Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Suđena ljubav u horoskopu žene

Preko natalne karte odnosno podataka o rođenju još kako mogu vidjeti, da li će uopće djevojka ili žena u ovom životu imati suđenu ljubav ili jednostavno joj je sudbina dodijelila drugog muškarca s kojim će imati pakao, svađu, nezadovoljstvo, rastanke, pomirinje, loš seks ili dobar, prijevare od strane muškarca. Jednostavno sudbina je tako dodijelila. Moram reći, da to tako mali broj žena ima takvu sudbinu jer mahom skoro svaka djevojka i žena u svojoj karti ima suđenu ljudbav.

Thumbnail Image 1

WIE MAN LIEBE SCHÜTZT?

Wenn eine persönliche Inschrift durch die 7 Erzengel und 7 Engel gemacht wurde, kann ich mit großer Präzision sagen, wann die Person eine glückliche Liebe erleben wird, wann sie heiraten soll und welche Art von Ehe sie haben wird...

Thumbnail Image 1

GLÜCK IN DER LIEBE!

Die astrologische Inschrift mit 7 Erzengeln ist so gut, weil sie dem Menschen und insbesondere dem Liebesplan viel Freude und Glück bringt. Wenn eine Person in einer Ehe lebt und in einer Ehe, in der die Beziehungen kalt geworden...

Bog ni jednoj ženi nije sigurno zapisao loše i lošu sudbinu a posebno ne u ljubavi. On je svakoj dao i da može birati, da li će uzeti pogrešnog muškarca pa da dobije od njega prijevaru i loše stvari i da se na kraju rastane ili će uzeti onog pravog muškarca, što joj je Bog zapisao.

Prepreke u vidu patnje, samoće svakako zavise od planeta Saturna, Neptuna, Plutona koji su zaduženi za ograničenja, zablude i šokove i mogu se prevazići ako se žena na vrijeme zaštiti. Saturnov ciklus je 33 godine, ako se neka žena sa teškim aspektima ovih planeta ne zaštiti na vrijeme teško da će osjetiti neku ljepotu a sve će dobivati sa izuzetno puno težine.

ŠTA ME MOŽETE PITATI ?

■ Kada će vam doći ljubav ?
■ Hoćete li biti neudata - neoženjeni ?
■ Šta vas čeka u ljubavi ?
■ Opis vašeg bračnog partnera.
■ Sve o vašem ljubavnom i sexualnom životu.
■ Kada ćete se venčati ?
■ Kakav će vam bračni život biti ?
■ Kada ćete imati ljubavne i bračne krize ?
■ Da li ćete savladati ljubavne - bračne krize ?
■ Kako da spasete svoju ljubav - brak ?
■ Da li ćete u braku živetu vanbračno ili zakonito ?
■ Da li ćete se rastati ?
■ Da li ćete imati nekih ozbiljnih problema sa partnerom kada se rastanete ?
■ Ako se rastajete, kako ćete proći na Sudu ?
■ Da li će doći do pomirenja ako se rastanete ?
■ Da li će vas partner varati i sa kime ?
■ Hoćete li vi varati vašeg partnera i sa kime ?
■ Da li imate strah od braka i zbog čega ?
■ Da li se neko umešao u vašu ljubav - brak ?
■ Da li u braku imate crnu magiju ?
■ Kako da vratite voljenu osobu ako ste se razveli ?
■ Kada je najbolje da stupite u brak radi vaše sreće ?

Ovo je samo jedan mali delić što vam mogu reći vezano za ljubav i brak. Mada pored ovoga što sam naznačio, dobijate još mnoge druge odgovore vezano za vaš ljubavni - bračni život.

Ono što svaka djevojka i žena triba znati jeste ako je nesretna u ljubavi, ima loš brak da to nema veze nikakve s Bogom već ima veze s njome jer je ona svojom voljom i odlukom izabrala takvu osobu. Mnoge žene žele znati, kakva ih sudbina čeka u budućnosti ali najviše suđenika u ljubavi. Naravno putem astrologije, preko datuma rođenja da to mogu jasno vidjeti, gdje svakoj ženi točno opišem njenog suđenika, koji će joj biti muž kao i obavezno, da li će se ona za tog udati ali za onog pravog muškarca i suđenog s kojim će biti sritna. Ako žena ne zna točan čas rođenja onda koristim tehniku lat. consequat sa slikom gdje se jasno vidi lice i oči.

Žena može trenutno imati momka, brak ali ako to nije njen suđeni ona će se od njega rastati a brak će pući. Ona može tog muškarca obožavati trenutno i da sve lijepo funkcionira, ali u njenoj natalnoj karti, točno se vidi, da li je taj muškarac s kojim je trenutno suđeni ili nije.

Ono što je suđena ljubav ona ostaje do kraja života i ona je radost, srića, lijep život. U sudjenoj ljubavi nikada muškarac neće prevariti ženu, niti će mu biti važniji prijatelji, mama od žene. Žena na prvo mjesto i ona će se osjećati kraj njega kao dama. To je suđena ljubav dok sve ostalo ne radi se o ljubavi već samo trenutna zaljubljenost a to nema nikakve veze se pravom i suđenom ljubavi.

Meine Dienstleistungen:

Kako se vidi u horoskopu žene, suđena ljubav

Kada izrađujem horoskop vrlo točno se dobiva godina kada će ženi doći suđena ljubav odnosno muškarac koji joj je budući suprug, suđenik. U astrologiji lako mogu vidjeti kod žene gdje je suđenik i kada će taj suđenik njoj doći u životu. Gdje je taj pravi muškarac za kojim mašta i čezne?

Svakoj ženi točno pokažem suđenika, njegov horoskopski znak (zviježđe), gdje trenutno živi. Da li je iz iste zemlje ili je iz inozemstva.

Vrlo precizno opišem muškarca koji je ženi suđeni partner i kada će ga upoznati. Sve o ljubavi između njih dvoje i kako će funkcionirati.

Godina udaje za suđenu ljubav. Godina kada će roditi prvo dijete sa suđenikom.

Ako imate probleme u ljubavi, ako ne možete naći srodnu dušu? Ako imate braćne krize? Ako želite da osnujete sa nekim bračni život? Sve o Vašem ljubavnom životu, možete dobiti odgovore od mene. Za moje usluge je potrebno vaše ime i prezime, datum rođenja, čas rođenja, mjesto rođenja a isto tako i za vašeg partnera/ku. Izrađiva se na osnovu Vašeg imena, prezimena i datuma rođenja specijalna karta ako ste stariji od 30 godina koja se odnosi samo na vas i vašu suđenu ljubav. Ovde nema nikakvih grešaka već je analiza isuviše konkretna.

Kod žene u natalnoj karti sretan suđenik u ljubavi i braku se vidi preko kompatibilnih zviježđa i njihovim vladara a posebno je od presudne važnosti 9.ta kuća koja pokaže brak u crkvi (zviježđe Ophiuchus), kao detaljna analiza sa asteroidima Juno, Chiron, Vesta. To su glavne astrološke oznake kod žene da bi se moglo točno vidjeti njen suđenik u ljubavi i braku. Suđenik podrazumijeva sritnu ljubav do kraja života. Ove oznake ne vrijede za muškarca jer njima se drugačije gleda suđenica.

Suđena ljubav se uvijek pokazuje kroz 9 kuću, vladara 9 kuće i zviježđe Ophiuchus. Sama 7 astrološka kuća nema nikakve veze sa suđenom ljubavi.

- Računanje sa deklinacijama
- Deklinacije i zviježđe suđenika
- Deklinacije i godine, mjeseci, dani
- 9 kuća i deklinacije
- Vladar 9 kuće i deklinacije
- Deklinacije zviježđa Ophiuchus
- Deklinacije u zviježđu Ophiuchus
- Deklinacije asteroida Juno
- Deklinacije asteroida Veste
- Aspekat semi sekstil (30 stupnjeva)
- Aspekat kvintil (72 stupnjeva)

Ovo su obavezne oznake koje se promatraju u astrologiji kada je u pitanju suđena ljubav gdje se može točno dobiti za svaku ženu kako da nakon tridesete godine ime uspjeh u ljubavnom životu. Nakon tridesete godine se skroz drugačije gleda odnosno još preciznije od 33 godine jer se tada završava prvi ciklus planeta Saturna, i može se dobiti zaštita (Jupiter, prirodna deveta kuća) ali i svaka žena je tada otvorena za razne negativne utjecaje gdje je najviše pogađaju utjecaji drugih ljudi, kao i obitelj. Ono što je dobro jeste da se loše može izbjeći gdje svakoj ženi dajem konkretno rješenje za uspjeh u ljubavi gdje će prvenstveno ona biti srećna i zadovoljna.

Moje Usluge:

7. kuća govori o pogrešnom muškarcu i pogrešnom braku

Nikada se ne gleda sritna ljubav i brak preko 7 kuće, vladara 7 kuće kod žene. Ova kuća će samo pokazati ženu kada se uda za nesuđenog, kakav će ona brak imati sa njime i što će sve proći u braku a isto tako, kakve posljedice će imati kada se uda za nesuđenog. Ta 7. kuća jeste da predstavlja brak ali brak sa pogrešnom osobom, nešto što sama osoba je osobno izabrala da joj bude tako. Rezultat takvog odabira se poslije nekog vremena vidi, koliko joj je bio izbor dobar a koliko loš. Koliko je ona u stvari sritna u braku a koliko nesritna.

Sama 7. kuća samo govori što je čovjek svojim izborom izabarao ali ne ono što mu je Gospodin zapisao. Ta kuća uvijek govori o neposlušnosti Bogu gdje čovjek sve radi u ljubavi što ne treba. Iz te kuće se točno vidi i taj famozni muškarac u koga se djevojka ili žena zaljubila ali zaljubljivanje nije ljubav. Zaljubljivanje je prolazno a suđena ljubav donosi samo lijepe stvari ženi poštovanje od muškarca, emotivnu i financijsku stabilnost.