Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Milo Djukanović

Neopravdano napadan, osudjivan u 2020-toj


Objavljeno Listopad 20, 2019

Smjerovi Uzlaznoga radiksa postaju relevantniji u godišnjem horoskopu za 2020. godinu kod Mila Djukanovića.

Milo će jasno pokazati svoju individualnost, sloboda izražavanja se značajno povećava. 2020. godina je povoljna za razvoj samosvijesti. Ova će 2020. godina donijeti nove inicijative i projekte. Osjećat će želju za novim poduzećima i novim putem.

Osobna dostignuća bit će moguća, bez obzira na pomoć izvana. 2020. godina će biti prekretnica u njegovom životu, jedna od najvažnijih. Svijetli događaji u njegovom osobnom životu, možda susret s osobom koja će utjecati na tijek života u sljedećim godinama. Formiranje društva, poduzeća ili ulazak u njega.

Ove 2020. godine će se energizirati; na Mila je da intezivno i pažljivo iskoristite ovu pojačanu revnost na najbolji način. Ova će 2020. godina donijeti mu nove inicijative i projekte. Osjećat će želju za novim poduzećima i novim putem. Milo će se osjećati nestrpljivo sa svojom uobičajenom dnevnom rutinom. Ove 2020. godine će se energizirati; na Mila je da intezivno i pažljivo iskoristite ovu pojačanu revnost na najbolji način.

Milova pobjeda nad pljačkašima kakvi su popovi-lopovi i nad oporbom

Svoj najbolji izraz i dalje će postizati tako što će sebi postaviti visoke ciljeve na području politike bez obzira na konkurente, oporbu, Milo će ih pobijediti u 2020. godini i na Mila neće puno utjecati to što će ga oporba neopravdano napadati, osuđivati ​​i teretiti ga za kakvu podjelu, rasprodaju, nezaposlenost itd...

Planeta Jupiter ga štiti tijekom cijele 2020 . godine. Činjenica je da Milo ima činjenice i argumente, tako da će oporbu lako pobiti kao što će popove pobiti u njihove laži i otimačine koje su vršili svih ovih godina na prostoru Crne Gore.

Ono što je sigurno jest da je Milo stao na put popovima-lopovima i da neće moći više da pljačkaju Državu Crnu Goru gdje opljačkana imovina koju je crkva učinila, mora će popovi-lopovi da vrate Državi Crnoj Gori. Naravno, zbog toga lopovi-popovi će biti kivni na Mila i iznositi laži kako Milo istrebljuje Srbe. Srećom, većinom crnogoraca će povjerovati Mili a ne popovima-lopovima.

Crna Gora je multietnička i nitko Srbe ne ugrožava kao što iznose popovi-lopovi a osobito ne častan čovjek kakav je Milo.

"Niko nikome od vas neće određivati đe ćete da pođete, u koju crkvu, niko vam iz partije ne može osporavatio vaše vjersko pravo. Kazali smo ponoviću - svako od vas treba da ide u skladu sa svojim navikama u svoju crkvu, da se pomoli bogu, zapali svijeću, da krsti koga želi…To je nešto što je sastavni dio civilizacijskog i demokratskog poimanja slobode svakog čovjeka od strane DPS. Ali isto tako – ne dozvolite da se vaša vjerska sloboda zloupotrebljava na način na koji se ovih dana zloupotrebljava da bi se srušila Crna Gora. Ne dozvolite da budete dio tog ludačkog pokreta".

"Eksplicitno tamo stoji – da crkva ne može otuđiti ništa bez odluke nadležnog državnog organa. U periodu od kraja osamdestih pa do kraja devedesetih, kada nestaje Jugoslavija, kada se Crna Gora bavi formiranjem svog katastra, ovlašćeni ljudi u SPC u Crnoj Gori opredjeljuju se da upisuju svoje vlasništvo nad državnom imovinom. Kada smo ustanovili kasnije o čemu se radi, pokrenuli smo postupak vraćanja imovine onome kome pripada. Ne može biti riječi zaista ni o kakvoj otimačini bilo čijeg vlasništva, ali ne pristajemo da se otima od države. Ovo je pokušaj da državi vratimo ono što joj pripada, što je od nje nezakonito otuđeno.I tu se sada upotrebljavaju laži i manipulacije, da se otima od crkve" kazao je Đukanović.

Međutim, postojat će i dalje huškača iz crkve kao što je Amfilohije čovjek sa sto lica, oporbe, kao što su određeni novinari, političari, popovi-lopovi huškača iz Srbije koji će se truditi svim silama da iznose laži na račun Mila Đukanovića.

Više informacije :

Laži od strane medija

Godišnji planet Merkur je dosta loše aspektovan od Neptuna što ukazivati ​​na da će novinari napadati Mila da je bio suočen s navodnim tajnim komunikaciji, prepiske s ljudima koji su u podzemlju, kriminalu.

Novinari će pisati laži samo takve o Milu i to novinari iz Srbije ali isto tako i od strane novinara iz Crne Gore ali bez ikakvih argumenata. Trudit će se svim silama da napakoste njegovom političkom položaju. Mnoge medije će pokušati što više iznose neistinu o Milu Djukanoviću ali neće uspjeti uvjeriti crnogorski narod.

Milo će od sredinom veljače do 5 ožujka biti suočen sa medijskim napadima. Kada se gleda 2020. godina to je godina kada će neopravdano biti napadan a samo zato što želi dobro Crnoj Gori. Za Mila će 2020. godina biti dosta napeta a posebno od proljeća kada će ga medije, oporba, popovi-lopovi prosto urnisati s lažima a posebno će biti nepovoljno za Mila sredinom lipnja do sredinom srpnja kada će dobivati ​​dosta medijskih napada.

Sam Milo će biti vrlo rječit tijekom 2020. godine gdje će mnogim novinarima začepiti usta i dokazati da novinari ne iznose istinu. Dobro je u svemu tome što je Milo jedan veliki gospodin pa ga neće mnogo doticati laži i neist što medije budu iznosile.

Moje Usluge:

Politički život

Velike promjene u političkom životu tijekom 2020. godine zbog utjecaja različitih političkih partnera različitih vrsta, uključujući i poslovne. Zbog toga će mu se promijeniti društveni značaj njegove popularnosti. To se posebno odnosi na njegov politički položaj. Kontakti s javnošću znatno se smanjuju. Ove 2020. godina je za društveni život mnogo važniji od osobnih problema. Ove ili druge promjene u obiteljskom životu.

U 2020. godini zauzima neočekivano ideološko stajalište čak i za sebe. Religija će imati veliki utjecaj na njega. Ali s obzirom na aktivnu potragu za čovjekom i nestabilnim autoritetom ove godine, godina nije povoljna za političke scenske nastupe. S negativne aspekte koje ima od strane Saturna i Plutona koji ga potiču borbu za lažna uvjerenja, kao i nepotrebne ideološke sporove. Neugodni politički događaji, nesuglasice s oporbom, popovima-lopovima i sa nacionalnim manjinama.

Saturn konjukcija Pluton kao i Jupiter konjukcija Pluton u 10.kuća donosi mu veliku popularnost kod svog naroda Crnogoraca a posebno zbog određenih poteza što je uradio u korist države Crne Gore. Mnogo prepreka, ostvarenja će imati na političkom ostvarenju tijekom 2020. godine. Općenito, poteškoće u postizanju bilo čega. Ponekad položaj također znači da osoba ove godine ne slijedi određene ciljeve, živi voljom okolnosti. Ali da bi postigao bilo što, treba proći kroz neke kušnje. 2020. godina nije povoljna za napredovanje u političkoj karijeri.