Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Kako održati ljubav i brak

 

Ja putem vaše ljubavne astrološke karte, još kako mogu vidjeti, kako i na koji način da vam veza, brak bude održiv i kako i na koji nači da vaša veza, brak konačno funkcionira kako treba i da vi budete sretni, zadovoljni. Ne zaboravite da s muškarcima u vezi ili braku morate igrati na kvarno jer to isto muškarac radi vama. Muškarci na kvaran način održavaju vezu i brak.

Ako ste fini, iskreni, dobri, pošteni, udovoljavate mu on će vas kao majku gledati i sve vas shvaća zdravo za gotovo, problem je taj što ne igrate na kvarno kao on i on se okreće djevojci, ženi koja igra kvarno i nju više voli, poštuje, udovoljava joj nego vama. Vi u ljubavi jako puno griješite jer sebe dajete potpuno, a to je pogrešno, jer vas partner tako doživljava kao nesigurnu, napadnu, dosadnu, nametljivu, Zato je vaša veza ili brak s problemima i zato imate određene probleme.

Ostavimo se iluzije o muškarcu i savjeta raznoraznih psihologa jer i sami psiholozi daju ženi iluziju a ne ralnost. Ostavimo se iluzije o muškarcu već treba biti samo realan. Treba shvatiti da skoro svaki muškarac emotivnu, poštenu, iskrenu, dobru ženu smatra slabićem. Većina muškaraca ne poštuje ženu koja djeluje suviše popustljiva. Muškarac ne poštuje ženu koja mu automatski u svemu udovoljava jer voli ženu koja igra na kvarno kao i on.

Ako vaš partner odbija vaš prijedloge, izlazi s prijateljima koji provodi 95% slobodnog vremena dok kod vas dolazi samo radi seksa a vi ga i pored toga volite i želite, i želite da takva veza ili brak bude održiv.

E, upravo kroz vašu astrološku kartu, vam dajem savjete konkretno, kako vi da budete kvarni prema njemu a da on poludi za vama. Upravo ovakva karta jasno pokaže, kako veza neka može biti kvalitetnija i kako da muškarac počne vas da cijeni a ne druge ili da ode kod druge osobe. Ja vam ne govorim nikakvu iluziju već samo realnost. Iluziju imate o muškarcu jer imate s njim problem a realnost je ta da trebate promijeniti sebe i da realno prihvatite igru ​​vašeg muškarca.

Mogu vam pomoći da održite vezu, ako imate ove probleme

U vezi ste ili u braku a veza ili brak vam je loš s mnoštvom problema gdje mislite da je takva ljubav neodrživa. Jako lijepo vidim rješenje problema, dok svi ti problemi koje imate s jednim muškarcem točno mogu vidjeti kako da vam ljubav bude održiva, bez određenih ljubavnih problema koje sada imate sa muškarcem. Zahvaljujući ovakvoj astrološkoj analizi ne da vam veza ili brak bude održiva već bolja i ljepša.

Imate muškarca, u vezi ste ili u braku ali jednostano osjećate i vidite da se vaš muškarac jako promijenio. On, se više ne ponaša prema vama kao na početku veze a posebno nije više seksualno dobar kao na početku veze a niti je seks redovan gdje često ima probleme s seksualnom impotencijom ili naopako koristi neke tablete za podizanje svog pimpeka i takav sebe naziva muškarcem?

Ako imate dijete i on kao muškarac zapostavlja vas a posebno dijete, još kako mogu vam pogledati kroz ovu analizu, kako i na koji način da ga natjerate da vodi brigu o djetetu i vama.

U vezi ste a zapostavlja vas jako, važniji su mu mater, prijatelji i teretana od vas. Vama je stalo do njega ali vas on ne šljivi. Volite ga a on hladan ko tuš. Vi želite da se udate za njega a on na samu pomisao ženidbe, bega ko vrag od križa i stalno daje kojekakva opravdanja vezano za ženidbu. Kroz ovakvu analizu još kako mogu konkretno i vrlo realno vam reći, kako i na koji način da on igra po vašim pravilima i da se okrene vama a ne materi, prijateljima.

Cijena i što je potrebno od podataka za analizu

Cijena je 200 eura ali za tu cijenu nećete sigurno dobiti nikakvu iluziju već realnost i vrlo konkretno, kako i na koji način postupiti s vašim muškarcem i da veza bude održiva ali on muškarac da igra po vašim pravilima a ne vi po njegovim. Jer, kada ste igrali po njegovim pravilima dovelo je sve do ovih problema koje imate danas a to je da vas ne poštuje, ne voli, ponižava, da mu služite samo radi seksa, da ste mu Vi na drugom mjestu.

Od podataka su mi potrebni:

  • Ime i prezime
  • Vaš datum rođenja 
  • Čas rođenja
  • Mjesto rođenja, mjesto življenja
  • Ukratko opis vaših problema, što želite

Podaci o vašem partneru

  • Ime i prezime partnera 
  • Datum rođenja 
  • Čas rođenja ako znate 
  • Mjesto rođenja mjesto življenja
KAKO POSLATI NOVAC IZ INOZEMSTVA
 

Osobe koje žive u inozemstvu a žele naručiti neku od astroloških karata, mogu učiniti uplatu preko Western Uniona.

Adresa na koju se šalje novac je:

Branko Životin
Hilandarska 10
11040 Beograd
Serbia

Kada novac uplatite na moj email zivotin@astrovojvodina.com dostavite mi sljedeće:

- Ime i prezime uplatitelja.
- Kontrolni broj uplate.
- Koliko novca ste uplatili.
- Grad i država gdje je uplata izvršena

Konkretnu astrološku analizu s preciznim astrološkim odgovorima, dobivate u roku do 10 dana od dospijeća novca, na onaj vaš email sa kojeg ste mi poslali kontrolni broj uplate i pitanja koja vas zanimaju. Analizu dobivate u pisanom formatu PDF.