Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Krize, poplave, zemljotresi

Svake godine pravi gošišnje karte da vidim, što će se dogododiti u svijetu, pa tako obavezno izrađujem i godišnju kartu i za Hrvatsku.

Najvaljivao sam vrlo precizno poplave, teške ekonomske krize, potrese, financijske krahove, pobjede, ratove, smrti vladare, kraljeve, povećanje oboljelih od spolnih bolesti, tsunamije, prosvjede, štrajkove, kolapse, avionske nesreće. Kako u svijetu tako iu Hrvatskoj.

Svake godine na kraju pravi bilancu svojih astroloških prognoza vidjeti, koliko su se moje prognoze ostvarile a koliko nisu. Sa svojim izlaganjem prognoza sam prezadovoljan od 100% što sam prognozirao godišnje karte, ispunilo se 90%.

U godišnjoj karti može se sa preziznošći dosta vidite, koji će se događaji odigrati. Izrada jedne godišnje karte svakako pokuzuju događaje. Godišnja karta se izrađuje svake astrološke godine i ona traje jednu godinu.

Izračunava se tako što se gleda tranzitno sunce kada će dostići isti onaj stupanj koji se nalazi u natalnoj karti. To znači, natlno Sunce se nalazi na 4 stupnju 22 Raka. na istom stupnju će biti Sunce iu godišnjoj karti.

Godišnje sunce je presudno za događaje. Preko godišnjeg sunca se svakako oslikava, što će vlast poduzimati tijekom godine i kako će se to manifestirati na narod.

Tijekom 2015 godine Hrvatsku će zadesiti migrantska kriza, poplave, izbori

 

Tijekom febuara 2015 godine sam prognozirao za Hrvatsku gdje sam najavio da će Hrvatska imati probleme s migrantima. 

Isto tako sma najavio i da će biti manje poplave. Godišnja karta Hrvatske za 2015 godinu pokazuje jasno problemi s migrantima. Tranzitni Saturn u jakoj konjukciji sa natalnim Plutonom.Za migransku krizu je pokazano kroz Saturna i Plutona a oni veoma djeluju na muslimanski narod.

Tranzitni Neptun pravi kvadrat sa natalnim mese i opoziciju sa MC-e. Tijekom listopada ugroženo područje s poplavama buće na sjeveru i jugozapadu ali manje. Neće biti takve poplave kao što su bile 2014 godine.

2015 godine migranska kriza, rat na prostorima Sirije

 

Saturn ulazni prema ASC same Sirije do rujna 2015 godine. To je razdoblje oružanih pokreta protiv režima Bashara al-Assada s drugim ustancima. Ovaj rat koji je započela Rusija trajat će sve do 2022 godine. Putin je svako zlo na ovoj zemlji i uvijek izazivač svakog sukoba, pa tako će izazvati rat i Siriji koji će se prošiti i na Irak, Tursku.

Tijekom 2014. velike poplave zadesit Hrvatsku

 

Godišnja astrološka karta za 2013/14 godine za Hrvatsku je najvaljivali da će u Hrvatskoj biti velike poplave. Najviše će biti pogođena s poplavama Istočna Hrvatska. Nije mi bilo teško prognozirati jel natalni Neptun se nalazi na Istoku a tranzitni Saturn u Ofikusu. Godišnji tranzit se nalazio u Škorpionu a Škorpion predstavlja rijeke. Isti taj Saturn pravi loš aspekt s nadolazećim Mjesecom. Što je pokazivalo izljeve rijeke. Tranzitni Neptun pravi loš aspekt s natalnim Plutonom i jak kvadrat sa natalnim ASC Hrvatske. Poplava se dogodila 17 svibnja 2014 godine samo mjesec dana prije završetka godišnje karte.

U 2011 godini potres i tsunami u Japanu

 

2011 godinu sam prognozirao da će Japan imati katastrofalan potres i tsunami, koji će opustošiti sjeveroistočnu obalu Japana.

Godišnja karta Japana za 2011 godinu je bila katastrofalna i nalazile su se planete na sjeveru baš one planete koje predstavljaju katastrofu, potres, tsunami, dok iste te planete u natalnoj karti se nalaze na Istoku.

U godišnjoj karti Japana Venera je u kvadrati sa Saturnom. Potresi i tsunami. Tranzitni Saturn je u opoziciji s natalnom Venerom. Godišnji MC-e Japana je na 12 stupnjeva Djevice što pokazuje da će sat vremena nakon potresa doći tsunami. To potvrđuje i tranzitni Neptun u kvadratu s godišnjim MC-e karte Japana a isti taj tranzitni Neptun je u konjukciji sa natalnim Suncem koji pravi još kvadrat sa tranzitnim Mjesecom, dok isti taj tranzitni Mjesec je u konjukciji sa nalnim Neptunom i Plutonom.

Ovu prognozu sam dao 2010 godine.