Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Linija brige na ženskom dlanu

"Gle, na ruke sam te svoje zapisao, zidovi tvoji stoje mi vazda pred očima". (Izaija 49:16)

Linija brige kod žene od 35 godina i više nalazi se desnom dlanu i ona se proteže od brijega strasti u velikom luku, sijekući liniju života, liniju sudbine, liniju glave sve do linije srca, uvijek prolazi kroz nju i završava se zatim do trećeg članka Merkurovog prsta.

Ova linija se isključivo pojavljuje kod žene od 35 godina i više gdje je Bog upozorava na neke opasnosti a isto tako i na rješavanje određin težina i briga na koje će žena biti suočena od strane muškarca, odnosno, ono što će muškarac učiniti je. Ova linija upozorava svaku ženu a ujedno govori, s kakvim muškarcem da se ne druži ili od kakvog muškarca da bega.

Linija briga je vrlo važna zbog toga što se u njoj uvijek iskazuje težak i trajan događaj što se može koristiti kao polazna točka kada se izmjeri linija briga.

Ova linija se s Božje strane naziva i Apokalipstična linija ili linija otkrivanje trajne kod supruga. To znači, ako žena od 35 godina i više ima ljubavnu neku vezu ili brak, zahvaljujući ovoj liniji može saznati sve o tajnama koje joj suprug krije. Ova linija predstavlja otkrivanje istine.

Ova linija se nikada ne pojavljuje kod djevojaka. Isto tako ni kod muškarca ova linija se ne pojavljuje već samo kod žene koja ima 35 godina i više iz razloga što je Bog ženi dao kroz ovu liniju otkriti istinu o svom suprugu.

Linija briga na desnoj ruci kod žene koja ima 35 godina i više to je ova linija predstavlja srce samog dlana.Ako žena ima u svom dlanu i jednu ruku donijet će joj mnoštvo saznanja i istine o njenom suprugu ili muškarcu s kojim je u vezi. Dobit će saznanje što će muškarac sve učiniti za vrijeme njihovog zabavljenja ili življenje u braku. Ova linija upozorava ženu na opasnost ili na neku sreću od strane muškarca. 

Ova linija briga svakako ženi daje i moć, kako muškarca savlada i razotkrije ga u njegovim nedjelima, bludnim radnjama, kriminalu, lopovluku jer ova linija i sama govori o problemima i teškim brigama koje muškarac pruža ženi od 35 godina i više. Ova linija briga je vezano isključivo za sve ono što muškarac pruža ženi loše a što ženi stvara duševni bol, brige i probleme.

Za gledanje u Dlan od podataka su mi potrebni:

■ Ime i prezime
■ Vaš datum rođenja
■ Otisak oba dlana (fotokopija)
■ Mjesto rođenja, mjesto življenja
■ Ukratko opis što vas interesira

Kako poslati novac ?

Cena je 500 eura.

■ Uplate se vrše preko Western Uniona i adresira se na:

Branko Životin
Serbia.

■ MTCN broj se šalje na moj mail: zivotin@astrovojvodina.com
■ koliko novca je uplaćeno
■ Odgovor da sam novac preuzeo dajem istog dana kad je izvršena uplata
■ Hiromantsku analizu dobijate u roku 30 dana na mail koji ste poslali kontrolni broj uplat.

Tanka linija brige kod žene koja ima 35 godina i više na desnoj ruci, samo govori o tome da je muškarac dosta velik edipovac i da ona nesme dozvoliti muškarcu da bude njegova sluškinja, odnosno, da mu izigrava mamu i da se ophodi prema njemu kao što se mamica njegova ophodi prema njemu, koja mu titra. Žena mora ovog muškarca naučiti da ima obaveze i odgovornost prema njoj i prema djetetu. Da se ne može ponašati kao balavac ili razmaženo derište.

Ukoliko je linija tanka, ova žena će imati manje brige sa muškarcem i bračnim partnerom, gdje će uspjeti brzo riješi probleme s njime. Manje svađe, konflikti, nesporazumu se brže rješavaju kroz komunikaciju. Ova tanka linija samo govori o tome da muškarac želi da vlada nad ženom ali on ne uspijeva u tome pošto je mahom slabić.

Seksualni život kod ove žene s tankom linijom briga je vrlo nesređen i loš. Muškarac isključivo gleda svoje potrebe i da sebe zadovolji. Nema nikakve romantike i nježnosti sve se svodi na brzaka. Ne trpi da mu žena kaže kaže da je loš u krevetu i veliki slabić iako je to istina. Njegov seksualni život se svodi na tome što na ženu samo naskače i sve se svodi na trpanje i guranje.

Žena da se ne bi svađala s njime često jadna mora odglumiti i da je uživala i da je i ona uživala u seksu.Ova žena jako rijetko doživi orgazam iz razloga što ima muškarca koji je sirovina u krevetu, koji je mlakonja. Poslije seksa, muškarac se diže od žene ne pružajući joj ljubav i nježnost onako leškareći s njome. Tanka linija briga kod žene koja ima 35 godina i više na desnom dlanu, govori upravo da ona ima brige vezano i za seksualni život koji joj je vrlo loš od strane muškarca. Najveći problem je taj što mahom ova žena prećutkiva umjesto da muškarcu vrlo otvoreno i jasno da do znanja da se mijenja u seksu i da nastoji i da ona uživa i ona doživjeti orgazam.

Križ na liniji brige kod žene koja ima 35 godina i više na desnom dlanu. Ukoliko ova žena ima križ, koji se nalazi u podnožiju Venerinog brijega, presijeca Liniju života i dodiruje liniju sudbine, to jamči da će ženu zadesiti ozbiljni bračni ili ljubavni problemi od strane muškarca s kojim je.

U ženinoj 38 godini života, muškarac će je prevariti s mlađom osobom, koja će biti razlika i do 15 godina. Žena će tada imati ogromne probleme. Muškarac će je tada jako zapostavljati. Seksualni život bit će jako rijedak. Bračna kriza.

Od 38 godine do one godine dokle ide krak križa na liniji sudbine, dotle će žena imati ozbiljne probleme s muškarcem i njezin život u tom razdoblju će biti kaotičan. Oskudevaće na svim poljima. Stresovi i tragedije će je pratiti. Izvršitelj tih njenih stresova, tragedija, nevolje je muškarac s kojim je bila u vezi ili u braku.

Ova žena je mogla sve to izbjeći ali se prema muškarcu ponašala kao mama a ne kao žena. Služila mu je, bila sluškinja, ugađala i trpjela. Mislila je da ako to sve čini muškarcu da će biti sve u redu i da se tako treba ponašati jedna žena. To je greška koja je koštala.