Muškarčeva preljuba u ljubavi i braku

...

Rijetko koja žena nije doživjela neki oblik prijevare od muškarca. U današnjem vremenu muškarci su postali tetkasti i izuzetno lažljivi i veliki preljubnici. Mnogi muškarci koriste razne društvene mreže, naravno, kada mu nije žena kući, zatim kad je on na poslu ili u „koraku“ otkrivanjem svoje gps lokacije na mobitelu. Posjećuje razne sex sajtove i često nađe neku osobu za sex. Naravno, takva budala traži obavezno da mu vlastita žena bude fina, čestita, majka njihovog djeteta i naravno, traži od nje da ga ne vara.

U 90% slučajeva razlog pucanja veze i razvod braka je muškarčeva prijevara. Muškarca najviše boli kada ga žena prijevari i kada mu vrati milo za drago. Mada su danas mlade djevojke izuzetno pametne i ne treba da trpe muškarca koji vara već da mu duplo uzvrati. Ravnopravno! I svaka djevojka treba da prevari ako je je s muškarcem nezadovoljna i ako je seksualno ne zadovolji. Isto tako, djevojka bi trebala muškarcu još kako natrljati na nos ako je nepoznalica ženskog tijela ako se muškarcu sex bazira samo na trpanje i guranje, ne pitajući da li njoj to odgovara ili ne i što ona želi. Od takvog muškarca svaka djevojka nek bega.

Astrološki simboli muškarčeve prijevare

Astrologija je tu dosta moćna i može otkriti svakog muškarca, da li je prevario ženu, kada je prevario i sa kime je prevario. Isto tako se može vidjeti iz astrološke karte muškarčeve i usporedne karte. Da li će muškarac prevariti ženu u braku i ako će je prevariti, kada?

- Svaki aspekt Polukvadrat sa Suncem, Mjesecom, Merkurom, Venerom, Marsom, osoba u svom života prevari ženu.

- Ukoliko je Muškarčev ascedent u Biku u natalnoj karti ili mu je 8 kuća u Biku a vladar 8 kuće asteroid Ceres u kombinaciji s asteroidom Juno. Teški preljubnik. Žena koja bude s njim u vezi ili živjela u braku, nek se spremi na preljubu njegovu.

- Ukoliko je muškarac u podznaku Vaga a vladar Vage je Venera te pravi 4 stupnja u njegovoj natalnoj karti, aspekat sa asteroidom Junom. Jadna ta žena s ovim muškarcem u braku. Vara će je na svakom koraku.

- Ukoliko muškarac u svojoj natalnoj karti ima Zemljanin satelit Mjesec u aspektu s planetom Venerom u aspektu Bikvintil. Ovaj muškarac će obvezno prevariti svoju ženu u braku. Imat će izopačen seks. Vara će je i sa ženom i muškarcem. Prikriven homoseksualac.

- Ukoliko Muškarac ima u svojoj natalnoj karti četvrtu fazu Mjeseca i pravi aspekt sa Neptunom. Muškarac je preljubnik i prevarit će svoju ženu.

- Ukoliko je kod muškarca 8 kuća u Blizancima a vladar Blizanca Merkur, stvara 4 stupnja na Ascedentu kod žene. Muškarac takvu ženu vara.

...

- Ukoliko muškarac ima u svojoj natalnoj karti Veneru u konjukciji, Polukvadratu, kvadratu, opoziciji s Neptunom. Garantirano da je takav muškarac lažov, manipulator prema ženi i sklon svakoj preljubi. Ovi aspekti nikada neće iznevjeriti i oni će se tijekom veze, zabavljanja ili života sa ženom još kako ostvariti. Ovaj muškarac je izuzetno iskompleksiran.

- Ukoliko muškarac ima u svojoj natalnoj karti Marsa s Ascendentom. U vezi ili u braku će ženu obavezno prevariti.

- Ukoliko je vladar 5 kuće u muškarčevoj karti otišao u znaku Vage. Preljubnik i vara će svoju ženu a posebno u braku. Nikada vjeran, mada će izigravati poštenjačinju i moralisaće.

- Ukoliko muškarac u svojoj natalnoj karti ima asteroid Juno retrogradan i pravi loše aspekte sa Mjesecom, Venerom, Marsom, Jupiteron, Uranom i Neptunom. U braku će varati svoju ženu. Preljubnik je.

- Ukoliko muškarčev Mars stvara loše aspekte sa ženinim asteroidom Juno, garant preljuba od strane muškarca u braku. Takav muškarac će u braku biti dosta nasilan i ženu s kojom živi, psihički, emocionalno zlostavljati a neće mu biti strano i da je psuje i da fizički nasrne na nju. Zastrašivaće je. Varat će ženu.

- Ukoliko je muškarčeva 6 kuća otišla u njenoj natalnoj karti u 10 kući.

- Ukoliko muškarac ima u svojoj natalnoj karti Vladara Bika, asteroid Ceres pravi konjukciju sa Sjevernim mjesečevi čvorom u njegovoj natalnoj karti. Ova osoba će obavezno u braku prevariti svoju ženu.

Isto tako, ukoliko je vladar 8 kuće u znaku Djevice. Ovakav muškarac ne bira s kime će ženu varati, u sebi ima devijatno ponašanje. Često je oličenje zla prema ženi. Prikriven homoseksualac.