Novi trend: Muškarac s govorom prezira i mržnje prema najljepšem biću - ženi

...

U svom radu iz oblasti astrologije imao sam svakojake ljude za analizu njihove natalne karte od onih suvremenih, kulturnih do onih budalastih. Od religioznih do onih bezbožnika. Od poštenih do onih kriminalnih.

Kako sam astrolog, proricao sam mnoge prognoze iako su mnogi tada vidovnjaci, astrolozi skroz drugačije od mene proricali. Prognozirao sam promovirane prostitucije, peder bala i ujedno nove trendove kod muškarca od koji će biti taj a to je trend mržnja prema ženskoj populaciji, mržnja prema svakoj osobi koja je uspješna, lijepa, zgodna. Došao takav trend kod muškarca da u njegovoj duši vlada mržnja a zaboravljaju muškarci da su sve žene ovoga svijeta su božanstvene!

Došao je trend kod mlađe muške populacije, da nisi kul ako nekoga ne mrziš ako nisi zavidan na nečiji uspeh, ljubav, seks. Kod mlađe populacije muške je tako došlo doba da mrze sve i svakoga, koji ne znaju ništa lepo da pruže sem da mrze nekoga, da o nekome loše govore daju negativne komentare.

Danas ti mladi muškarci mrze lepu, uspešnu devojku ili ženu a posebno devojke i žene koje na svoj izgled jako vode računa, koje točno znaju šta žele i hoće. Po muškarcima je odmah takva kurva, sponzoruša.

Vrisnem od smijeha kada slušam nekog muškarca kako ima mržnju prema najljepšem biću a to je žena. Koji je pun bijesa, mržnje prema ženskom rodu gdje sve govori negativno. Sladim se i slatko smejem kada vidim da neki muškarac ima mržnju, napade bijesa, ljubomoru, kada svoju dušu truje mržnjom, ljubomorom. Još mi je smješnije kada takav uvijek se vadi i daje neko budalasto opravdanje zašto je takav. Kažu ljudu, kažu psiholozi za osobe koji mrze drugog, ljubomorišu da treba imati za njih razumijevanje jer sve što mrze kod drugog u stvari oni su pa mrze samog sebe. Takav muškarac sebe prezire a ne djevojku jer sebe on kroz mržnju predstavlja. Što muškarac više mrzi sebe, surovije će mrziti djevojke, žene i druge.

Najsmješnije mi je uvijek bilo, kada ga djevojka ili žena otkači muškarca, tada tu zloba iz njegovih usta izlazi samo tako. Da je valjao i da je djevojka ili žena bila s njim sretna i zadovoljna, sigurno ga ne bi otkačila. Dobro je što danas djevojke ne žele trpe skota da imaju. Ako sada tako negativno komentira ženu, može se zamisliti što bi jadna žena doživjela u braku s takvim skotom.

Treba se odista osvrnuti oko sebe i primijetiti da u onim sredinama u kojima je obrazovanje najraširenije, religija obiteljski odgoj, mržnja, nasilje prema jednoj djevojci i ženi su najslabiji. Ono što je jako dobro jeste što suvremena djevojka i žena je danas daleko neovisna od jednog muškarca i muškarac danas je mahom samo veliki teret jednoh djevojci i ženi iz razloga što joj je na grbači a sve mora sama postići. Ona mora biti domačica, majka, njegova sluškinja i još da trpi i da mu ispunjava njegove budalaste želje. I pored svega toga on je omalovažava i ne cijeni. Bega od svake obveze a traži djevojku i ženu tradicionalnu a sam to nije.

Zaljubljenost donosi mržnju

...

Zaljubljenost je najveća glupost koja postoji kod jednog muškarca. Iz zaljubljenosti obavezno prouzrokuje mržnja, zavidnost, posesivnost, ljubomora. Teško da zaljubljenost kod nekoga donese ljubav i onu ljepotu koju istinska ljubav donosi. U Ljubavi nema mjesta za nikakvu mržnju, ljubomoru ali kod zaljubljenosti još kako donosi i mržnju i zavidnost i ljubomoru. Kada prođe zaljubljenost kod nekoga, obavezno se manifestira mržnja prema djevojci ili ženi s kojom je bio i gdje je idealizovao previše dok je zaljubljenost trajala.

Muškarac i djevojka kada se zaljubi obavezno su u uvjerenju da je sa osobom koja savršenstvo, Oni vjeruju u neistinu i laž! lažu sami sebe jer već nakon dva tri mjeseca zaljubljenost će nestati i Opalić ih surova istina.

Sa gubitkom zaljubljenosti kod djevojke ili žene i ideje o idealnom odnosu gdje je gajila prema muškarcu s kojim je bila za vrijeme zaljubljenosti i koji je izblijedio kod djevojke i žene javlja razočaranje a vrlo često i bijes na sebe. Kod nje nema mržnja ni tada prema muškarcu ali muškarac je taj koji obavezno gaji tada mržnju prema djevojci i ženi s kojom je bio u vezi pa taman to bila i seksualna šema.

Muškarci koji su bili zaljubljeni pa ih djevojka ili žena lijepo šutnula jer nije postojala ljubav kod njega već samo zaljubljenost, takav muškarac veoma negativno govori o ženi i ženskom rodu. U njemu vlada mržnja prema ženi s kojom je bio. Teško da takav muškarac sebe okrivi za propalu vezu ili brak. Muškarac je trebao znati da će zaljubljenost proći i da obavezno tada predstoji jedno razočaranje. Razočarenje će biti kod djevojke ili žene jer će uvidjeti pravu sliku muškarca da on nije to što je isticala ili za što se on predstavljao.

Muškarci koji je slab u seksu ili ima mali pimpek kod njih je najviše istaknuta ljubomora, mržnja, bijes prema uspješnoj lijepoj djevojci ili ženi.

Po dobrom šablonu, muškarca uvijek za propalu vezu, brak okrivljuje ženu. Po dobrom običaju ako je nespobnjaković, kriva je za sve žena. Ako je lenjštinja i ne osigurava ženi i djeci, kriva žena. Ako vara, kriva opet žena.

Kada muškarac prevari djevojku ili ženu to je po njegovoj blesavoj zamisli u redu, šepuri se ko paun, obavezno se pravda da je to normalno da prevari djevojku i ženu ali kada djevojka ili žena previ ga, e tada mržnja nastupa, scena, bijes, ljubomora . E, tada to nije u redu po njemu. Tada takav muškarac ludi, prepun je mržnje prema djevojci jer ga je tobož povrijedila njegov ego i sujetu. Tada treba da kaže kako je urođeno kod svakoga da čovjek prevari partnera. Tada kada se njemu obije o glavu ne traba tada da spominje Boga, Bibliju ili kao Bog će takvu kazniti. Ne treba tada imati nikakvu mržnju. Kada je sam varao smijao se i bilo mu je lijepo, pa kada bude prevaren neka se tada smije i nek zna, da je njoj tada bilo predivno.

...

Činjenice otkrivaju Istinu

Treba pogleda činjenice koliko medije su doprinijeli danas različitih nasiljem nad ženom, koliko medije vrše teške diskriminacije žena, omalovažavaju gdje ih predstavljaju isključivo kao seksualni objekt. Filmovi isto tako gdje se vrši utjecaj na muškarca a posebno kod mlađe muške populacije gdje se žena predstavlja isključivo kao seksualni objekt.

Rijetko koja mlada djevojka nije iskusila zlostavljanje u vezi u dobi do 25 godina što uključuje fizičko zlostavljanje i silovanje. Naravno od mlađeg muškarca koji gleda da zadovolji svoju seksualnu potrebu a ženu ni ne pita kako da joj ugodi i da li je ona srećna.

Činjenica je ta da muškarci vrše emocionalno zlostavljanje čiji je cilj ostvariti moć i kontrolu nad ženom. Uključuje različite zabrane koje nisu primjerene dobi žrtve (npr. Druženja s prijateljima, zapošljavanje), prijetnje ili njoj dragoj osobi, vrijeđanje i ponižavanje, ismijavanje u javnosti, omalovažavanje, proglašavanje žrtve psihički bolesnom ili nestabilnom, ucjenjivanje, ograničavanje i kontrola kretanja, uhođenje , neprestano provjeravanje (npr. izravno ili telefonom), izoliranje od socijalne mreže, manipuliranje osjećajima žrtve i slično.

Mit: Djeca trebaju svog oca iako je nasilan prema njihovoj majci. Žena bi za dobrobit djece trebala ostati s takvim partnerom.

Činjenica: Odrastanjem u takvoj obitelji djeca uče biti nasilna.

Treba pogledati činjenično stanje koliko djevojaka, žena je od muškarca silovano iz mržnje, ljubomore i koliko je djevojaka i žena ubijeno sve iz mržnje prema djevojci.

Treba pogledati istinu i vidjeti koliko je ostavljenih djevojka i žena od muškarca koje su danas samohrane majke svih iz muškarčeve mržnje prema ženi i djetetu.

Svaka treća žena iskusi neki oblik nasilja na svojoj koži - bilo da je riječ o fizičkom, seksualnom, ekonomskom ili obiteljskom zlostavljanju i to od koga? Naravno od muškarca i to od supruga, momka, brata, oca, prijatelja.

Trebamo pogledati činjenicu da muškarci opravdavaju svoju mržnju i nasilničko ponašanje jer govore da su žene nasilne kao i muškarci što uopće nije točno, Činjenica je ta da su Muškarci počinitelji nasilja nad ženom i jedini krivci.

Činjenica je ta da muškarac vrši najčešće psihičko nasilje nad ženom, a zatim tjelesno koje je učestalije od seksualnog.