Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Korištenje bilja u crnoj magiji

U Srbiji nema "crne" magije i nitko nije pod "crnom" magijom

Ovaj tekst samo ljudi u Srbiji nek prihvate samo kao vid zabave i budalaštine!

Kada se radi neki magijski ritual bez određenih biljaka se ne može jer oni u magiji imaju vrlo veliku moć. Nema veze, da li se radi o crnoj magiji ili skidanju magije, bez biljaka se ne može ni uraditi neka magija. Oni koji se bave magijom još kako poznaju određene biljke koje donose moć, prosperitet, ljubav, novac, seksualnost, sreću, zaštitu itd gdje se uparuje jednu biljku s drugom koja bi donijela učinak, kao što se uz biljke koriste i određena vrsta talismana.

Uporabom magijskih biljaka može se magijski namjestiti:

1. ❤ Uporabom biljaka u magiji Ja mogu skresati rogove osobi koja pravi razdore u obitelji.
2. ❤ Ako ima svađe i mržnje u obitelji magijskim biljkama pravim mir i hramoniju u obitelji.
3. ❤ Rješavam probleme sa snajama i sinovima gdje jedna snaja pravi kaos.
4. ❤ Ako snaha pokušava majku svog muža da odvoji od obitelji i od susjeda i da sve posvađa.
5. ❤ Preko biljaka magijskih radim dobijanje snage i moći nad osobom koja izaziva sukobe
6. ❤ Poništavam magijskim biljem loše u kući svađu, tugu i vječite suze i nesuglasice.
7. ❤ Najviše koristim magijsko bilje za ljubav, privlačnosti da muškarac ima jaču seksualnost da žena bude zadovoljna.

Iz Njemačke mi najviše traže knjigu "Biljke u Crnoj Magiji sa Ritualima" odnosno savjete kako da se zaštite sa magijskim biljkama. Kada izradim astrološku kartu na osnovu datuma rođenja, imena i prezimena točno mogu vidjeti kako rješiti problem. Najčešće su u pitanju problemi u obitelji, kako rješiti probleme sa snajama i sinovima gdje jedna snaja pravi kaos, svađe i mržnje između sviju gdje pokušava majku svog muža da odvoji od obitelji i od susjeda i da sve posvađa. Uvijek takvim ženama pomognem da dobiju snagu i moć iznad takve snahe. Zanimljivo je dokle su takve osobe spremne da idu gdje prave u kući svađu, tugu i vječite suze i nesuglasice.

Zanimljivo je da u Srbendi još kako postoji želja za magijom iako u Srbendi magije nema. U Srbendi su muškarci postali prave njonje i veliki nasilnici nad ženama a sa druge strane izuzetno nesposobni da odgajaju ženu, djecu ali su veoma vični kurvanju, kukanju do besvijesti i uvijek je netko kriv za njihovu nevolju. Ako su nesposobni u seksu, opet krive ženu. Obrni, okreni u Srbendi je za muškarca uvijek kriva žena. No srećom postoji lijek i za muškarčevo bahato ponašanje gdje žene skrešu rogove takvom muškarcu, da mu krene sve nizbrdo a da ženi krene uspjeh i da žena nađe ljubavnika. Srećom pametne žene u Srbendi još kako znaju da na fini način osvete se muškarcu. Treba vratiti muškarcu u Srbendi milo za drago. Putem astrološke analize još kako se može vidjeti, što jedna žena treba da uradi uništiti takvog muškarca.

Neke biljke nema na prostoru gdje osoba živi gdje se tada mora otići u ono mjesto gdje ta biljka raste, mada se obavezno gleda da se tada neka druga biljka uporabi za magiju koja raste na prostoru gdje osoba boravi.

Biljke koje se koriste u magiji svaka ima svoju namjenu, tako, biljka koja je vezana za ljubav, ne koristi se za kletvu, dok biljka koja se koristi za seksualnu nemoć, ne koristi se za ljubav, prosperitet, sreću. Naravno, uz svaku biljku idu i drugi rekviziti koji se spajaju s određenim biljkama. Naravno, uz svaku biljku idu i drugi rekviziti koji se spajaju s određenim biljkama. Bez biljaka se rijetko kada može raditi neki magijski ritual. Prave vračare, magovi točno znaju, kada trebaju koristiti određenu biljku za neki magijski ritual kako bi magija imala učinak.

Uz određenu biljku se obavezno žrtvuje i određena životinja, gdje se uzima od životinje krv, dlaka, iznutrice, kosti. Sve se to upotrebljava u magijske svrhe. One osobe, koji se bave vračarstvom, bajanjem, magijskim ritualima za svaki određeni ritual imaju i određenu biljku koja ima značenje za određenu svrhu.

Rijetko koja vračara, mag će otkriti tajnu kako i na koji način biljka djeluje u magiji? Kako jedna biljka može rasturi obitelj? Kako jedna biljka može uništiti muškarca seksualnog itd ... Što one točno rade s biljkama i zašto baš ta biljka djeluje na ljubav, posao, seks, zdravlje? Jedino će se dobiti od vračare, šta koja biljka znači u kom segmetu ona djeluje na čovjeka.

Ruža

Bez ove biljke se ne može jednostavno ne može u magiji. Sa cvijetom od ove biljke, pravi se razdor u ljubavi a isto tako se i namješta nekome ljubav kao što se i skida nekome magija ljubavna tko je ima. Sve što je vezano za ljubav, lijepo, radost radi se s cvijetom od ove biljke. Ako se želi rastaviti nekoga u ljubavi, tada se obvezno koristi žuta boja. Ukoliko se želi partner oboli, tada se radi sa bijelim cvijetom. Ukoliko se želi žena pobaci dijete i da ne bude plodna uvijek se uzima cvijet lila, a ako se želi rasturiti nečije vjenčanje, tada se radi sa rozim cvijetom. Vrlo moćna biljka gdje se faktički koristi sve. Trnje se posebno koristi da se namjesti loše nekome.

Božur

Kod ove biljke se sve koristi od korijena, lista, cvijeta, praha. Raditi magijski ritual s ovom biljkom je prosto milina jel uvijek donosi rezultate. Svaka boja ima određeno značenje u magijskom rituali sve ovisi što netko želi. Tako, crveni cvijet je vezano za ljubav, žuti za razdor u ljubavi, bijeli za djecu i to isključivo da djeca obole i da imaju probleme, rozi cvijet ili ljubičasti da se nekome rasturi vjenčanje ili da se netko nasilno vjenča s nekim. Mahom se radi s ovom biljkom kada se nekome skida crna magija, gdje je vezano za ljubav i probleme u ljubavi.

Dan i noć

Kod ove biljke se sve koristi u magiji i to isključivo za privlačnost, šarm kod nekoga. Pravi se poseban napitak od ove biljke gdje se slika od osobe stavlja u taj napitak i stoji 24 sata. Ono što je zanimljivo jest da osoba prosto poludi za nekim gdje je izuzetno privlači i nikako ne može ništa s tom osobom imati sem sa onom osobom koja je naručila ovu vrste magije. Također, lako se napravi napitak i da se osobi nekoj popiti, gdje ta osoba bude zaslijepljena s ljepotom i šarmom kod osobe koja je dala napitak. Ovo vrsta rituala privlačnosti je danas jako rasprostranjeno u Bosni, Hrvatskoj.

Pirinač

Ova biljka je isključivo vezana za prosperitet i bogatstvo. Sa ovom biljkom se skida crna magija a posebno se otklanjaju demoni ukoliko su nekoga zaposli. Veliki problem je taj što mnogi ne mogu naručiti magijski prosperitet zbog određenih financijskih problema, jel da bi se nekome uradio prosperitet i bogatstvo potrebno je izuzetno puno novaca odvojiti iz razloga što ova biljka raste samo na prostorima Azije. Magijski rituali s ovom biljkom su izuzetno veliki i donosi osobi samo prosperitet i bogatstvo, kao i zaštitu od demona.

Jagoda

Korijen ove biljke kao i listovi se u magiji koristi isključivo za izazivanje bolesti i rasturanje obitelji, gubitak posla, neimaštinu i bijedu. Kako je ova biljka svuda rasprostranjena u proljeće se bere i suši korijenje i listovi, tako da se može koristiti cijele godine u ritualima crne magije. Moćnost ove biljke je toliko brzo da kada se izradi magijski ritual i stavi se par korijenja i suhog lišća isjeckanog, kada osoba kome je rađeno prođe preko toga, doživljava preko noći pakla, svađe u obitelji.

Grčica

Sve što ima veze s ljubavlju i seksualnošću ova biljka Menyanthes trifoliata ima strahovito veliko magijsko i ljekovito svojstvo. Ova biljka se isključivo koristi kada se skida nekome crna magija ili kada se želi namjestiti da muškarac poboljša svoju seksualnost a posebno kod impotencije. Isto tako ako je osoba magijski putem oboljela, koristi se ova biljka za kostobolje, groznice, ekcema, lišajeva na koži ali isto tako se može i namjestiti magijski preko ove biljke osoba od toga oboli. Nikada se ne koristi biljka sušena već isključivo se bere i odmah se upotrebljava za magijski ritual.

Moje Usluge:

Orlovi nokti

Od ove biljke se uzima samo cvijet koji je strahovito moćan za pravljenje crne magije vezano za nečiju psihu. To znači, da se osobi može napraviti da poludi, da zapadne u ozbiljne psihičke probleme. Da bude nevjerojatno depresivna i da ne funkcionira nikako na intelektualnom planu. Kada se radi sa osušenim svijetom, tada osobi se odražava na teške bolesti kao na pojavljivanju raka ili na bolest gdje liječnici ne mogu nikako da dijagnosticiraju bolest, te ispada da se osoba folira.

Aloja vera

Nevjerojatno koliko je moćna ova bilja od cvijeta do samog korijena koje ima strahovito učinkovitosti u magijskim ritualima. Ova biljka isključi se mora raditi kada se nekome otklanja crna magija a posebno kada netko ima ozbiljne probleme u ljubavi i zdravstvenih zbog magije. Cvijet je vrlo moćan i strašno djelotvoran na ljubav. Svi mi koji se bavimo ozbiljno magijskim ritualima bez ove biljke ne započinjemo nikakav ritual.Isključivo je vezan za zaštite kada se nekome radi..

Ružmarin

Ova biljka u crnoj magiji još kako zaslužuje posebno mjesto ako se želi napraviti velike psihičke probleme nekome. Preko ove biljke se nekome radi biti depresivan, da psihički puca. Sa ovom biljkom se radi magijski da se ljubavni život nekome rastavi i da u ljubavi netko ima ozbiljne svađe do krvoprolića.Djelovanje ovog magijskog rada s biljkom je nevjerojatan i brz. Isto tako, kako se radi loše nekome psihički biti i da ima ozbiljne probleme u ljubavi, isto tako se radi i da dođe poboljšanje prilikom skidanje crne magije, gdje se uzimaju cvjetovi samo a kod lošega rada uzimaju sokovi ove biljke kao i grančice.Danas se ova biljka izuzetno koristi kod svih vračara i osoba koji čine niz vradžbine.

Ruta

U radu s crnom magijom ova biljka se obavezno koristi da netko financijski i poslovno propadne. Njeno djelovanje je toliko učinkovito da se u roku 48 sati magija odmah ostvaruje tako osoba koja je naručila ovu magiju za nekoga da financijski i poslovno propadne, može se brzo uvjeriti nakon samo 48 sati od rada magijskog. Ova biljka je isključivo vezana za propadanje u financijama, trgovini, poslu. Svi koji se bave ozbiljnim radom sa vradžbinama, ovu biljku posebno uvažavaju jel donosi im samo rezultate u njihovom radu a uspjeh kod naručitelja magije. Sa ovom biljkom se radi na propadanje širih razmjera vezano za financije i ekonomiju a danas se lako vidi rezultat ove biljke.

Postrel

Biljka koja u crnoj magiji zauzima strahovito veliko poštovanje. Ova biljka je isključivo samo na prostorima Velike Britanije gdje i obavljaju određeni magijski rituali. Njezino svojstvo je isključivo loše i dovoljno je 5 cvjetova pa da se osobi napravi rusvaj u životu i silne tragedije u obitelji njegovoj. Ako se uzimaju 6 cvjetova a šestica je povezana sa svim nečistim silama i smrt, tako da se lako može namjestiti da osoba umre. Ako se uzimaju 3 cvijeta tada a trojka je vezana u magiji za bolesti gdje liječnici ne mogu ustanoviti dijagnozu .. Ova biljka ima posebno veliki utjecaj u magiji kada su muškarci u pitanju da im se oduzme seksualna moć ili da im se napravi da im se poboljša seksualnost, sve ovisi od osobe koja naručuje magiju, što želi? Dovoljno je samo 5 cvjetova koji simboliziraju u magiji ljubav i da se napravi da osoba poludi za nekim, biti opčinjen ljubavlju a da s ni jednim drugim ne može imati seksualne odnose.

Imela

Veoma moćna biljka gdje se najviše koriste plodovi. Plod Viscum je otrovan, koriste se listovi i tanke drške i to u razdoblju od listopada do prosinca i od ožujka do travnja, jer u drugim mjesecima nema moćnost u magiji. U samoj magiji i vradžbinama se koristi za sve iz razloga što je njen utjecaj vrlo učinkovit i brzo djelotvoran. Preko ove biljke se mogu se i mrtvi prizvati, napraviti nekome pakao od života. Magijski rituali s ovom biljkom se isključivo obavljaju u razdoblju 23 sata do 04 sata, kada je njeno djelovanje izuzetno jako. Grančice otvaraju vrata pakla i oživljavaju mrtve. Za svaki magijski rad se ova biljka obavezno koristi.

Lotos

Od ove biljke se isključivo uzima samo cvijet gdje se radi magijski ritual vezan za ljubav i prosperitet u ljubavi. Ona osoba koja na sebe ima magiju ili eventualno nema sreće u ljubavi ili ne može zadržati ni jednu osobu kod sebe, kada naruči magijski ritual "Ljubav i sreća", tada obavezno se radi s ovom biljkom i sa ovim cvijetom. Nakon rada magijskog rituala izuzetno brzo osoba nađe ljubav i ubrzo zasnuje obitelj gdje dođe do trudnoće. Isključivo je ova biljka za zaštitu.

Kajsija

Od ove voćke se uzima najviše cvjetovi, mlade grančice i sitno korijenje, kao i koštica. Ima nevjerojatno veliko djelovanje u magiji za zavezivanje nekoga u ljubavi. Isključivo djeluje na muškarce izgubiti spolnu moć kod drugoga, imati ozbiljne seksualne probleme s drugom osobom. Rad sa cvjetovima od ove voćke u magijske svrhe, osoba koja naruči vezivanje muškarca, izuzetno budu prezadovoljni s magijom.

Brusnica

Sa bobicama od ove biljke se radi magijski rituali razdvajanje i spajanje nekoga. Nevjerojatno je da magijski učinak daje ova biljka. U medicinske svrhe su plodovi (bobice) vrlo učinkovito pokazali u liječenju: kardiovaskularne bolesti, metaboličke poremećaje, kod liječenja gripe, uništavaju bakterije koje su naseljene u ustima i koje s vremenom dovode do raznih bolesti zubi i desni. Isto tako iu magijske svrhe vezano isključivo za ljubav i sreću u ljubavi, plodnosti. Sa 6 bobicama se napravi kaos nekome u ljubavi a sa pet bobica ove biljke se napravi ljubav kod nekoga i spajanje.