Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Kažeš gej ljubav a misliš na seks ?

Mogu reći, da osobno mi nije mnogo toga jasno kako to da sve više gej osobe nisu spremni da svoju orijentaciju iznesu na zdrav način? Ovdje ne mislim da urođene gej osobe koje su u dugogodišnjim brakovima i registrovanim partnerstvima i gej osobe koje se bore za to. Ovdje je reč o gej sceni, onome što se nameće kao model ponašanja i što su mnogi sa oduševljenjem prihvatili. Ono što je vrlo interesantno jeste da se gej scena izuzetno razlikuje od heteroseksualnosti po tome što ne vrednuju ljubav već samo sex. Sex je nešto sa čime su stalno preokupirani a tako lako legnu sa drugim muškarcem, eto, kao da obogate svoj sexualni život. Sve se vrti u krug, danas sa ovim a sutra sa drugim.

Treba vidjeti, koliko je neka veza i ljubav kod geja jaka i da li je opstala? Oni smatraju da je to sasvim nešto normalno, kao nisu opterećeni a dobija se samo jedno iskustvo. Malo je čudno to iskustvo. Njih, upravo to najviše oduševljava kada se radi o gay sceni. Što veći broj partnerstva to je bolje i sa svakim skoro ostaju kao prijatelji i smatraju da je to normalno. Retko se dogada da budu vijerni jedno drugom jer to ih prosto guši i opterećuje. Jednostavnije, vijernost za njih predstavlja jednu vrste opterečenosti,obaveze, vezanosti, prema partneru ili bolje reči, onome što je zajednički konsenzus o prirodi njihovog odnosa.

Oni ne mogu dugo imati jednog partnera a pod 'pravom vezom" smatraju da svako treba da živi svoj život, da svak radi onako kako njemu odgovara i kada ko može da se onda vide. Viđanje traje maksimalno 2 - 3 sata dok se ne kresnu i dok traje sex na brzake a onda svak sebi. Ali to se nikako ne može smatrati ljubavlju i to nikako nije ozbiljna veza, puna nježnosti, pažnje, brige, pomoči. Toga nema kod gej osoba. Za njih važi pravilo: dobro je uvijek imati neku zlatnu rezervu u plakaru.

Kada razgovarate sa gej osobom, svaki će vam reći da on nije takav i da on želi jednu ozbiljnu vezu. Međutim, kada dobije jednu takvu vezu koju jedva usijpe dobiti (jer gej osobe slabo pristaju na vezu samo na kres varijantu), on se ne zna ponašati. Sebe počinje jako da precenjiva. Vječito se plaše da ih neko ne otkrije a traže od partnera da bude svoj bez frustracija, kompleksa. Malo je to čudno za kres varijantu koja se obavija iskijučivo u noćnim satima? Kada su u vezi, rijetko se dešava da upoznaju jedno drugom obitelj, smatraju da obitelj nema nikakve veze sa njihov vezom. Sto je više ljudi sa kojima se druže, to je veća šansa da se sa nekim kresnu.

Za izradu Gej karte od podataka su mi potrebni:

■ Ime i prezime
■ Vaš datum rođenja
■ Čas rođenja
■ Mjesto rođenja, mjesto življenja
■ Ukratko opis vaših problema, što želite

Podaci o vašem partneru

■ Ime i prezime partnera
■ Datum rođenja
■ Čas rođenja ako znate
■ Mjesto rođenja mjesto življenja

Kako poslati novac ?

Cena je 500 eura.

■ Uplate se vrše preko Western Uniona i adresira se na:

Branko Životin
Serbia.

■ MTCN broj se šalje na moj mail: zivotin@astrovojvodina.com
■ koliko novca je uplaćeno
■ Odgovor da sam novac preuzeo dajem istog dana kad je izvršena uplata
■ Astrološku analizu dobijate u roku 7 dana na mail koji ste poslali kontrolni broj uplate.

Kada su često sa nekim partnerom, smatraju da gube svoje vrijeme, jer to isto čini i ona druga osoba. Romantike kod geja ne postoji niti je ikako pružaju jedno drugom a svak ističe da je romantičan. Svak očekuje jedan od drugog isuviše a nitko ništa ne pruža. Kod njih je u modi da su u mračnim, polumračnim, zadimljeni klubovima. Pametni telefon da mogu da vise na instagramu i da tako pronalaze seksualnog partnera. Mahom svi chatuju i kada su u vezi kao žele da pronađu prijatelja da se druže, ali ipak kasnije od takvog prijateljstva padne sex. Te se opravdava "jebiga, desilo se, hemija' Jako teško da mogu biti vijerni jedno drugom. I kada imaju vezu, opet su sa njome nezadovoljni. Vezu sruše ko keks. Ako im partner pruža suviše sebe, ne znaju da uzvrate. To ih jako smara.

Nikada ne mogu da riješe sami svoj problem, večito to treba neko treći. O kakvom braku između gej muškaraca nema ni govora radi njihove frustracije i kompleksa. Ako pak brak i zasnuju nevjenčano, opet su nezadovoljni. Ubrzo se vraćaju tamo gdje su počeli a to da pronalaze potajno partnere. Neki uvuku i partnera u to, te naprave jedan grupnjak i eto, obogatili su jedan svoj seksualni život. Njima nikada dosta sexa. Čim vide drugi penis, pena im ide na usta, ne mogu da se od toga otrgnu. Balave ko kerovi. Dali je to stvamo jedna ljubav kakva treba da bude?

Planeta Uran (slobode) je tu izuzetno presudan. Taj Uran daje jednu takvu slobodnu ljubav, neopterečenu, bratsku, prijateljsku. Mijenjanje partnerstva ko dobar dan. Gay ne želi da bude ničija svojina pa ni partnerova, radije će uvijek onako kako on misli i povređivaće partnera jer misli da radi kako treba. Uvijek ako je partner preterano brižan drugi uvijek kaže „kakve su to histerične gluposti“. Uran je bunt, sloboda, on ne pripada nikome, svojeglav pa tako i gay osoba. To je ljubav i veza kod geja jako teško razumljiva za ljude jer oni tako nešto nemaju.

Strejt osoba ako ima ljubavi dobije je i pruža isto tako a dosta radi ljubavi se i odrekne. Ako gay prekine vezu, ne nastavlja više istu vezu dalje a odmah ide da traži drugoga, sa time ono što je prekinuo ostaje prijatelj često. Nisam mogao razumjeti da je to poželjan model za mlade, gay ljubav ovakvu kakva je sada. Astrologija mi je dala odgovore i uspio sam napisati knjigu "Istina o Gay populaciji“. Ljubav, koja je neshvatljiva pa i za gej osobe i pored toga šta stalno traže da dobiju ljubav a ne znaju je cijeniti!