Rak pluća

...

Rak pluća je postala bolest današnjice.  Rak nije bolest a niti se može dobiti nasljedno, već je posljedica jednog teškog metaboličkog poremećaja u organizmu. Stres je najvazniji uzrok svake bolesti. Medicina nije ni malo unaprijedila već pacijente liječe starim metodama, radijacija iks zrakama, kirurško odstranjivanje tumora i kemoterapija, koje nemaju nikakvog dobrog efekta sem štetnog po pacijenta a posebno kada se radi o mestazi raka pluća.

Liječenje može biti uspješno i sve ovisi, koliko para imate platiti za dobre lijekove. Jeste li na nekoj državnoj funkciji jer se ti pacijenti drugačije liječe od običnih bolesnika koji nisu na državnim funkcijama i koji nisu bogatuni. Njihov život je vredniji od običnog čovjeka a kažu liječnici, svi su pacijenti jednaki. Aha, samo u priči.

Trenutna  prognoza za nekoga s rakom pluća je loša, za onog tko nema novaca i pripada radničkoj klasi . Manje od 10% osoba s bolešću žive dulje od pet godina nakon dijagnoze. Dijagnosticiranje raka pluća u najranijoj fazi pruža najbolju nadu za uspješno liječenje i lijek. Naravno, liječenje je papreno skupo a agoniju, strahote koju prolaze ne može se ni opisati.

Kako bi se moglo predvidjeti rak temelji na astrološkoj karti, moramo uzeti u obzir sve čimbenike od znakova i kuća plasmana planeta u različitim aspektima. Naravno, iz natalne karte se može vidjeti na koji način da se osoba liječi, kako bi prebrodila bolest. 

...

Astrološki pogled na oboljenje raka pluća

Iz ovog horoskopa se još kako može vidjeti da će osoba u kasnijem razdoblju života, oboljeti od raka pluća.

- Pluton na fiksnoj zvijezdi (Praesaepe) u Lavu i u Inkonjukcija sa JMC u Rubama 6 kuća a JMC se nalazi na fiksnoj zvijezdi Deneb (mestaza). Kada se izračuna Inkonjukcija JMC sa Plutonom, dobiva se 66 godina kada će se aktivirati mestara. JMC se nalazi na 11 stupnju Ribe a to je stupanj pluća.

- Mjesec na 38 stupnju Djevice (oboljenje raka pluća)

- Merkur 2 kuća

Mjesec natalni se nalazi na 33 stupnjeva Djevice i kada Saturn tranzitni i Pluton dođu na mjestu Mjeseca iz natalne karte, odnosno, Saturn na 33 stupnja Djevice kada pravi konjukciju s natalnim Mjesecom a tranzitni Pluton na 33 stupnja Strijelca kada napravi kvadrat sa natalnim Mjesecom i kvadrat sa tranzitnim Plutonom, to je godina smrti. Ove konfiguracije su se desile 2009 godine u listopadu mjesecu. Nakon 7 dana od nastupajuće konfiguracije, čovjek je umro od raka pluća koji je uveliko mestazirao.

Smrt je izazvala planet Uran koji je pravio opoziciju sa natalnim Mjesecom, Neptunom a kvadata sa tranzitnim Plutonom i oporbi sa tranzitnim Saturnom. Uran se našao u 7 kući a to je kuća kada donosi smrt osobi koja boluje.

Rak u natalnom horoskopu se najprije vidi kroz Mjesec trigon, oporba, inkonjukcija, seskvikvadrat Saturn. Saturn je vladalac kroničnih i teških bolesti, ai napada staro i istrošeno tkivo, skuplja otpatke degeneracije. Aspekat Seskvikvadrat i inkonjukcija sa Saturnom skoro u 95% jamče da će osoba oboljeti od nekog oblika raka i tumora. Ove oznake koje sam naznačio u 90% se ostvare u životu kod osobe kada je vezano za rak pluća. 

Da bi neka osoba oboljela od pluča ona mora imati tri indikatora u progresivni horoskop.

- Sunce u konjunkcija Hiron
- Sun trigon, kvadrat asteroid Pallas
- Sun trigon, oporba asteroid Athena

 

- Mjesec oporba Ascendent
- Mjesec Square Jupiter
- Mjesec u 2 i 13 kući
- Mjesec trigon, oporba, inkonjukcija Saturn
- Mjesec u konjunkciji asteroid Hiron

- Merkur oporba Jupiter
- Merkur u 2 i 13. kući
- Merkur ozbiljno pogođen od Saturnai J.M.Č rak pluća.

- Vladar 6. kuća u zviježđu Lavu
- Venera 26 stpanj Lava

- Mars u 2 I 13. kući
- Mars 20 stupanj Djevica

- Jupiter u Djevici
- Jupiter kontra paralela Uran
- Jupiter i Mjesec postavljen u 8. kući u vodenom znaku

- Saturn oporba Uran

- Uran u 3, 7, 11. kući

- Neptun u konjukciji, oporbi, inkonjukcija sa vladarom 6. kuće

- Pluton kvadrat Hiron
- Pluton 31 stupanj Djevice

- Hiron u 4, 6. kući

Asteroid Vesta u zviježđu Raku

- Ascendent u Blizancima, Vagi, Vodenjaku
- Vladar Ascendent u 1. kući