Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Ljubavna Magija 7 Anđela - magija za ljubav

د اوو فرښتو په تعقیب

Ljubavna Magija od 7 Anđela je najjača i najmoćnija od svih vrsta magijskih alata koje postoje.

Ljubavna magija od 7 anđela ima određenu simboliku i moć. Svojstvo simbola je isključivo magijski. Ljubavna magija od 7 anđela potiče od Arapa, a označava "lanac od kamenja". Za vrijeme svog života (993 do 953 p. n. e.) kralj Salomon (Sulejman a.s.), sin i nasljednik judejskog kralja Davida (Daud a.s.), Salomon bio najveći među bijelomagijašima. Po imenu Gigante, koji stoji u Bibliji je prvi na svijetu otkrio moć ljubavne magije od 7 anđela. Arapi se ne slažu jer misle da je otkrio ljubavnu magiju od 7 anđela, Nakrausa, prvi kralj Egipta. Nitko do sada još ne zna tačno, tko je otkrio ljubavnu magiju od 7 anđela.

Niti jedan rad u oblasti ljubavi, odnosno na kojem se vrši dobivanje ljubavi, zaštita ljubavi ili vraćanje voljene osobe, ne vrši se na đavoljevu jačinu kao što je zlato, bakar, mesing itd jer raditi i praviti na toj podlozi je veoma štetno i nema efikasnost nikakvu za dobivanje ljubavi ili sreću u ljubavi, povratak partnera, žene, djevojke. Obavezno mora se radit na specijalnoj svili sa određenom bojom. Radi se u one sate kad ima efekta i u one planetarne pozicije te osobe.

Sam rad sa ljubavnom magijom od 7 anđela ima oblik kruga gdje je simbolika neba. Malo tko zna da je tek kasnije krug urezavan u papirus što se danas predstavlja kao nekakva "karta", ali takva karta koju rade diljem svijeta je teška sprdačina jer je nepravilna i nikakvog efekta nema jer su svi magijski elementi isključeni. Kad se napravi pravi magijski element pogreške nema. Zbog toga je to toliko efikasno.

Baviti se simbolima, vraćati voljenu osobu, izrađivati zaštitu za očuvanje ljubavi iziskuje izuzetno puno znanja, vještine, iskustvo. Kada se radi ljubavna magija 7 anđela, nigdje ne smije biti niti jedan simbol đavola kao što ga imaju mahom svi. U cijeloj ljubavnoj magiji od 7 anđela mora biti sve vezano za kosmos i za određenog spiritusa, andjela sa svim simbolima iz raznih uglova ali to mora biti rađena, isključivo za tu osobu koja želi imati ljubavnog partnera

Od podataka su mi potrebni:

■ Ime i prezime
■ Vaš datum rođenja
■ Čas rođenja
■ Mjesto rođenja, mjesto življenja
■ Ukratko opis vaših problema, što želite

Kako poslati novac ?

Cena je 200 eura.

■ Uplate se vrše preko Western Uniona i adresira se na:

Branko Životin
Serbia.

■ MTCN broj se šalje na moj mail: zivotin@astrovojvodina.com
■ koliko novca je uplaćeno
■ Odgovor da sam novac preuzeo dajem istog dana kad je izvršena uplata
■ Astrološku analizu dobijate u roku 7 dana na mail koji ste poslali kontrolni broj uplate.