Branko Zivotin, Katolicki astrolog, hiromant, numerolog - Beograd

Prof.dr.sc. Smiljana Leinert-Novosel

 

Diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu 1975. Magistrirala na istom fakultetu 1979. Doktorirala na FPZ na temu “Žena u političkom odlučivanju: analiza odrednica političke aktivizacije žena u jugoslavenskom društvu” 1990. godine; zaposlena na FPZ od 1975. godine; izvodi nastavu na predmetu Statistika: član je Hrvatskog politološkog društva; značajniji radovi: knjiga Žene-politička manjina, 1990., knjiga Žena na pragu 21. stoljeća – između majčinstva i profesije, 1999., Politička participacija žena u razdoblju tranzicije u zborniku “Vlast bez žena ili dugi marš”, 1997., Woman in Croatian Media, 1996., Politika Sabora prema ženskom pitanju u knjizi “Hrvatska politika – 1990-2000.”, 2001.; nositelj je projekata “Komuniciranje u Saboru s posebnim osvrtom na razlike među spolovima”, “Žene u parlamentu: Mađarska, Hrvatska, Slovenija”, “No means no”; dobitnik je Republičke nagrade za znanstvenoistraživački rad na području proučavanja mjesta i uloge žene u društvu, 1990.

Rođena da bude politolog, informacijske znanosti

 

Prof.dr.sc. Smiljana Leinert-Novosel, trenutačno je predstavnica Republike Hrvatske u grupi eksperata u Vijeću Europe koja se bavi balansiranom političkim participacijom žena i muškaraca u političkom odlučivanju.

Leinert-Novosel je rođena u sunčanom znaku Djevice i sa Mjesecom u Lavu. U njenom horoskopu je svakako prisutan vladar Djevice, Merkur koji je izuzetno lijepo aspektiran i koji joj donosi kroz život ljepote u njenom radu. U savršenoj je poziciji sa Jupiterom, Plutonom jel je Pluton na 32 stupnju Djevice i to joj donosi da se bavi komunikologijom i biti komunikolog..

Merkur u svom sjedištu i to baš na 19 stupnju a Jupiter joj se nalazi na 26 stupnju Bika. Ovo je idelana kombinacija svačijem horoskopu jer uvijek donosi osobi veliko zvanje i obrazovanje kao i nagrade za njezin rad. Razlika između Jupitera i Merkura je 113 stupnjeva i taj isti 113 stupanj donosi Leinert-Novosel, da se zaposli odmah nakon diplomiranja na istom Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, gdje je kasnije magistrirala nakon 4 godine, opet na istom Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Jednostavno, Jupiter u Biku na 26 stupnju joj je sve to dao da sve bude na istom mjestu. Diplomiranje, magistrirala, zaposlila se u istom fakultetu. To se sve događa za vrijeme djelovanja Merkura i Jupitera u njezinoj karti a posebno Merkura kada mu je ciklus 27 godina kada je u kombinaciji s Jupiterom a posebno kada se Jupiter nalazi na 26 stupnju Bika a Merkur na 19 stupnju Djevice.

 

Planeta Sedna joj je na 24 stupnju Ovna a baš 24 stupanj Ovna je zvanje politologija i studiranje politologije. Preddiplomski studij politologije traje 8 semestara (4 godine) i nosi 240 ECTS bodova čime se stječe zvanje Baccalaureus / baccalaurea politologije.

Udaljenost između Sjedne i Jupitera je 26 stupnjeva a to je stupanj težine što govori da je Leinert-Novosel morala po dva puta obnavljati gradivo i da je morala dugo učiti. Sedna na 24 stupnju plus retrogradno joj je donijelo dosta odricanja ali i jednu veliku inteligenciju kao i veliko poštovanje dobiti kao profesorica. Sedna na 24 stupnju Ovna plus retrogradna s kombinacijom Jupitera uvijek donosi borbu za ženska prava i brigu za ženu, kao i bavljenjem sa statistikom, informacijama u društvu. Naravno, sve vezano za ženu. Rodna (ne) ravnopravnost i diskriminacija u politici. Kako je Merkur u svom sjedištu i u fantastičnom aspektu sa Jupiterom ona je jednostavno morala pisati o tome i sa time se baviti kroz izučavanje.