Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Što se može, a što ne može raditi u Punom Mjesecu?

Objavljeno Lipanj 30, 2020

Puni mjesec nastaje kada su Sunce i Mjesec u Ekliptiku direktno nasuprot jedni drugima - gledaju jedni druge. Odražava cijelu površinu Mjeseca, obnavljajući svjetlost Sunca. Drugo prednje svjetlo "blista" svom snagom, ali ne vlastitom svjetlošću, već svjetlošću Sunca. U ovom je stanju Mjesec savršen domaćin. Sve se to, naravno, događa kada Zemlja ne stoji na imaginarnoj osi koja spaja Sunce i Mjesec - jer će u tom slučaju doći do pomrčine Mjeseca. To je zato što Zemlja točno "zastira" Mjesec, u potpunosti hvata svjetlost Sunca i na taj način "štiti" Mjesec. To se nekada nazivalo uskraćivanjem svjetlosti, koje je projiciralo zloslutne događaje.

Pun mjesec u svakom znaku pokreće različite promjene koje utječu na svakog od nas. Učinak punog mjeseca kreće se od snažnog do slabog udara, ovisno o horoskopskom znaku. Jedno je sigurno - nitko nije imun! Pun mjesec može utjecati na naše tijelo, dušu i zdravlje. U punom mjesecu, ako promatrate, gotovo svi su puno napetiji, nestrpljiviji i puno eksplozivniji. Zato ćete se, znajući to, suzdržati. U tom slučaju, računajte na deset prije nego što nešto namjeravate reći ili učiniti nešto uvredljivo. Pomažemo prikupljanjem kritičnih dana kada će ove godine biti puni mjesec.

Puni mjesec donosi napetost, ima više nesreća, kriminala, rođenja, a noću možemo i spavati. Pun mesec je vreme nesanice, naleta snage, viška energije i nemira. U ovom trenutku možete raditi sve što ranije nije bilo dovoljno snage. Ali ne bi trebalo da otkrivate sukobljene emotivne veze i da se bavite voljnom vaspitanjem dece. Nesreće na putevima su sve češće zbog povećane emocionalnosti vozača, moguće su poplave, nesreće i kvarovi na vodovodnim i kanalizacionim sistemima. Pod dejstvom alkohola počinjena su nepredvidiva dela sa ozbiljnim posledicama. Izražavaju se najteže senzacije, simptomi bolesti su izraženi, a hirurške operacije su krvarenje opasno.

Prikazivanje sreće i evociranje duhova dobro napreduju na punom mesecu - linija između stvarnog i nestvarnog sveta se smanjuje, informacije sa inostranstva bolje prodiru u naš svet. Mnoge ceremonije se održavaju upravo na pun mesec - obred pročišćenja, obred privlačenja ljubavi, obred privlačenja novca.

U noći punog mjeseca je dobro imati seks - emocionalno i seksualno uzbuđenje dostiže svoj vrhunac, svi osećaji se pogoršavaju, orgazam ispada vedar i olujan. Da, i provocirati svog izabranika da prizna ljubav je lakše upravo u punom mesecu. Uzgred, bebe se rađaju tokom punog Meseca volje i brže nego u drugim fazama i dobijaju izvanredne sposobnosti Meseca, uključujući i ekstrasenzorne.

Na pun mesec najbolje je zakazati sastanke, konferencije, prezentacije, posebno ako ćete razgovarati o nečem novom: o inovacijama, otkrićima, predstavljanju novog modela automobila, telefona, računara.

U punom mesecu preporučuje se sprovođenje jednodnevnog čišćenja posnih ili postu na biljnim i voćnim sokovima.

Dobro je vršiti dijagnostiku u punom mesecu - u ovom periodu otkrivaju se problemi skriveni u drugim fazama luna. Ako iz nekog razloga ne možete da vam dijagnosticirate i lečite zbog svega, prođite ponovo dijagnozu, u skladu sa fazama meseca.

U punom mesecu dobro je sakupljati lekovito, lekovito bilje, čija se snaga nalazi u lišću i cvatovima - sokovi u ovom periodu narastu, dostižu najveću koncentraciju. Ali korijenje poput ginsenga i mandrača u punom mjesecu najbolje je ostati netaknuto - u njima je malo snage.

Mnogi se venčaju za vreme punog meseca, ali to je takođe i vreme razvoda i razdvajanja. Pun mesec je sjajno vreme za reklamiranje i kontakt sa javnošću. Vreme je da publicirate pitanja u kojima morate biti iskreni, ali svaka nezakonita aktivnost privući će pažnju.

Pazite na pun mesec! Neravnoteža, oluja unutar vas potiče na osip, nemotivirane radnje - ovo je privremena pojava. Ne žalite se na život, ne kajte se, ne očajavajte, lunarni faza će početi da se smanjuje - i sve će proći. U međuvremenu, pomozite sebi da se nosite sa neobuzdanom energijom: pokušajte da govorite mirno ovih dana, ne dižite glas, ne nervirajte se zbog sitnica, ne kunite, ne pretite, odložite sve stvari koje zahtevaju nervne troškove, stres, žurbu, idite na dobru dijetu, radite monotono posao.

Ako nemate globalne planove, ograničite se na običan rad, koji nije povezan sa snažnim unutrašnjim stresom.

2020. bit će pun mjesec:

Petak , 10. siječnja 2020. , pun mjesec 20:21 (10. dan u godini)
Nedjelja , 9. veljače 2020. , vrijeme punog mjeseca 08:33 (40. dan u godini)
Ponedjeljak, 9. ožujka 2020. 18:48 (69. dan u godini)
Srijeda, 8. travnja 2020. 04:35 (99. dan u godini)
Četvrtak, 7. svibnja 2020. 12:45 (Dan 128 godine)
Petak, 5. lipanj 2020. 21:12 (Dan 157 u godini)
Nedjelja, 5. srpnja 2020. 06:44 (Dan 187 u godini)
Ponedjeljak, 3. kolovoza 2020. 17:59 (Dan 216 u godini)
Srijeda, 2. rujna 2020. 07:22 (246. dan u godini)
Četvrtak, 1. listopada 2020. 23:05 (Dan 275. godine)
Subota, 31. listopada 2020. 15:49 (Dan 305. godine)
Ponedjeljak, 30. studenog 2020. 10.30 (Dan 335. godine)
Srijeda, 30. prosinca 2020. 04:28 (365. dan u godini)

Više informacije :

Dijeta punog Mjeseca 24 sata

Ona počinje uoči punog Meseca, nakon večere, i traje 24 sata. Na meniju su samo tečnosti. Možete piti običnu vodu (izvorsku, kuvanu, mineralnu), sveže ceđene sokove koji imaju diuretski efekat, poput vode. Bolje je iscijediti sok iz voća i povrća koji su prikladni godišnjem dobu.

Rezultat: izgubiti od 250 g do 1 kg. Glavna stvar - ovaj dan će vam omogućiti da se oslobodite edema i očistite organizam.

Dijeta punog mjeseca 6 dana

Gljive treba jesti kuhane, uz začine ili malu koliU tri prethodna posta i u naredna dva dana (ukupno šest, uključujući dan posta) sprovedite kurs terapijske ishrane sa povrćem. Prvog dana jedite samo sirovo i kuvano povrće. U naredna dva dana, kao i dva dana nakon posta, jedite samo ananas i gljive (morate jesti četiri puta dnevno). Ananas ima diuretski efekat i sprečava apsorpciju masti u crevima.činu nerafiniranog maslinovog ulja (prvo hladno prešano). Gljive sadrže malo kalorija, štoviše, proteinske kalorije koje neguju mišiće. Pažnja: takva ishrana ne treba da traje duže od šest dana (uključujući dan posta), može biti ograničena na tri dana. Na primer, dan sirovog i kuvanog povrća, zatim dan posta i dijeta od ananasa i gljiva. Možete to učiniti samo jedan dan - pre ili posle posta.

Rezultat: efikasno čišćenje organizma i gubitak težine za 1-3 kg, u zavisnosti od trajanja ishrane.

Moje Usluge:

Što se ne preporučuje tijekom punog mjeseca

Ne preporučuje se traženje unapređenja ili povećanja plata - ako vaš zahtev nema baš dobar razlog, možete biti srušeni i lišeni zasluženog bonusa. Rešenje za važna poslovna pitanja, posebno kontroverzna, ostavite do rastućeg meseca.

Novac morate za vrijeme punog meseca trošiti pametno - možete ga uložiti u nekretnine, automobil ili veliki nameštaj, odnosno u nešto veliko i globalno, u nešto što će vam trajati mnogo godina, ali bolje je da ne kupujete male stvari - postoje opasnost da dobijete puno viška ili kupite robu nekvalitetne robe. Ne preporučuje se pozajmljivanje na pun mesec, kao ni prikupljanje na računima - to može da pokvari odnose sa dužnicima i poveriocima.

Ne bavite se kućnim poslovima - čišćenje će biti haotično, tako da se rezultati mogu pokazati nepredvidivim, a stvari koje se bace u žurbi nakon par dana će vam možda trebati.

Ne preporučuje se šišanje kose tokom punog meseca, jedini izuzetak je kardinalna promena slike, na primer, kada se vi, koji imate dugu kosu, odlučite da ih naglo skratite na ekspresivni jež. Bojanje kose je takođe bolje odgoditi za neko drugo vreme.

Kozmetičke postupke povezane sa licem, vratom, kosom i noktima uglavnom je bolje ne raditi, a ne zato što je štetna ili opasna (mada se rizik od opekotina, posekotina ili alergija povećava zbog nervnog uzbuđenja kozmetičara ili frizera), već zato neće doneti željeni efekat. Pilingi, masaže, depilacija ostavljaju za padajući mjesec. A bolje je suzdržati se od fizičkih aktivnosti u vidu punjenja ili posećivanja fitnes centara - to je ispunjeno srčanim problemima.

Ne preporučuje se obavljanje operacija i ponovno otvaranje starih rana - primarno i ponavljano krvarenje nastaje u punom mesecu zbog povećane cirkulacije krvi i visokog krvnog pritiska. Čak i rane i posekotine primljene u ovoj mesečevoj fazi zarastaju krajnje nevoljko, što možemo reći o ozbiljnijim intervencijama u telu. Takođe, ne uklanjajte molove, osip, ciste itd. Postoji rizik od predoziranja i uklanjanja onog što je potrebno.

U punom mesecu bolje je suzdržati se od uzimanja alkohola i moćnih lekova, posebno sredstava za smirenje, jer se sve gore navedeno apsorbuje u krv za gotovo 100% i možete dobiti ozbiljno trovanje. Štaviše, ne preporučuje se jaka kafa, jak čaj i drugi jaki tonik, podsticajni napici.