Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Planete & Homoseksualizam

"Muškarci s muškarcima čine sramotne stvari, i sami su na sebi primili zasluženu plaću za svoje zastranjenje" (Rimljanima 1,27)

Kada sam proricao najezdu homoseksualaca tijekom 1992 godine za 2005 godinu, ne znam tko se nije sve smijao i proglašavali me da pričam budalaštine.

Kada sam prognozirao da će od 2012 ste godine mnogi htjeti da se pederišu i da će mladi pederi biti promiskuitetni, egzibicionisti, kojima će jedino biti cilj mijenjanje seksualnog partnera i da će pederi dobiti božiju kaznu, kroz hiv, sidu i razne spolne bolesti. Tada su mnogi rekli da sam lud i da to nikada neće doći.

Danas je 2015 godine i gle čuda, pedera na svakom koraku, pederi okupirali svuda i pederi zaštičeni ko međedi. Ako hoćeš Europu, budi peder i vrata su ti otvorena.

Danas pederi veća prava imaju nego ikada. Danas devijantno ponašanje kao što je seks na prvi pogled, mijenjanje partnera, varanje, sado-mazo, se forsira kao nešto normalno a normalno da je devijantno. Danas nakon 11 godina od izdavanje moje knjige, kada vidim kako se ponašaju homoseksualci, kada vidim kako se pederstvo promovira, danas kada vidim koliko mladi pederi se prostituiraju i to propagiraju kao normalno, danas kada vidim koliko pedera je oboljelo od raznih spolnih bolesti, sretan sam jer moje prognoze su bile točne. Moje prognoze su se ostvarile.

Insert iz moje knjige "Istina o gay populaciji"

Napisao sam knjigu " Istina o gay populaciji " koja vrlo detaljno astrološki tumači kako zvijezde unose nemir u nečiji seksualni život iu svim tim primjerima uvijek su dvije planete bile vrlo aktivne, Uran i Neptun.

Znamo da je Uran planet slobodnih shvatanja a Neptun planet nježnosti, romantike, magle. Svakako da su zvijezde " indikatori " naše seksualnosti pa tako loši planeti u 5. kući (ljubavi) i u 8. kući (seksa) dovode do seksualne ljubavi prema istom spolu ili do biseksualnosti; peta kuća ako je na 9 stupnju Blizanaca i ako se na tom stupnju nađe planet Venera.

Na prvom se mjestu uvijek se gleda Mjesec, kakve aspekte pravi sa Venerom, Marsom, Uranom, Neptunom i djelomično s Plutonom. Najvažnije je da se dobro razmotri peta kuća, koja generalno predstavlja naš ljubavni život i osma kuća koja govori o našem seksualnom životu. 

Obavezno gledati vladara tih kuća sa aspektima.

Planet naših emocija Mjesec vrlo se loše osjeća u zodijačkim znakovima kao što su Djevica, Blizanci, Ribe, Vodenjak i tu lako dovodi do biseksualnih sklonosti. Na drugom se mjestu uvijek gleda planet Venera koja govori o našoj ljubavi, i tu treba gledati kakve ona aspekte pravi sa planetom seksa Marsom, zatim sa Neptunom i neminovnim Uranom koji je indikator slobodne ljubavi, homoseksualizam.

Neptun kada je u kvadratu s planetom Uranom dovodi do homoseksualnosti i biseksualnih sklonosti. Isto, kada je Neptun na samom Ascendentu, tijekom života dovodi do seksualne parastezije i perverzije. Neptun kvadrat ili opozicija sa Suncem i Mjesecom je znak da osoba tijekom života može imati vezu sa homoseksualcem ili biseksualci. Također, obavezno treba pratiti i planetu Urana. 

Ne treba nikako anatemisati čovjeka da je homoseksualac samo po jednim obilježjem astrološkim, potrebne su četiri astrološke komponente da bi potvrdili seksualnu sklonost istom spolu. Ako žurite s prvom oznakom astrološkom, i govorite čovjeku da je homoseksualno orijentiran, dovodite u pitanje svoje znanje.

Promiskuitet, egzibicionizam i seks glavne odlike homoseksualaca

Ljubav kod homoseksualaca je izraženija isključivo za sex kao i veliki promiskuitet i egzibicionizam nego kod heteroseksualaca. Zašto? Zato što s njima upravlja planet Uran koji govori o poštovanju različitosti i planet nježnosti Neptun. Vidi ćete da je većina homoseksualaca a po modernom Gay su osobe vrlo suptilne, nježne, tetkasti, sa ženskastim rafiniranim osjećajima.

Biseksualnost je izmišljena jel to su prikriveni pederi ali se može vidjeti i kroz planet Veneru kada pravi opoziciju sa planetom Neptunom, ili Venera kvadrat, konjukcija Uran. Ako se Sunce i Mjesec nalaze u muškim znacima, i prave loše aspekte Venere i Marsa, to kod žena označava lezbejstvo. 

Kada se Sunce nalazi u konjukciji sa Mjesecom i kada i jedno i drugo prave kvadrat s planetom Neptunom, to potvrđuje homoseksualnost i biseksualnost. Potvrdna kombinacija je svakako i Mjesec kvadrat Uran, što detaljno dovodi do homosekualnih opredjeljenja (naravno, potrebno je gledati sve ostale planete).

Biseksualci su oličenje zla i prikriveni homoseksualci

Neptun u sedmoj kući i kvadrat sa Uranom potvrđuje homoseksualnost, biseksualnost, lezbijstvo. Peta kuća u znaku Vodenjaka i kada vladaoc pete kuće pravi kvadrat, opoziciju sa planetom u petoj kući, to također potvrđuje homoseksualnost i slobodnu ljubav jer je Vodenjak pod utjecajem planeta Urana. Aspekat Venera konjukcija Mars i kada oba planeta prave aspekt kvadrata ili opozicije s planetom Neptunom ili Uranom, također dovodi do homosekualnih odnosa, lezbejstva, biseksualnosti. Svaki aspekt Urana s planetom Venerom ili Marsom stvorit čovjeku problem u njegovom izboru partnera. 

Loši aspekti Mjeseca, Venere, Marsa sa Lilit koja daje nemirnu ljubav, lezbijstvo, biseksualnost, homoseksualnost. Svaki aspekt kao što su konjukcije, kvadrati i opozicije s tim planetima, stvorit problem seksualnosti. Venera, Mars, Saturn, Mjesec u ženskim znacima dovode do feminiziranosti. Mjesec u Blizancima, Djevici, Strijelcu i Ribama stvara prvi signal za homoseksualnost, biseksualnost i lezbijstvo.Također, ne treba zaboraviti da pogledate u kom se znaku nađe Lilit i kakve aspekte pravi sa ostalim planetima.

Ovo je samo jedan mali dio vidjeti koji planeti su indikatori i siguran znak za homoseksualnost. Ima toga još, ali najbolje je da polako pogledate horoskop i vidjeti kakve su šanse za homoseksualnost i biseksualnost. Aspekti vas neće prevariti. Homoseksualnost se vidi i kada se Sunce nalazi u konjukciji sa Saturnom i kada su oni u kvadratu sa Neptunom. Ovo je aspekt koji izaziva velike nevolje i vrlo teško može ovakav čovjek da izbjegne opasnost, odnosno da ne stupi u seksualne kontakte s muškarcem. Kod mnogih homoseksualaca čiji sam gledao horoskop, upravo je ovaj aspekt bio najviše izražen. 

Venera u znaku Jarca označava da osoba osjeća nedostatak nježnosti od žene, majke, a Venera u Jarcu uvijek predstavlja neki kasniji period života, gdje će se pokazati vrlo nesigurnom i žudeći za ljubavlju. Muškarci su često feminizirani, i nemaju želju za odnos sa ženom. Tu je krivac sama majka jer nije na pravi način pokazala pravu nježnost.

Kada se peta kuća nalazi u znaku Vodenjaka, to ukazuje na otkačene ljubavi, dosta uživanja, veze se teško zadržati, ima dosta promjena na ljubavnom planu, često homoseksualne kontakte ili lezbijstvo. Ukoliko je još osma kuća u znaku Bika, osoba je naklonjena homosekualnim vezama koje krije, jer voli svaki dodir, senzualnost, nježnost (Vodenjakom vlada planet Uran a Bikom Venera). Kada se Venera, Mars nađu na sedmom stupnju Blizanaca to je izazov za svakog muškarca. 

Zatim Venera i Mars u dvojnim znacima Djevice, Blizanaca, Strijelca ili ako se nađu na stupnju dvojnosti. Normalno, ako imate jedan aspekt ne treba odmah smatrati kako ste homosekualno orijentirani, morate imati bar četiri oznake da bi to bilo potvrđeno. Planet Venera će uvijek govoriti o vašoj ljubavi, Mars o vašoj sekualnosti a Mjesec o vašim željama, emocijama. Ova dva Planeta i zemljani satelit uvijek morate dobro povezati s vladarima kuća, četvrte, pete, sedme, osme, jedanaeste i dvanaeste kuće. 

Planet Uran donosioc širenje homoseksualizma

Uran je planet preokreta. Sa ulaskom Urana u znak Vodenjaka (gdje je u svom sjedištu), uvećala se kod mladih ljubav prema homoseksualizmu i biseksualizmu. Uran donosi nagle preokrete, i označava razdoblje slobode, pa tako i slobodne ljubavi. Pogotovo se od te godine tadašnja Jugoslavija počinje suočavati s istinskim problemima oko ljubavi mladih.

Uran je tijekom ožujka 1996. godine ušao u znak Vodenjaka, a Uran se u Vodenjaku nalazi u svojoj punoj snazi. Od 1996. godine se počinje aktivno govoriti o homoseksualizmu, kao o nečem sasvim normalnim. Uranov ciklus od sedam godina donio je preokrete kod mladih, da slobodnije i lako pronalaze seksualne partnere putem elektronike, Interneta, na zabavama, da prave homoseksualne žurke. U stopu ga je pratila planeta Neptun, alkohola i droge, što potvrđuje da će mladi u tom sedmogodišnjem ciklusu biti izloženi alkoholu, drogi i intenzivnijim homoseksualnim kontaktima. Ukoliko se bude promatralo kretanje Urana, vrlo se lako vidi koliko je on idikator svih slobodnih veza, pa tako i homoseksualnih, biseksualnih i lezbejstva. A ako imate loš aspekt Urana iz natalne karte, eto vam godine ostvarenja. 

Kada se Uran nađe na stupnju 25. do 00. stupnja, tada najviše djeluje izazovno kod mladih. Također, kada je Uran od 2000. godine bio na tom stupnju, doprinio je da se u svijetu dogode velike promjene i da se homoseksualizam prihvati.  

Ulaskom Urana u znak Riba 2003. godine nastat će još veća zbrka kod sviju jer znatno će se više homosekualnost ispoljiti u svijetu, pa tako i kod nas. Također, znak Riba u astrologiji predstavlja svaki vid religije, odnosno kršćanstvo. Tako će konačno svećenstvo prihvatiti homosekualizam kao normalnu.

Uran u Ribama donijet će dosta naprasne promjene, deformacije noge, narkomaniju, piće. Jednostavno nema više tajni, niti ikakve zabrane. Narod će lakše prihvatiti ljude koji su homoseksualno i biseksualno orijentirani. Ma koliko nešto zabranjivali, planet istine Uran će otkriti cijelu istinu svijetu. Uran je sam Bog, prema tome istina je od Boga. Kršćanstvo će konačno morati objaviti da je homosekualizam normalna pojava, nešto urođeno. Uran će donijeti brakove slobodne i svatko će moći da se odluči da živi kako želi.