>
Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Nova, 13. Vlada Republike Hrvatske Tihomir Orešković

Objavljeno 29 siječanj 2016

 

06.03.2015 i 23.03.2015 sam objavio na jutjubu, kao i na sajtu u prognozama za Hrvatsku 2015. Prognozirao sam pad 12. Vlade u sastavu Zorana Milanovića koji je bio najlošiji premijer u povijesti Republike Hrvatske, koji je Hrvatsku doveo na rubu prosijačkog štapa.

Hrvatski narod je dugo trpio diktaturu od predstojeće Vlade koja je bila pod okriljem Zorana Milanovića, gdje je takav narod doživio najteži period. Teške nezaposlenosti, bijedu, siromaštvo.

U svojim prognozama sam uvijek konkretan pa sam tako početkom 2015 na sajtu, kao i na jutubu 14.09.2015 izjavio: "HDZ-e će na Parlamentarnim izborima koji će biti 2016 godine, nositi pobjedu i biće najjača politička stranka u Hrvatskoj."

13. Vlada Republike Hrvatske

 

Astrološka karte nove .13. Vlade Republike Hrvatske sa Mjesecom u zviježđu Raka a Mjesec je u kvadratu s Uranom. To jasno govori da se ova Vlada jedva formirala. Formirala se pod vladavinom retrogradnog Merkura, što govori da Vlada nije formirana onako kako je narod glasao i želio, već pod nekim pritiskom i ucjenom.

Ova Vlada nije ni izabrala predsjednika Vlade, a to je pobjednika na parlamentarnim izbori koji su se održali 8 studenog 2015. Tomislava Karamarka.

Ono što će ova Vlada biti suočena to je što će u startu ova Vlada biti ponižavana od strane ljudi i oporbe kao i od raznih analitičara i političkih partija.

Grupacija planeta koji se nalaze u 4 kući gdje se ujedno nalazi i retrogradni Merkur, zasigrno će ova nova 13. Vlada Republike Hrvatske najviše usmeriti na domovinu, zastavu i domoljublje. Isto tako na životne uvjete stanovništva, stanovanja, nekretnine, poljoprivredu, kulturu i proizvode a da budemo realni, to je upravo i najveći problem hrvatskog naroda. Ova Vlada će imati za vrijeme njene vladavine dosta problema gdje će biti ozbiljno suočena s: potresima, vremenskim uvjetima, šumskim požarima, poplavama. Nekako će ih to pratiti tijekom njihove vladavine. 

Nova 13. Vlada Republike Hrvatske bit će još kako suočena sa: štrajkovima i sukobima. Vanjski poslovi kao i ugovori neće teći najbolje jer će uvijek jedna strana kočiti. Ova nova, 13. Vlada Republike Hrvatske, imat će najviše kritike i napade na njihov rad i njima će biti jako teško ostvariti ono što su obećali u izbornoj kampanji. Problem nije u njima već je problem taj što će u njihovom radu utjecati dosta Njemačka, Austrija, Belgija gdje će ih sputavati da ispune obećano. Ove su zemlje koje će imati svoje zahtjeve koje će od Vlade tražiti da ispune.

Vlada će dati sredstva za riječni promet, željeznice, ceste, gospodarstvo, turizam, širenje vijesti, komunikacijske mreže, sve što je u interesu Hrvatske. U Vladi će biti stalno nekih preokreta a i smjene nekih ministara.

Nacionalni ugled, nacionalna trgovina, kreditne i moć i javnosti, stopa zaposlenosti neće Vlada donijeti neki boljitak. Nacionalni dug biće veći. Stopa nezaposlenosti će ostati i dalje kao najveći problem. Korupcija će dosta vladati a i dalje će političari pljačkati svoju domovinu.

 

Tihomir Orešković, predsjednik Vlade. Za vrijeme njegove vladavine će dosta i najviše će se usmjeriti na Hrvatsku i na interesima naroda. 

Imat će mnoštvo puno problema i prepreke u rješavanja od strane osobnih suradnika. Ali kako je njemu Mjesec u zviježđu Bika, to jasno govori da će on te prepreke s lakoćom savladati a mnoge će i smijeniti s mjesta dužnosti. Biće na meti ozbiljnih kritika. 

Najveći problem je taj što će on imati ozbiljnih pririsaka sa strane gdje on neće moći obavljati svoju dužnost kako treba. Kada bi mu se dozvolilo da radi onako kako on želi, donio bi boljitak hrvatskom narodu i osigurao bi godišnji rast BDP-a. Međutim, biće sputan da to ostvari.

 

Tomislav Karamarko je prvi potpredsjednik 13. Vlade Republike Hrvatske i za njegove vladavine, osobno, Tomislav Karamarko je nebeski zaštičen gdje će voditi uspješno politiku. U narodu neće biti nešto omiljen a posebno u 2016 godini.

Astrološka karta ove nove 13. Vlade Republike Hrvatske, jasno govori da je predsjednik Vlade trebao biti Tomislav Karamarko. Međutim, Merkur (glasački listići) je retrogradan i u jakom kvadratu je sa Uranom, to jasno govori da su SDP-ovci, lažirali izborne rezultate.

Tomislav Karamarko, mora će jako puno uložiti truda u realizaciji rješavanja zaposlenja. 2016 i 2017 godina očekuje ga izuzetno teška godina jer će se od njega očekivati ​​da što prije riješi određene probleme.

 

Božo Petrov, potpredsjednik biće interesiran u političkom okruženju, samo jedno vrijeme ali će se narod dosta razočarati u njegov rad a posebno tijekom pri kraj 2017 godine. Na političkom planu neće postići neke velike rezultate a posebno za ono što se zalaže i narod neće osjetiti taj boljitak. On će sam puno prićati a malo što konkretno uraditi. Neće imati nikada svoj stav o nekome. Kao psihijatar je dobar možda ali će biti izuzetno loš političar.

 

U ovoj novoj, 13. Vladi Republike Hrvatske ima ministara koji nisu stručni a to je Zdravko Marić, ministar financija ne za financijsku politiku. Još kako će biti teške riječi, osude, kritike na rad Zdravka Marića, ministra financija.

Ministar financija neće znati najbolje da rukovodi s nacionalnim bogastvo Hrvatske kao što neće znati kako poboljšati zarađivanje na tržištu novca i trgovine kao što su burze, banke, financijske institucije. Sam predsjednik Vlade Tiromih Orešković, neće isto biti zadovoljan s ministrom financija.

 

"ZAPIS U ZVIJEZDE"
izdana 04 prosinca 1990

 
"SUDBINA NA DLANU"
izdana 17 prosinca 1993
 
"CRNA MAGIJA"
izdana 20 siječnja 1997
 
"ISTINA O GAY POPULACIJI"
izdana 27 siječnja 2004
 
"S LJUBAVLJU U KRISTA"
izdana 19 kolovoza 2005.