Branko Zivotin, katolički astrolog, hiromant - Beograd

Venera oslikava muškarca u braku

Mnoge djevojke i žene koje su navršile 35 godina, imaju želje da nađu normalnog muškarca, koji će je voljeti, poštovati, koji će joj biti vjeran i brižan otac. Svaku ženu inormalno, zanima ljubav. Zanima je, kada će nekog upoznati, udati se i biti majka.

Svi već znate drage moje hrvatice, da je Venera planeta ljubavi, planeta strasti, osjećaje, vjenčanja, braka ... OK to već ptice na granama znaju. Planeta Venera isključivo pokazuje hetero muškarca i kako on gleda na brak i ženu i kakav će on biti suprug. Da li će pružiti ženi poštovanje, ljubav i biti brižan roditelj ili će biti neki hoštapler, prijevarant, manipulator, preljubnik, nasilnik, egoista, narcis koji će na ženu gledati samo kao seksualni objekt i od žene tražiti da mu bude ropkinja i sluškinja, njemu i njegovoj mamici.

Žena koja ima 35 godina a živi u braku s muškarcem u Krapinsko-zagorskoj, Vukovarsko-srijemskoj županiji ima skroz drugačiji brak od žene koja živi u braku s muškarcem u Primorsko-goranskoj, Splitsko-dalmatinskoj. Jedna žena ima skroz nezadovoljstvo, nerazumijevanje, svađu, preljubu muškarčevu, siromaštvo, dok druga ima radost od muškarca i stabilan brak. Muškarčeva planeta Venera i mjesto življena, jasno će dati sliku, kakav brak jedna žena ima s muškarcem.

Žena nek pogleda gdje je muškarčeva Venera i biće joj jasno, da li će taj muškarac moći joj osigurati normalan život za nju i decu. Venera otkriva muškarčevu stabilnost i sigurnost za ženu i zašto se ženi. Da li iz ljubavi ili iz neke koristi? Muškarčeva Venera otkriva što će on pružiti ženi kada se oženi? Ona će jasno pokazati da li će žena s njim biti sretna i djeca ili će s njime imati pakao u braku i živjeti na rubu siromaštva? Žena može izabrati hoće li uzeti muškarca koji je nestabilan i koji je nesposoban osigurati njoj i djetetu sretan život pa da se svi muče i da trpi ili će izabrati onog muškarca koji će joj moći osigurati stabilan i sretan život njoj i djetetu.

Uzmite lijepo natalnu kartu od vašeg supruga, momka i vidi u kom zviježđu se nalazi njegova Venera. Njegova Venera će pokazati kakav je on bračni partner i kako će se ophoditi prema ženi iu braku. Nemojte gledati kako se on ponaša sada. Venera će najbolje pokazati njegovo ponašanje kao bračni suprug. Kada gledate, nemojte gledati drage dame gdje se nalazi vaša Venera i onda da uspoređujete njegovu Veneru s Vašom

Vrlo bitno znati

- Muškarčeva Venera u zviježđu uvijek govori kako će se ponašati prema ženi kada zaključi brak s njome ili bude živio. Isto tako, muškarčeva Venera u zviježđu, pokazaće da li voli mlađu, srednju ili stariju ženu da ima za brak. Da li će u braku ući iz ljubavi ili koristoljublja?

- Muškarčeva Venera koja pravi neke aspekte u njegovoj natalnoj karti, potvrđuje da li će njegova žena imati podršku, poštovanje od njega i kako će je tretirati u braku. Isto tako, pokazat njegova Venera s aspektima, kakav će on otac biti, da li će ženi i djetetu osigurati stabilan i sretan život ili će biti neki vetropir. Muškarčevi aspekti Venere govori o tome da li za svoju nesposobnost i sebičnost krivi drugoga ili želi promijeniti sebe i prihvati svoju grešku. Da li traži da se žena mijenja a ne on i da samo žena prihvati njegove zahtjeve i uvjete.

- Stupanj muškarčeve Venere u njegovoj karti, govori o njegovoj seksualnosti. Da li je dobar ili loš muškarac u krevetu. Da li će žena biti zadovoljna u krevetu s njime? Kada se gleda stupanj njegove Venere, za točnost se mora i gledati u kojoj županiji živi. Na primjer: muškarac sa Venerom na 42 stupnju Djevice rodom i živi u Zagrebačkoj županiji, nesposoban je da ženu zadovolji već mu je seks sve kroz trpanje i guranje. Njega ne zanima da mu žena uživa već je egoista i samoživ. U krevetu je slab kao ljubavnik. Muškarac sa Venerom na 42 stupnju Djevice, rodom i živi u Splitsko-dalmatinskoj županiji, skroz suprotan.On je u krevetu strastven, gleda da žena uživa, izuzetno dobar ljubavnik.

Dva muškarca sa Venerom u istom zviježđu a skroz drugačiji se ponašaju u braku

Žena koja ima 35 godina i više a ima momka i udala bi se ili je udana. Da bi saznala, kakav će brak imati sa muškarcem i kako će se on ophoditi prema njoj, dovoljno je samo da pogleda njegovu Veneru u kom je zviježđu.

Muškrac koji je rođen i ima Veneru u Ovnu a živi u Zagrebačkoj županiji ponašat se prema svojoj ženi dosta nasilno od muškarca koji je rođen u Šibensko-kninskoj županiji. Naime može se lako žena uvjeriti ako uzme muškarca da je isto godište i uvjerit će se da jedan nosi nasilništvo u braku a drugi ljubav i čuva brak. Jedan će biti preljubnik dok drugi će biti vjeran a isto godište su. Međutim, kada budete gledali Veneru po znakovima, ona će vam jako pokazati, kakvu ćete ljubav u braku imati od strane vašeg supruga (muškarca), da li će brak opstati ili ne. Kada budete gledali muškarčevu Veneru po znakovima, ona će vam pokazati, kakvog ćete imati muškarca u braku. Hoće li brak opstati ili ne. Jednostavno, muškarčeva Venera će jasno pokazati, život u dvoje ili rastavu.

Ma kakav aspekat da Venera kod muškarca pravi, ako se nalazi Venera u lošem zviježđu to jasno govori onda o patnji u braku da će žena imati koja se uda za takvog muškarca. To govori da će se prema ženi ophoditi sa zahtjevima i ženu će tretirati u braku kao sluškinju. Na ženu će sve pasti i sva briga i obveze. Švalerisaće se. Žena se proživjeti sve najgore i na kraju će se morati rastati i smrada jer neće moći više da trpi njegovo ponašanje. Biće samohrana majka a dijete neće gledati iako će pred drugima izigravati velikog tatu. Izbegavaće plaćati alimentaciju.

Venera kada se nađe na određenom stupnju zviježđa u muškarčevoj karti, donosi ženi radost i sreću sa tim muškarcem u braku.

12° Ovan
03° Bik
02° Orion
15° Blizanac
19° Rak
02° Lav
42° Djevica
12° Vaga
15° Ophiuchus
32° Strijelac
15° Kozorog
15° Vodenjak
35° Ribe

Na primer vaš suprug ima Veneru u zviježđu Ovna; Biće loš u braku. Ima tajne seksualne ljubavi u braku. Dosta je egoista, agresivan, ljubomoran prema ženi. Žena koja je udana za muškarca sa Venerom u Ovnu a živi u Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemskoj i Virovitičko-podravskoj županiji a ima brak s takvim muškarcem, on je tretira više kao ropkinju a ne ženu. Takva žena nema radost ni poštovanje od takvog muškarca sem silnih obveza. Još kako je agresivan i nasilan kada mu žena ne ispuni njegove hirove.

Ona žena koja živi u Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Šibensko-kninskoj županiji a suprug joj ima Veneru u zviježđu Ovna, on je dosta dobar kao suprug mada dosta zanoveta. U suštini ovakva žena ima stabilan brak. i rijetko kada se žena rastane s muškarcem koji ima u svojoj natalnoj karti Veneru u zviježđu Ovna.

Muškarčeva Venera u zviježđu Lava: Bandoglav, tjera sve po svom, nema takta ni diplomaciju. Muškarac s ovim položajem pred drugima će izigravati kavalira i ženi će udovoljavati, izigravaće neko ludilo, pokazivat se pred drugima samo kao dobar muž i brižan otac ali čim je žena sama sa njime, eto kontrosti.Jako težak čovjek i žena nema od njega neku radost već mnoštvo kidanje živaca. To jako lijepo osjeća žena koja je udana za ovog muškarca a živi u Zagrebačkoj, Šibensko-kninskoj, Karlovačkoj, Varaždinskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Požeško-slavonskoj županiji.