Branko Zivotin, Katolički astrolog, hiromant, numerolog - Beograd

Povratak voljene osobe putem slike

U Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori, Makedoniji, Srbiji, Vojvodini najpopularnija magija je povratak osobe putem slike. Takvu magiju najviše traže ostavljene i prevarene osobe.

Neki smatraju da je to teška prijevara i manipulacija od strane magijaša da se najlaše način uzmu pare a neki opet slijepo vjeruju ali svakako ne može poreći da se to ne radi. Vršiti bilo kakve magijske rituale pa tako i ritual za povratak voljene osobre putem slike, ni jedan magijaš neće odati i to se vrši u strogoj tajnosti, daleko od očiju javnosti. Cijene za povratak voljene osobe ovisi od magijaša, vračara, gatara i razlikuju se mnogo ali sigurno nisu male gdje se kreću nekoliko stotina to nekoliko tisuća eura.

Povratak voljene osobe najviše traže osobe koje žive na prostoru Srbije i Bosne.

Po magijašima, gatarima, vračarima koji navodno mogu uraditi povratak voljene osobe putem slike i to na daljinu, po njima je potrebno:

- Fotografija osobe koja je naručitelj
- Fotografija osobe koja je predmet okultnog rituala
- Novac a najčešće traže zlato

Interesantno je da se prave okultne radnje vrše u strogoj tajnosti na mističnim lokacijama izolovanim od civilizacije u Južnoj Americi i Južnoj Africi gdje se može faktički svaka želja ostvariti dok na prostorima Balkana postoje isključivo želje i običaji koji su deo folklora poput vlaške magije i nemaju nikakvog efekta niti da se ostvare osim folklornog karaktera kao etnološke manifestacije.

Kako i na koji možete bez magije vratiti voljenu osobu?

Iz svog dugogodišnjeg astrološkog rada sa astrologijom, još kako mogu vidjeti iz astrologije, kako i na koji način vratiti voljenu osobu koju ste izgubili.

Ako baš želite vratiti voljenu osobu kontaktirajte me jer ću vam točno objasniti, kako i na koji način vratiti voljenu osobu? Prvo što će vas to izaći daleko jeftinije a drugo što ćete na kraju biti sretni i što ćete uspjeti vratiti voljenu osobu.

U mom astrološkom radu vezano za uslugu vratiti voljenu osobu izrađujem specijalnu astrološku ljubavnu kartu gdje se gleda, kada što treba da vi poduzmete. Gleda se točno, kada je najbolji period da sa osobom do koje vam je stalo komunicirate ili da je kontaktirate.

Možete i postaviti pitanje, biti sumnjičavi ili osoba je našla drugoga pa mislite da nema šanse ili da je neizvodljivo. To je samo vaša sumnja ali ako niste radili i poslušali moj savjet, kako ćete moći znati da se to neće ostvarilti? Neće se ostvariti isključivo ako vi odustanete ili ako vam je poljuljano samopouzdanje i ne napravite kako sam vam napisao, onda se osoba neće vratiti jer ste vi odustali.