Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Linija uspjeha i prosperiteta kod žene na dlanu

 

U svom radu iz oblasti hiromantije (gledanje u dlan) najviše sam se usmjerio na ženu koja ima 35 godina i više jer se tada jasno ocrtavaju određene hiromantske linije, i iz razloga što su to žene najviše diskriminirane od strane muškarca, a posebno od šefova, raznoraznih direktora, poslovođa. Treba vidjeti činjenicu da žena koja je navršila 35 godina i više da joj je karijera u padu i da mali broj žena može prosperirati u svom radu. Da rade ko crnci teške poslove za malu plaću.

Mlade djevojke bolje nađu posao ali žene koje su prešle 35 godina i više imaju izuzetno puno problema oko zaposlenja. Diskriminacija žena je u Hrvatskoj, Srbiji, na Balkanu izuzetno velika jer mahom se muškarci zapošljavaju. O samohranim majkama tek ne treba pisati jer je diskriminacija velika.

Novo vrijeme a hvala Bogu i žene su postale daleko samostalnije i ambicioznije od muškarca. Danas više žena ne ovisi od kakve milosti muškarčeve da joj da za odjelo, hranu za nju i za dijete. Danas je muškarac samo jedan velik teret za nju jer mahom žena ga nosi na grbači, nekog neradnika, koji umjesto da cijeni ženu on još izigrava nekog iskompleksiranog mačo muškarca i dominaciju. Žena je faktički u braku i muško i žensko. Neke vajde od muškarca i nema. Zato svaka ozbiljna i ambiciozna žena neće trpjeti takvog muškarca već će gledati da se zaposli i da za sebe i dijete osigura solidan život, biti poslovna žena. Ovu liniju Ophiuchus-a ne treba miješati s linijom zdravlja.

Linija uspjeha i prosperiteta kod žene je linija Ophiucus-a

 

Na lijevom dlanu kod žene, postoji linija uspjeha i prosperiteta. U hiromantiji govori ono što je Bog zapisao ženi. Ovu liniju isključivo imaju žene od 35 godina i više. To linija zviježđa Ophiuchus koja govori o uspjesima i prosperitetima jedne žene. Nalazi se samo na lijevom dlanu kod žene od 35 godina i više. Napominjem: da osobe koje se danas bave hiromantijom ne mogu prihvatiti Božje zapise već lupaju i izmišljaju nešto što nije i neće nikada biti.

Kreće od gornjeg Marsovog brijega, presijeca liniju sudbine i povezuje se s linijom života. Mahom završava u Venerin brijeg. Ova linija govori isključivo o karijeri i prosperitetu kod žene koja ima 35 godina i više.  Ova linija nema nikakve veze kod muškarca i za njegovu karijeru ili prosperitet. Isto tako, ukoliko i djevojka ima ovu liniju, ne znači linija uspjeha i prosperiteta iz razloga što se ova linija pojavljuje tek nakon 34 godine kada i počinje djelovati.

Ako je neka žena imala stagnaciju u karijeri i nije napredovala prije 34 godina, ova linija će samo pokazati, zašto je imala stagnaciju u karijeri i prosperitetu. Ne može se odrediti godina tada iz razloga što se linija i određene oznake na toj liniji kao i na liniji sudbine nisu formirale. Jasne oznake i linija uspjeha, prosperiteta se formiraju u 34 godini.

Djevojka koja ima ispod 34 godine a uspjela je u karijeri i ima prosperitet. Ovu liniju koju ima žena od 35 godina i više, neće nikada to pokazati ali će pokazati linija glave i Jupiterov brijeg na njezinom lijevom dlanu. Kod djevojke se u hiromantiji skroz drugačije gleda uspjeh i prosperitet.

Oznake na liniji Ophiuchus-a, karijere i prosperiteta na ženskom dlanu koja ima 35 godina i više

Oznake na liniji Ophiuchus-a koje govore o karijeri, prosperitetu, financijama kod žena koje imaju 35 godina i više, svrstane su u 40 oznaka. Svaka oznaka ima svoje značenje i utjecaj. Sve oznake se moraju pratiti s oznakama linije života i Venerinim brijegom da bi se dobila jasna slika. Ja ću samo neke ovdje istaći. Oznaka kao što je otok ima isto značenje kao i zvijezda na liniji Ophiuchus-a.

 

LIJEPO OBLIKOVANA I DEBELA LINIJA USPJEHA : Ova žena može biti sretna jer će u svojoj 36 godini dobiti unapređenje. Financijska situacija će se duplo povećati. Biće na vrlo važnom položaju. Sama žena je vrlo ambiciozna i vrijedna gdje svojim radom dobiva poštovanje. Ova linija govori o medicinskom radu pa žena koja se bavi nekim poslom u medicini napredovat će. Dobit će položaj i nagradu za svoj rad. Ova linija je u zviježđu Zmijonošca (Ophiuchus), nešto što je Bog zapisao a Zmijonošac je sam Isus Krist i Bog. To znači, da svaka žena koja ima ovu liniju ovakvu, će prosperirati poslije 36 godine a posebno od 43 do 57 godine.

 

ZVIJEZDA NA LINIJI USPJEHA U PROSPERITETA : Ova žena je do 34 godine prolazila jako teško kada je u pitanju karijera i prosperitet. Imala je kočnicu od partnera i obitelji. Partner je bio nesposoban osigurati joj normalan život za nju i dijete. U ljubavi je doživljavala psihičku diktaturu, razne ucjene emotivne, financijske. Bila je žrtva obitelji i partnera. Svoj život je zapostavila. Mukotrpan rad a velike krize tijekom 38 godine do 42 godine. Od 42 godine joj se život mijenja iz korijena. Ova žena će tek poslije 45 godine steći financijsku stabilnost i njena karijera i prosperitet će doći do izražaja. Neće dopustiti više da ovisi o muškarcu. Tamo gdje se nalazi zvijezda na liniji Zmijonošca to je godina kada njoj kreće prosperitet i financijska jačina, koja će osobnim radom dobiti.

 

KVADRAT NA LINIJI ZMIJONOŠCA : Karijera i prosperitet su je dovodili do ludila. Imala je ogromne probleme u ljubavi što je partner bio vrlo nasilan prema njoj. Ona je izabrala totalno pogrešnog muškarca s kojim je i dijete dobila. U braku je bila i muško i žensko. Imala je stagnaciju u karijeri a financijski je stalno kuburila sa kunama.

Kako ima kvadrat na liniji Zmijonošca što predstavlja karijeru i prosperitet, ova žena obavezno mora imati i zvijezdu u podnožiju palca. To je jasno daje da će se ona izvući iz loše financijske situacije i da će već poslije 35 godine promijeniti svoj život. Tamo gdje se nalazi kvadrat na liniji Zmijonošca, to je godina finansisjkog prosperiteta.

 

TROKUT NA LINIJI USPJEHA I PROSPERITETA :Ukoliko dodiruje gornji Marsov brijeg ovakva žena obožava novac i do novca dolazi dosta na nepošten način. Često joj tu pomaže partner. Dosta je uspješna u manipulaciji. Ona sve gleda kroz novac i tako cijeni muškarca. Dolazi na kvarno na poziciji gdje vlada. Karijera i prosperitet su joj zagarantovani ali ne pošteno Ukoliko se nalazi trokut na gornjem Mjesečevom brijegu, ovakva žena nema puno sposobnosti da se izbori za karijeru i prosperitet sama, njoj je potrebna podrška obitelji, prijatelja što joj maksimalno pomažu da ne propadne. Ovaj trokut imaju najviše žene koje se bave glazbom, plesom, glumom, odnosno, javnom scenom.