Branko Zivotin, Katolički astrolog, hiromant - Beograd

Linije ljubavi, braka na ženskom dlanu

 

Kako sam hiromant i baveći se gledanjem u dlan, iz svog iskustva znam da se linije razliku kod djevojke koja ima 25 godina i kod žene koja ima 35 godina. One mogu imati iste oznake na istom mjestu i liniju istu ali jednostavno, svaka će imati drugačiji događaj a posebno kada je ljubav i brak u pitanju.

Tako, oznaka na liniji srca kod jedne djevojke neće pokazati nikakvu ljubav ali kod žene koja ima 35 godina i više će pokazati najviše o ljubavi i braku. Naime, sve što tu ženu zanima vezano za ljubav, brak i seks bez obzira što u raznim knjiga piše drugačije i kao vrijedi za sve osobe koji imaju liniju srca i oznake na liniji srca, što je laž!

U liniji srca kod djevojke od 25 godina do 33 godina nikada se ne može tražiti kakva ljubav ili bilo koje ljubavne tragedije ili djeca. Neće se naći jer ova linija nema veze s time za djevojku samo za ženu koja je navršila 35 godina i više.

Naime, linija srca kod djevojke ima sasvim drugačije značenje. Linija ljubavi kod djevojke od 25 godina do 35 godina govori isključivo kako gleda muškarca da li kroz interes, koristoljublje. Da li je lakog morala i na što je sve spremna radi svog užitka.

Sve ljubavi, veze, brak, preljuba muškarca u ženskim dlanovima se vidi na rubu dlana, na mjestu iznad linije srca. Obavezno se uspoređuje linija srca na desnoj ruci s linijom ljubavi, braka, veze.

Na rubu dlana se vide ljubavne veze koje su ostavile neki trag kod žene. Preko te linije se vrlo lako i precizno opiše s kojim je muškarcem žena bila u vezi, u kakvoj je vezi bila, što je proživjela i zašto se rastala s njime? Samo jasne i debele linije koje se nalaze na rubu dlana na mjestu iznad linije srca na ženskoj ruci, opisat će detalje iz njenog života kao i godine.

Žena koja ima tanku liniju ljubavi, braka na rubu dlana, takve linije nisu bitne za promatranje, to su linije gdje se ženi neki muškarac sviđao, gdje je bio samo simpatija ali se nije izrodila nikakva ljubav ni veza.

Linija srca kod muškarca uvijek govori kakav je on muškarac i što će sve učiniti jednoj ženi. Da li će je pravariti, psihički maltretirati, nanijeti je emotivne udarce. Kakav će otac biti? Nikada neće pokazati kakva je žena već isključivo kakav je on kao osoba. 

Isto tako, na liniji srca će se najviše vidjeti veličina njegovog penisa i kakav je u seksu. Je li u seksu muškarac gdje se žena može ponositi s njime ili je neki šonja koja se popne na ženu i ono ko životinja se istrese, gdje mu se seks svodi samo na trpanje i guranje. Linija srca kod muškarca će uvijek pokazati kakav je u ljubavi i seksu.

Linija srca kod žene od 35 godina više na lijevoj ruci pokazat svakako njen ljubavni i bračni život kao i djecu. Kakav ima obiteljski život i kakav je bračni život. S kojim problemima je suočena vezano za supruga i djecu. Da li ima harmoničan ili neharmoničan život u braku i u obitelji. Da li je suprug vara i hoće li joj opstati brak ili će se rastati. Pored ljubavi, braka, djece vidi se i njeno zdravstveno stanje.

Ukoliko je linija srca kod žene od 35 godina i više na lijevom dlanu kratka i završava na Saturnovom brijegu, ove žene su jako vjerne i plemenite. Vjerne su svom suprugu.Cene male stvari i to ih čini sretnim.Imat će divan odnos sa svojom djecom a imaće dvoje djece i to muško i žensko. Njihov život je jako dug.

Ova linija najbolje pokazuje kod žene od 35 godina i više kakva je u poslovima s umjetnosti, glazbom, estetikom. Da li je u skladu sa duhovnim vrijednostima. Koji posao obavljati biti uspješna ai slavna ako želi? Financijsku situaciju. Ova linija je i linija umjetne oplodnje pa žena koja želi izvršiti umjetnu oplodnju najbolje i najpreciznije se upravo na ovoj liniji srca vidi, kada joj je dato dijete putem umjetne oplodnje.

Oznake ljubavi, braka, veze na ženskom dlanu

 

SRETNA LJUBAV I UDAJA: Kad se linija, koja je inače dobro označena, pojavljuje odma iza linija srca a jedna tanka linija iz linija srca spaja liniju braka na ženskom dlanu. Može se s preciznošću reći da će se ova žena sretno udati i da će biti vrlo sretna u braku. U brak će se udati iz ljubavi a muškarac će nju obožovati i ugađati joj.

Poštovaće je kao ženu i majku njihovog djeteta. Seksualni život biće joj prepun nježnosti, romantike i strasti. Imaće pravog muškarca kraj sebe. Muškarac će biti dobro financijski situiran a obožavat djecu gdje će se djeci posvetiti.

 

NESRETNA LJUBAV I UDAJA: Kad je linija jasna i različita, ali ima puno malih linija koje padaju, to nagovješćuje nevolje i tjeskobe u ljubavi, braku. Zasigurno će žena pretrpjeti od muža neki oblik nasilja, ponižavaće je. Seksualni život će imati vrlo loš. Muškarac neće je tretirati kao ženu već kao sluškinu i ova žena bi trebala od takvog pobjeći glavom bez obzira.

Žena s takvom linijom na svom dlanu, treba samo u toj godini u kojoj se linija pojavljuje izbjeći muškarce, da u toj godini kada se linija pojavljuje da ne stupa u nikakve ozbiljne odnose sa muškarcem a kamoli brak. To je godina onda gdje ona može imati lijepu avanturu.

 

POGREŠAN IZBOG MUŠKARCA: Kada je linija braka, ljubavi puna malih otoka, ili povezane poput petlje lanca, ovakva žena treba izbjeći da se ne uda u onoj godini gdje takva linija stoji. To je totalno pogrešan muškarac za nju.

Ukoliko se žena uda, njezin život će biti prepun patnji, nesreća, boli koji će dobivati ​​od muškarca za kojeg se udala. Muškarac je tiranin, sadista, varalica, krimos, prevarant, preljubnik, iskompleksiran, nasilnik. Žena uvijek bude zavedena i prevarena od ovakog muškarca gdje se kasnije kaje.

 

RASKID VEZE: Ako neka žena u vezi s nekim muškarcem i želi znati, da li će se udati za tog muškarca, samo nek pogleda, gdje linija veze pada i kakve oznake ima na linijama. 

Ako je pognuta prema dolje, od veze nema ništa, čisto muškarac je laže i zamajava. Nek najbolje potraži drugog.

Svaka linija koja pada siguran je znak da će se veza završiti raskidom ali dok ne dođe raskid, žena će u toj vezi imati mnogo prepirki, trvenja, svadja.