Montenegro konačno samostalna

...

Država MONTENEGO : je u znaku Blizanaca sa podznakom u Streijelcu i sa satelitom mesecom u Djevici.

Prvo što možete vidjeti jeste Uran u prvom polju gdje je u separacionalnom aspektu s Mjesecom. Uran predstavlja slobodu i samostalnost a Mjesec narod au prvom polju u Mundalnoj karti govori o samu državu, gdje je narod želio odvajanje od Srbije. Uran je tvorac svih pobuna, revolta, gdje se vidi da je referendum bio vrlo dinamičan, jel Uran uvijek to donese.

Mjesec (narod) u Djevici (prijevara) govori da sam narod smatra referendum kao da je namješten gdje se vidi i ujedno dosta njih koji su nezadovoljni s pobjedom, gdje su željeli ostati u sastavu Srbije. Međutim, prijevare nije bilo nikakve jednostavno Merkur (glasovanje) nalazi se u tijesnom sekstilu sa Sjevernim Mjesečevim čvoru a Jupiter (podeda) u vrlo jakom trigonu sa Ascendentom i sa Uranom što je davalo garanciju pobjedu bez mučke.

Još jedan aspekt koji potvrđuje da pravilnost u glasovanju jeste Merkur (listići) konjukcija osobno) Sunce u Biku (vladajuća vlada) gdje je u aspektu sektilu sa Saturnom. Sve ovo kada se astrološki pretoči moglo se jamčiti konačna pobjeda crnogoraca i konačno dobiti svoju samostalnost a to je da Crna Gora bude priznata kao država bez ičije više diktature niti zapovijedanja što ona treba raditi. Od sada će Crna Gora odlučivati ​​onako kako ona želi.

Na žalost, horoskop Crne Gore nije nikako dobar. Vladalac prvog polja je u 12.polju (tajni) gdje se vidi da će biti dosta aktivne Crkve koje će raditi tajno i sa mućkama ai sama Crna Gora će biti suočena s tajnim poslovima jel se Neptun nalazi skoro u egzaltacije gdje je on tu strahovito jak .

Poslovno će 2006 / 2007.godina Crna Gora biti toliko siromašna i bez podrške. Planeta težine, bijede, siromaštva se nalazi u Lavu gdje je on tu u padu i još u 6.Poljo posla praveći loš aspekt sa podznakom i Neptunom. Ako pomaknite Saturna za 6.stupnji unaprijed, dolazi u strahovitom jakom kvadratu s planetom ekspanzije Jupiteron koji je smješten u 8.polje kredita, potpore drugih, pored toga Jupiter je još retrogradan što još više umanjuje svoje pozitivne kvalitete itd, gdje se vidi da će Crna Gora tijekom 2011.godine imati strahovito veliki ekonomski kolaps, velike štrajkove, veliku bijedu ai dosta problema unutar druge nacionalnosti unutar svoje unutrašnjosti, gdje slobodno mogu reći da će u Crnoj Gori izbiti nesuglasice s drugim nacionalnosti a ovo izravno mislim sa muslimanima - šiptarima. Također pored ovoga aspekata dovoljno je pomaknuti Mjesec na stupnju Plutona a pomicanje se vrši tako jedan stupanj jednako je jednoj godini.

Sama 7.kuća govori o unutarnjim odnosima kao io oporbi koja vlada u nekoj državi. Kako je vladar 7.kuće smješten u 3.kuća (susjedne narode) to samo govori da će se oporba buniti protiv vladajuće stranke. Da neće priznati odcjepljenje Crne Gore kao legalan već kao kroz neku namještaljku, ujedno se vidi da će se mnoge oporbe raspasti jel Merkur predstavlja ujedno i usitnjinjenje što znači da neće postojati radikalci, sps itd ... gdje će oporba morati prihvatiti samostalnost i da radi na poboljšanju Crne Gore, na prosperitet crnogorskog naroda.

Mjesecom konjukcija Uran, mora doći sve naglo. Obećanje koje su dobili od stranih, bit će prevareni i nema ništa za sada au Crnoj Gori će zavladati dosta nezadovoljstvo od strane naroda pogotovo kada je u pitanju zaposlenje jel se Saturn nalazi u 6.Poljo zaposlenja, rada.

Druga kuća govori o kulturi, trgovini, bogastvu, kako je vrh druge kuće u Ovnu a vladar Mars u jakom kvadratu koji je smješten u 5.polju (demografski razinu) ovaj aspekt označava ujedno dosta probleme na finasijskom planu jel se Mars nalazi u padu što nema neke jačine a svojstva su mu dosta negativna. Sam početak finasijski Crnoj Gori biće izuzetno težak ali srećom kroz veliku upornost i zalaganje, kroz dosta promjene na kraju Crnoj Gori predstoji uspjeh u finasijama.

Svaku promjenu narod teško prihvaća a pogoto teško prihvaća nemanje para. Crna Gora od nule kreće jel je sve ispražnjeno dok je bila u sastavu sa Srbijom i njoj predstoji jedan težak put ka uspjehu ali sigurno da Crna Gora neće propasti i sigurno je jedno da će Crna Gora biti još kako ekonomski jaka. Crna Gora će se udružiti s ostalim državama gdje će zajedničkim snagama prebroditi probleme i težine na koje nailazi svaka nova osnovana država ili država koja se smuk izborila za svoju samostalnost. Merkur je u svom sjedištu u jakoj konjukciji sa Suncem u 3.polju što i potvrđiva da će Crna Gora htjeti svaku suradnju s drugima.

...

Crna Gora će vrlo turistički napredovati. Vladar 4.polje (unutarnji poslovi) nalazi se u 3.polju (susjednih naroda, turizam) što govori da će Crna Gora turistički izuzetno napredovati gdje će turizam biti glavno mjesto iu Crnoj Gori. kada se pomakne Merkur do stupnja Saturna dobiće se dvije godine razlike kada Merkur pravi sekstil sa Saturnom koji je smješten u 6.Poljo (državne finasije) gdje će tada Crna Gora finasijski imati jačinu, što znači od 2008.sme godine, jel 2006 i 2007 . godina za Crnu Goru je težak period gdje mora iznimno puno raditi na sebi da bi poslije toga brala plodove i uspjehe.

U Crnoj Gori će doći do pravde i do reda, zakona. Vladar 9. kuće (zakon, javni red) smješten je u petoj kući (unutarnja zbivanja) što ima lijep aspekt trigon, što označava da će u Crnoj Gori doći do velike promjene po pitanju zakona i reda i da će to biti dosta povoljno a sa time i novi ustav koji će sto puta biti bolji od predhodnog. U svakom slučaju i pored problema, buna, štrajkova koju će zadesiti Crnu Goru ona će uspjeti sve to prebrodi i da stavi zakon koji će morati svi poštivati ​​a sa time će i red biti.