naravno putem astrologije, preko datuma rođenja da to mogu jasno vidjeti, gdje svakoj ženi točno opišem njenog suđenika, koji će joj biti muž kao i obavezno, da li će se ona za tog udati za onog pravog muškarca i suđenog s kojim će biti sritna.

Moram naglasiti da gotovo ni jednoj ženi sudbina nije dodijelila muškarca s kojim će imati pakao, svađu, nezadovoljstvo, rastanke, pomirinje, loš seks, prijevare od strane muškarca.  Moram reći, da to tako mali broj žena ima takvu sudbinu jer mahom skoro svaka djevojka i žena u svojoj karti ima suđenu ljudbav.

aNALIZA SUĐENE LJUBAVI

Astrološka analiza suđene ljubavi je dostupna svakoj ženi koja želi saznati o suđenom partneru.

Ja sam profesionalni astrolog koji radi na osnovu podataka o rođenju koji se šalju nakon izvršene uplate nakon čega dajem odgovore i rješenja. Moje usluge pružam ljudima koji su profesionalni i kulturni i koji poštuju način na koji radim:

🚩 39 godina moje usluge naručuju ljudi diljem svijeta koji su profesionalni i kulturni na obostrano zadovoljstvo.

🚩 Svaka moja usluga se može dobiti nakon uplaćene usluge na osnovu podataka o rođenju.

🚩 Cijena za analizu suđene ljubavi je 200 eura.

🚩 Uplata se vrši preko Western Uniona i adresira Branko Životin, Serbia.

🚩 MTCN broj šaljete na moj mail: zivotin@astrovojvodina.com

🚩 Odgovor da sam novac preuzeo dajem istog dana kad je izvršena uplata.

🚩 Odgovore i konkretna rješenja dajem u pisanom formatu za 7 dana od dana uplate.

Nije mi suđena ljubav, Bog mi nije dao?

Bog ni jednoj ženi nije sigurno zapisao loše i lošu sudbinu a posebno ne u ljubavi. On je svakoj dao i da može birati, da li će uzeti pogrešnog muškarca pa da dobije od njega prijevaru i loše stvari i da se na kraju rastane ili će uzeti onog pravog muškarca, što joj je Bog zapisao.

Da li se može vidjeti suđena ljubav?

Preko natalne karte odnosno podataka o rođenju još kako mogu vidjeti, da li će uopće djevojka ili žena u ovom životu imati suđenu ljubav. Obostrana ljubav je zapisana svakom čovjeku i ženi. Netko je doživi iz prvog puta a netko odabere i pogrešne osobe.

Malo tko zna da se svakih 8 godina na nebu formira Božiji simbol najpravilnijeg i najsavršenijeg pentagrama. Pet puta u razdoblju od osam godina Venera formira točke unutar pentagrama i to isključivo kada je ovaj planet retrogradan, a to je kada je Venera najbliža planetu Zemlji.

Ovdje nema nikakve karme, prošlih života a niti psihologije. Pentagram formira planet Venera - zvijezda Danica. Venera je astrološki termin, a pentagram je magijski termin. Ja, Isus, poslah anđela svoga posvjedočiti ovo po crkvama. Ja sam korijen i izdanak Davidov, sjajna zvijezda Danica." (Otkrivenje 22.16)

Pentagram je petokraka zvijezda nacrtana u jednoj liniji koja je neprekinuta. Vrlo je pogrešno mišljenje da je Pentagram, djavoljski simbol. Naprotiv, ovaj predivni simbol je isključivo Božji, koji je sastavljen od pet krakova i svaki krak ima svoju simboliku kao što ima i određenog čuvara.

Pentagram je sastavljen od 5 elemenata koji predstavljaju svu kozmičku energiju, kao što predstavlja cijeli svemir. Univerzum. Prvi gornji element predstavlja duha ili samog Boga koji ima vlast nad ostalim elmentima. Bog je poslao na zemlju četvero božanskih bića - duhova na lice zemlje u vapaju, da dovedu red među kaos. U uspravnom položaju predstavlja ljudski lik. Crtajući pentagram, crte se automatski djele na segmente prema božanskoj proporciji.

Pentagram se u prošlosti nalazio u raličitim poljima – arhitekturi, krajolicima, alkemiji, magiji. Korišten je tijekom povijesti kako bi se fizički oblik prožimao sa svetom energijom. Moć koju ima Pentagram je za sada najači i preko njega se mogu vršiti razni rituali. Pentagram je simbol zaštite od zla i ako se pravilno postavi s određenim elementima, kristalima, dragim kamenjem, određenim bojama svijeća u određenom danu, pentagram će donijeti takvoj osobi, veliku zaštitu.

Ovaj divni simbol je najmoćniji kada je u pitanju ljubav, preko njega se može sve učiniti. Pentagram se drugačije zove i Zvijezda Salomonova.

Ovaj simbol je čvrsto vezan za Boga i za krišćanstvo, mada se može često primijetiti da ga mnogi posjeduju u kućanstvima, diljem Europe. Pentagram se nalazi u krugu (simbol jedinstva i cjelovitosti), koji naglašava našu vezu s svemirom u cjelini. Sa ovim simbolom se samo treba oprezno rukovoditi.

Za pentagran se vezuje da je simbol đavola, da je to poganski simbol, što uopće nije točno. Rimokatolička Crkva (Vatikan) je lansirala lažnost, kako bi preobratila masu u njihovu vjeru. Degradiranje pentagrama danas je postala praksa, ali, moć koju posjeduje ovaj simbol, uvažavaju ga sve strane i oni koji poštuju ovaj simbol i oni koji ga degradiraju. Oni koji ga degradiraju, ističu da je to simbol đavola. Povijest pentagrama ne poznaju a taman da poznaju njegovo svojstvo i njegovu moć.

Zašto imam pakao, svađe, nezadovoljstvo?

Prepreke u vidu patnje, samoće svakako zavise od planeta Saturna, Neptuna, Plutona koji su zaduženi za ograničenja, zablude i šokove i mogu se prevazići ako se žena na vrijeme zaštiti. Saturnov ciklus je 33 godine, ako se neka žena sa teškim aspektima ovih planeta ne zaštiti na vrijeme teško da će osjetiti neku ljepotu a sve će dobivati sa izuzetno puno težine. Žena može trenutno imati momka, brak ali ako to nije njen suđeni ona će se od njega rastati a brak će pući. Ona može tog muškarca obožavati trenutno i da sve lijepo funkcionira, ali u njenoj natalnoj karti, točno se vidi, da li je taj muškarac s kojim je trenutno suđeni ili nije.

Ono što je suđena ljubav ona je dugovječna i ona je radost, srića, lijep život. U sudjenoj ljubavi nikada muškarac neće prevariti ženu, niti će mu biti važniji prijatelji, mama od žene. Žena na prvo mjesto i ona će se osjećati kraj njega kao dama. To je suđena ljubav dok sve ostalo ne radi se o ljubavi već samo trenutna zaljubljenost a to nema nikakve veze se pravom i suđenom ljubavi.

Kako se vidi u horoskopu žene, suđena ljubav ?

U astrologiji lako mogu vidjeti kod žene gdje je suđenik i kada će taj suđenik njoj doći u životu. Gdje je taj pravi muškarac za kojim mašta i čezne. Određivanje suđene ljubavi je najtraženije od mene. Vrlo precizno opišem muškarca koji je ženi suđeni partner i kada će ga upoznati. Sve o ljubavi između njih dvoje i kako će funkcionirati. Sve o Vašem ljubavnom životu, možete dobiti odgovore od mene.

Za moje usluge je potrebno vaše ime i prezime, datum rođenja, čas rođenja, mjesto rođenja. Izrađiva se na osnovu Vašeg imena, prezimena i datuma rođenja određene astrološke karte ako ste stariji od 30 godina koja se odnosi samo na vas i vašu suđenu ljubav. Ovde nema nikakvih grešaka već je analiza isuviše konkretna.

Kada izrađujem horoskop vrlo točno se dobiva godina kada će ženi doći suđena ljubav odnosno muškarac koji joj je budući suprug, suđenik. Godina udaje za suđenu ljubav. Godina kada će roditi prvo dijete sa suđenikom.

ŠTO ME MOŽETE PITATI ?

■ Kada će mi doći suđena ljubav ?
■ Hoću li biti neudata - neoženjena ?
■ Što me čeka u suđenoj ljubavi ?
■ Opis vašeg suđenog partnera.
■ Sve o vašem ljubavnom i sexualnom životu.
■ Kada ćemo se vjenčati ?
■ Kakav će nam bračni život biti ?
■ Kada da izbjegnem patnju u ljubavi ?
■ Suđena ljubav a već imam brak ?
■ Da li ćete se rastati ?

Ovo je samo jedan mali delić što vam mogu reći vezano za ljubav i brak. Mada pored ovoga što sam naznačio, dobijate još mnoge druge odgovore vezano za vaš ljubavni - bračni život ako imate probleme u ljubavi, ne možete naći srodnu dušu i ako imate braćne krize ili želite da osnujete sa nekim bračni život.

9. kuća govori o suđenoj ljubavi i uspješnom braku

Kod žene u natalnoj karti sretan suđenik u ljubavi i braku se vidi preko kompatibilnih zviježđa i njihovim vladara a posebno je od presudne važnosti 9.ta kuća koja pokaže brak u crkvi, kao detaljna analiza sa asteroidima Juno, Chiron, Vesta. To su glavne astrološke oznake kod žene da bi se moglo točno vidjeti njen suđenik u ljubavi i braku. Suđenik podrazumijeva sritnu ljubav do kraja života. Ove oznake ne vrijede za muškarca jer njima se drugačije gleda suđenica. Suđena ljubav se uvijek pokazuje kroz 9 kuću, vladara 9 kuće. Sama 7 astrološka kuća nema nikakve veze sa suđenom ljubavi.

Suđena ljubav se odnosi na računanje konkretnih događaja koji su sudbnosni. Da bi se točno odredile godine mora se računati sa deklinacijama da bi se dobili godine, mjeseci. Deklinacijama se dobiva komplementarno zviježđe suđenika a svakako je obavezna dioba devete kuće kao i deklinacije, vladar devete kuće. Moraju se točno znati deklinacije zviježđa. Aspekti od presudne važnosti su aspekat semi sekstil (30 stupnjeva), aspekat kvintil (72 stupnjeva), tumačenje asteroida Juno i Veste sa deklinacijama.

Ovo su obavezne oznake koje se promatraju u astrologiji kada je u pitanju suđena ljubav gdje se može točno dobiti za svaku ženu kako da nakon tridesete godine ime uspjeh u ljubavnom životu. Nakon tridesete godine se skroz drugačije gleda odnosno još preciznije od 33 godine jer se tada završava prvi ciklus planeta Saturna, i može se dobiti zaštita (Jupiter, prirodna deveta kuća) ali i svaka žena je tada otvorena za razne negativne utjecaje gdje je najviše pogađaju utjecaji drugih ljudi, kao i obitelj. Ono što je dobro jeste da se loše može izbjeći gdje svakoj ženi stoji konkretno rješenje za uspjeh u ljubavi gdje će prvenstveno ona biti srećna i zadovoljna.

7. kuća govori o pogrešnom muškarcu i pogrešnom braku

Nikada se ne gleda sritna ljubav i brak preko 7 kuće, vladara 7 kuće kod žene. Ova kuća će samo pokazati ženu kada se uda za nesuđenog, kakav će ona brak imati sa njime i što će sve proći u braku a isto tako, kakve posljedice će imati kada se uda za nesuđenog. Ta 7. kuća jeste da predstavlja brak ali brak sa pogrešnom osobom, nešto što sama osoba je osobno izabrala da joj bude tako. Rezultat takvog odabira se poslije nekog vremena vidi, koliko joj je bio izbor dobar a koliko loš. Koliko je ona u stvari sritna u braku a koliko nesritna.

Sama 7. kuća samo govori što je čovjek svojim izborom izabarao ali ne ono što mu je Gospodin zapisao. Ta kuća uvijek govori o neposlušnosti Bogu gdje čovjek sve radi u ljubavi što ne treba. Iz te kuće se točno vidi i taj famozni muškarac u koga se djevojka ili žena zaljubila ali zaljubljivanje nije ljubav. Zaljubljivanje je prolazno a suđena ljubav donosi samo lijepe stvari ženi poštovanje od muškarca, emotivnu i financijsku stabilnost.