Branko Zivotin, Katolički astrolog, hiromant, numerolog - Beograd

Otkrivam crnu magiju

SAMO ZA OSOBE KOJE ŽIVE U INOZEMSTVU

U Srbiji nema "crne" magije i nitko nije pod "crnom" magijom

 

Astrologija je vrlo moćna i preko astrologije se može točno vidjeti, je li neka osoba pod crnom magijom i ako jeste, od kada datira crna magija kao što se može opisati osoba koja je uradila vradžbinu i razlog, zašto je netko učinio vradžbinu osobi.

Svakom čovjeku mogu vidjeti u horoskopu, da li je pod crnom magijom i zašto mu se neke stvari događaju. Pored horoskopa, i preko otiska dlana se jako lako vidi i ta crna magija, sve što je vezano za svako zlo.Naime, radi se jedna specijalna astrološka karta koja je isključivo vezana za viđenje crne magije.

Ako sumnjate da na sebe imate neki vid crne magije to možete vrlo lako otkriti ako izradite Viđenje crne magije. Cijena je vrlo pristupačna i staje svega 300 eura. To nije sve! Ne dobivate samo saznanje, da li ste pod magijom već dobivate pored saznanja i kako i na koji način da tu magiju otklonite.

Što ću vam reći za 300 eura

- Koju vrste magije nosite?
- Koliko dugo na sebe nosite magiju?
- Da li je po srijedi proklestvo?
- Tko vam je učinio?
- Zbog čega vam je nabačena magija?
- U kom polju segmenta života vam magija djeluje?
- Da li će se magija odraziti na djecu koju budete imali ili ih imate?
- Kako tu magiju otklonite?
- Poslije kog vremena će vam krenuti na bolje kad otklonite magiju?
- Što sleduje kada magiju otklonite?
- Određivanje vrste crne magije. 
- Godina od kada imate magiju? 
- Kakva je magija u pitanju? 
- Kako se ona odražava na vaš osobni život? 
- Kako i na koji način da magiju otklonite? 
- Datum kada će vam krenuti na bolje 
- Kako biti sigurni da ste bili pod magijom? 
- Kako biti sigurni da magije nemate više?

- Vrlo detaljno ću vam opisati neke događaje koje ste imali kao što ću vam detaljno istaći i određene datume, vezano za crnu magiju, od kada ona datira kod vas. Ukoliko je uopće imate? Ukoliko nemate na sebe crnu magiju, tada ću vam reći, zbog čega imate određeni problem i kada će vam krenuti na bolje?

- U kom polju ta magija djeluje i kako se ona odražava kao i koju vrstu magije imate. Kada se odredi vrsta crne magije, vrlo točno ću vam napisati, kako i na koji način da tu magiju sa sebe otklonite. Ja ću vam točno dati upute, kako i na koji način da dobijete spasenje. 

- Na vama je samo da li ćete vi htjeti prihvatiti upute u vezi crne magije, gdje ćete daleko jeftinije proći i gdje će biti uspješno. Ili ćete željeti da vam neki bijeli mag skine i platiti papreno. Pored toga što platite papreno da vas tkz. bijeli mag zavlači bićete i prevareni.


Ovo su samo neki odgovori koji ćete dobiti vezano za otkrivanje magije. Naravno, možete i vi postaviti neka pitanja vezano za magiju, odgovor ćete svakako dobiti precizno i ​​konkretno.

Vama savjetujem: Nemojte se obraćati osobama koji skidaju magiju i koji će vam uvaliti neki lažni talisman koji sigurno neće imati efekt a vama neće pomoći sem što ćete skupo platiti. Skidanje crne magije je danas postalo vrlo unosno i mahom svi koji skidaju magiju, dobit ćete samo šarene laži i isprazni će vam džepove i novčanike.

Što mi je potrebno za otkrivanje da li ste pod crnom magijom

Ako želite saznati da li ste pod crnom magijom i želite se toga riješiti. Potrebni su mi sljedeći podaci:

- Ime, prezime 
- Datum rođenja, čas rođenja  
- Kakve simptome imate?  
- Da li Vam je neko pogledao Tarot karte? Ako jeste, godina gledanja.

Kako poslati novac?

Novac se šalje putem Western Union-a.

Adresa na koju se šalje je

Branko Životin
Hilandarska 10
11040 Beograd
Serbia

Kada novac uplatite na moj E-mail: zivotin@astrovojvodina.com pošaljite mi:

- Ime i prezime ko je uplatio? 
- Kontrolni broj uplate 
- Koliko novaca ste uplatili? 
- Grad i država gdje je izvršena uplata

Kada se izvrši uplata, dobit ćete istog dana odgovor na vaš mail, preko kojeg ste mi dostavili podatke i kontrolni broj uplate. Moj rad otkrivanja vrste magije traje do 10 dana, tako da ćete upute u vezi magije dobiti najkasnije za 10 dana od dana uplate.