Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Kako zadržati muškarca kraj sebe

Vremena su se promijenila i žena teško da može nači pravog muškarca koji je muškarac a ne neki slabić, koji je stalno s nečim isfrustriran, iskompleksiran. Muškarac ni sam ne zna što točno hoće, jedno želi i traži od žene a skroz drugačije ponaša u ljubavi, seksu.

Mnoge djevojke i žene žele znati, kako zadržati muškarca kraj sebe. Putem astrološke analize se još kako može vidjeti tako nešto. Mada, problem je taj što mnoge djevojke i žene ne trebaju da se s time opterećuju, više bi trebale gledati na sebe, kako muškarac da je zadrži. Svaka žena treba sebe da gleda i da sebi udovoljava a ne da udovoljava muškarcu jer joj ta muškarac sigurno neće reći hvala a kamoli da će to poštovati kod nje.

Muškarca je danas jako lako zadržati i jako ga lako vrtjeti oko malog prsta pod uvjetom da djevojka ili žena iskoristi svoje ženske mutdrosti i lukastva. Treba svaka djevojka i žena da zna, da muškarac u svakoj djevojci i ženi traži isključivo svoju majku, da bude kao njegova mater. Mahom su svi muškarci iskompleksirani i edipovci ma koliko se oni pretvarali ili izigravali neke mačo muškarčine. Muškarac traže ženu koja će biti samo njegova a tuđa žena normalno biti i njegova.

Više informacije :

Najveće muške laži

Većina muškaraca su lažovi i govore da vole ženu koja je:

- Da je žena iskrena.
- Da je žena vjerna.
- Da je žena poštena.
- Da je žena obrazovana.
- Da je žena pametna.
- Da je žena dobra.
- Da je žena uspješna.
- Da je žena tradicionalna.
- Da je žena radna.

Kada dobiju takvu e onda ne valja niti je znaju poštovati niti takvu u vezi sposobni sami takvi da budu. U braku su još gori i prema ženi se tada ponašaju diktatorski a žele slobodu. Mahom takav muškarac ubrzo traži osobu koja je kučka i brzo takvu dobru, iskrenu, vjernu prevari i zapostavi je. Djevojke i žene su se još kako uvjerile, da jedno govore a sasvim deseto urade i traže.

Psiholozi i stručnjaci tobož za ljubavna pitanja sigurno u svom životu se ne ponašaju tako kako savjetuju djevojkama i ženama. Ako je tako kako govore jer su učeni, zašto se onda rastaju i zašto i oni dožive nevjerstvo od muškarca? Pa oni su završili škole i obrazovani su pa eto kako ga ne mogu zadržati? Pa oni su stručnjaci, savetodavci, psiholozi za druge ali kada se radi o njima i njihovom životu tada ta teza zadržavanje muškarca ne vrijedi.

Moje Usluge:

Na koju ženu se muškarac lijepi ko muha na ljepilo

Na ovakve žene se muškarci lijepe i to je realnost.

- Na golotinju.
- Na silikone.
- Koja je slobodna shvaćanja.
- Koja je zgodna.
- Koja je lijepa.
- Koja mu hrani ego.
- Koja voli avanturu.
- Koja ga laže.
- Koja hoće odmah seks.
- Koja je kao model.
- Koja je neovisna.
- Koja ima samopouzdanje.

Većina ovakvih djevojka koje su, vrlo uspješno osvajaju muškarca i ovakve žene su vrlo uspješne zadržati muškarca kraj sebe. Zadržavaju ga samo onoliko koliko imaju od njega koristi.

Astrološki kako zadržati muškarca kraj sebe

U astrologiji se može još kako vidjeti kod svakog muškarca, što traži od jedne žene i kako ona treba biti. To su samo njegove želje i zamisli ali na javi je ipak drugačije. U stvarnosti svaki skoro muškarac voli atraktivnu ženu, napucanih grudi, da je lijepa, zgodna, uspješna i obavezno da je kuja u krevetu.

Muškarac današnji traži od djevojke da mu ona ispunjava njegove seksualne želje i obavezno da mu hrani njegov ego. Da ga laže da je super u krevetu i ako je loš. To mu posebno diže samopouzdanje i njegov Ego.

Zadržati muškarca svaka može pod uvjetom da mu šuti i da mu udovoljava. To sve može samo jedno vrijeme. I ako radi sve ovako kako je opisano to joj opet nije garancija da će ga zadržati.

- Pogledajte u kojoj kući mu se nalazi sazviježđe Zmijonosac i kako je vaš sunce aspektovano s njegovim zviježđem Zmijonošcem. Aspekat koji se dobije točno će vam pokazati kako i na koji način ga možete zadržati.

- Pogledajte razlike između vašeg sunce i njegovog mjeseca znak. Ukoliko je njegov mjesec separacionalan. Teško ćete takvog muškarca zadržati kraj sebe.

- Pogledajte mu u natalnoj karti koliko mu je razdaljina između Venere i zviježđa Zmijonošca. Razdaljina od Zmijonošca će točno pokazati njegov tip žene. Ne gledajte u kom je znaku Venera jer znak ne igra uopće ulogu. Isključivo igra aspekat Venere i zviježđa Zmijonošca jer to govori, na koji način ga neka žena može osvojiti i zadržati.

- Kako želite zadržati muškarca kraj sebe, pogledajte razdaljinu njegovog Mjeseca s vašim zviježđem Zmijonošcem. Ako je velika razdaljina poput 150, 180 stupnjeva teško ćete uspjeti muškarca zadržati.Ukoliko je razdaljina manja, tada pogledajte kako je njegov mjesec aspektovan s Vašom Venerom i zviježđem Zmijonošcem. Aspekat će pokazati točno, kako i na koji način da ga zadržite.

- Ukoliko želite ga zadržati i otkriti kako on na vas gleda, dovoljno je da pogledate razdaljinu njegovog sunca sa vašim zviježđem Zmijonošca. Aspekat koji dobijete će točno pokazati, kako vas gleda i doživljava i što točno od vas očekuje.

- Ako ga želite vrtjeti oko malog prsta, samo pogledajte njegov Neptun kako je aspektovan sa vašim zviježđem Zmijonosac. Aspekat koji dobijete će pokazati, točno kako s njime treba da se ponašate.

- Ukoliko ste od onih djevojaka i žena koji se plaše da otvoreno i direktno s njim razgovara po pitanju seksa jer se plašite da ćete ga tako izgubiti. Ostaje vam onda da mu glimite neko ludilo, da mu hranite njegov ego, da ga lažete kako je super, najbolji. A da ste Vi u suštini veoma nesretni i da stalno strepite da će otići kod druge ma koliko mu budete udovoljavali, on će vas svakako opet prevariti ili se ponašati prema vama kao da ste njegova sluškinja.

- Njegov Mars će pokazati njegovu seksualnost i što traži. Deklinacija njegovog Marsa će Vam otkriti točno kako i na koji način da vi budete seksualno zadovoljni s nime. To će vam pokazati što točno treba poduzeti.

Ukoliko je loš u krevetu, jasno mu dajte do znanja ma koliko se on našao uvredljiv. Skrenite mu pažnju i otvoreno mu recite što vam prija a šta ne i kako on treba raditi da bi i vi bili zadovoljni, da bi i vi doživjeli orgazam a ne samo on. Ne zaboravite da svaki muškarac za neuspjeh u seksu uvijek krivi ženu i da ni jedan muškarac ne može prihvatiti da je za neuspjeh on sam kriv a ne žena. Nema loše žene u krevetu ima samo loš muškarac.