Venera oslikava muškarca u braku

...

Mnoge djevojke i žene koje su navršile 35 godina, imaju želje da nađu normalnog muškarca, koji će je voljeti, poštovati, koji će joj biti vjeran i brižan otac. Svaku ženu inormalno, zanima ljubav. Zanima je, kada će nekog upoznati, udati se i biti majka.

Svi već znate da je Venera planeta ljubavi, planeta strasti, osjećaje, vjenčanja, braka ... OK to već ptice na granama znaju. Planeta Venera isključivo pokazuje hetero muškarca i kako on gleda na brak i ženu i kakav će on biti suprug. Da li će pružiti ženi poštovanje, ljubav i biti brižan roditelj ili će biti neki hoštapler, prijevarant, manipulator, preljubnik, nasilnik, egoista, narcis koji će na ženu gledati samo kao seksualni objekt i od žene tražiti da mu bude ropkinja i sluškinja, njemu i njegovoj mamici.

Žena koja ima 35 godina a živi u braku s muškarcem u Krapinsko-zagorskoj, Vukovarsko-srijemskoj županiji ima skroz drugačiji brak od žene koja živi u braku s muškarcem u Primorsko-goranskoj, Splitsko-dalmatinskoj. Jedna žena ima skroz nezadovoljstvo, nerazumijevanje, svađu, preljubu muškarčevu, siromaštvo, dok druga ima radost od muškarca i stabilan brak. Muškarčeva planeta Venera i mjesto življena, jasno će dati sliku, kakav brak jedna žena ima s muškarcem.

Žena nek pogleda gdje je muškarčeva Venera i biće joj jasno, da li će taj muškarac moći joj osigurati normalan život za nju i decu. Venera otkriva muškarčevu stabilnost i sigurnost za ženu i zašto se ženi. Da li iz ljubavi ili iz neke koristi? Muškarčeva Venera otkriva što će on pružiti ženi kada se oženi? Ona će jasno pokazati da li će žena s njim biti sretna i djeca ili će s njime imati pakao u braku i živjeti na rubu siromaštva? Žena može izabrati hoće li uzeti muškarca koji je nestabilan i koji je nesposoban osigurati njoj i djetetu sretan život pa da se svi muče i da trpi ili će izabrati onog muškarca koji će joj moći osigurati stabilan i sretan život njoj i djetetu.

Uzmite lijepo natalnu kartu od vašeg supruga, momka i vidi u kom zviježđu se nalazi njegova Venera. Njegova Venera će pokazati kakav je on bračni partner i kako će se ophoditi prema ženi iu braku. Nemojte gledati kako se on ponaša sada. Venera će najbolje pokazati njegovo ponašanje kao bračni suprug. Kada gledate, nemojte gledati drage dame gdje se nalazi vaša Venera i onda da uspoređujete njegovu Veneru s Vašom.

...

Vrlo bitno znati

- Muškarčeva Venera u zviježđu uvijek govori kako će se ponašati prema ženi kada zaključi brak s njome ili bude živio. Isto tako, muškarčeva Venera u zviježđu, pokazaće da li voli mlađu, srednju ili stariju ženu da ima za brak. Da li će u braku ući iz ljubavi ili koristoljublja?

- Muškarčeva Venera koja pravi neke aspekte u njegovoj natalnoj karti, potvrđuje da li će njegova žena imati podršku, poštovanje od njega i kako će je tretirati u braku. Isto tako, pokazat njegova Venera s aspektima, kakav će on otac biti, da li će ženi i djetetu osigurati stabilan i sretan život ili će biti neki vetropir. Muškarčevi aspekti Venere govori o tome da li za svoju nesposobnost i sebičnost krivi drugoga ili želi promijeniti sebe i prihvati svoju grešku. Da li traži da se žena mijenja a ne on i da samo žena prihvati njegove zahtjeve i uvjete.

- Stupanj muškarčeve Venere u njegovoj karti, govori o njegovoj seksualnosti. Da li je dobar ili loš muškarac u krevetu. Da li će žena biti zadovoljna u krevetu s njime? Kada se gleda stupanj njegove Venere.

Venera kada se nađe na određenom stupnju zviježđa u muškarčevoj karti, donosi ženi radost i sreću sa tim muškarcem u braku.

12° Ovan
03° Bik
02° Orion
15° Blizanac
19° Rak
02° Lav
42° Djevica
12° Vaga
15° Ophiuchus
32° Strijelac
15° Kozorog
15° Vodenjak
35° Ribe