Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović

Milo Đukanović je svakako najzaslužniji što se Crna Gora odvojila od Srbije.Zalagao se za odcjepljenje i bio je iznimno uporan. Crna Gora da je bila i dalje u sastavu sa Srbijom, doživjela bi najveći kolaps i danas bi Crnogorski narod imao pakao od srbijanske vlasti. No, srećom, Crna Gora to nije doživjela jel je bila pametna i poslušala Mila Đukanovića te se oslobodila srbijanske diktatire.

Milo Đukanović je najomraženiji crnogorski političar u Srbiji iz razloga što Milo Đukanović nije dozvolio da srbski diktatori više upravljaju crnogorskom narodu i da se miješaju u crnogorsku politiku kao iu volju crnogorskog naroda. Završio je Ekonomski fakultet u Podgorici, 1986. godine. Bio je jedan od najboljih učenika, oblast - turizam. Milo Đukanović je političara koji je sijamski svakako povezao osobne i državne interese. On je vrlo uporan u svojim ciljevima i zamislima tako je 2003. godine je formirana konfederalna Državna zajednica Srbija i Crna Gora, od koje se Crna Gora konačno odvojila referendumom 2006. godine a tvorac je bio najbolji crnogorski političar Milo Đukanović.

Riba s podznakom Vodenjak 2015 godina mu sretna

Milo DjukanovicMilo Đukanović je u znaku Ribe sa podznakom u Vodenjaku. Gledajući 2015 godinu može se slobodno reći da je ova 2015 godina za Mila Đukanovića dosta sretna i uspješna na svim poljima a posebmo do srpnja mjeseca dok od rujna do kraja 2015 godine biće imat će probleme jer će željeti da ga skinu sa političke scene.

Koliko bila dobra godina za Mila Đukanovića ipak se primjećuje da će Milo Đukanović biti kritiziran od strane crnogorskih političara i dio crnogorskog naroda.

Milo Đukanović će tijekom 2015 godine još više Crnu Goru okrenuti europskoj budućnosti i ekonomskom razvoju. Ova 2015 godina je svakako godina uspjeha za Mila Đukanovića bez obzira koliko ga napadali Pokušavaće da ga skinu s vlasti mnogi i narod će se buniti na Mila Đukanovića, ali Milo će sve to stoički podnijeti i neće ga sigurno slomiti već će uporno koračati da Crna Gora zauzme svoje počasno mjesto u NATO i da bude članica Europske Unije. Svi Crnogorci bez obzira koliko voljeli ili ne voljeli Mila Đukanovića treba znati da je Milo Đukanović jedini koji će predivnu Crnu Goru odvesti ka ekonomskom razvoju i da Milo Đukanović tome radi.

Ova godina je za Mila Đukanovića jako dobra financijska gdje će mu posao još više donijeti novaca. Milo Đukanović će ove godine dobiti i određeno priznanje za svoje zalaganje Crne Gore a posebno od Amerike.

Milo Đukanović ne treba nikako da sluša kritike na svoj račun vezano za Crnu Goru jel su to osobe koji ne mogu prihvatiti da Crna Gora treba da napreduje i da treba biti što prije biti članca NATO-a i Europske Unije.Milo Đukanović treba samo biti još više uporniji u svom zalaganju a biće jel astrološki ga štite od neuspjeha bar ove 2015 godine Kao političar će Milo 2015 godine dobiti još kako priznanje a bogami i Srbija će se šlihtati Crnoj Gori i Mili Đukanoviću opet po dobrom običaju da bi pokazala Srbija kao da je za dogovor i da konačno želi Crna Gora može samostalno odlučuje a da joj se Srbija ne miješa više jel ne može zahvaljujući Mili Đukanoviću.

Radost u obiteljskom ambijentu tijekom 2015 godine

Velike turbulencije biće unutar DPS-a iako će to stranka doživljavati. Biće napada na njega i željet će ga smenje ali Milo Đikanović neće osjetiti te turbulencije jel ga zvijezde štite i zvijezde. Isto tako Milo Đukanović će ove 2015 godine doživjeti dosta radosti na emotivnom i obiteljskom planu.

Milo Đukanović je divan otac a još bolji supružnik koji će i ove 2015 godine znati dobro funkcionirati i kao obiteljski čovjek i kao političar gdje će razdvajati politiku od privatnog života kao što je uvijek znao. I ove 2015 godine će se svakakve priče pričati ali Milo Đukanović svakako neće obraćati pozornost na tračeve.

Ovaj horoskop vrijedi do 1 listopada 2016 godine a od 1 listopada Milu drugačije stoji od ovoga što sam napisao. Kreće mu veoma loš period . Hoće li se moja prognoza ostvariti, vidi ćemo.