Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Kada će Vam doći sritna ljubav

Ljubav, sex, djeca, brak hm mnogo komplicirano danas za jednu djevojku i ženu. Komplicirano iz razloga što djevojka i žena lako može naći muškarca koji je isfrustriran, zaostali primitivac, neka budaletija. Danas muškarci malo daju djevojci ili ženi ljubavi, a gledaju samo neki interes. Danas djevojka i žena traži pravog muškarca za nju koji je kavalir, radan, vrijedan, koji je sposoban joj osigurati solidan život koji je neće gledati samo kao seksualni objekt. Danas muškarac prema djevojci i ženi nema romantike dok o muškačevoj bahatosti i nadmenosti ne treba trošiti riječi. Djevojke i žene postaju danas često žrtve u ljubavi.

Svaka djevojka i žena još kako može putem svoje izrade natalne karte da sazna o svojoj ljubavi i gdje joj je sreća, i kako da bude srećna sa muškarcem. Ona može putem svoje astrološke karte izbjeći muškarca koji nije za nju kao i izbjeći da ne bude samo još jedna u nizu muškarca. Iz astrološke karte precizno vidim da li će joj muškarac pružiti ljubav i sriću a isto tako kakav će biti roditelj. Da li je muškarac lažljiv, prevarant, preljubnik, slatkorečljiv.

- Kada će vam sudbinska ljubav doći?
- Kad je najbolje razdoblje za sretno vjenčanje?
- U kojem horoskopskom znaku će biti?
- Zbog čega se nepotrebno svađate i kako to riješiti?
- Da li ćete se pomiriti s partnerom i kada?
- Zbog čega se nepotrebno svađate i kako to riješiti?
- Da li vas partner vara?
- Hoće li biti mlađi ili stariji?
- Ako ste upali u krizu, kada ćete se izvući i kako?
- Kakva će to ljubav biti?
- Kako spasiti vezu ili brak?
- Gdje ćete živjeti s partnerom?
- Što treba učiniti da vam veza ili brak budu kvalitetni?
- Kakav će vam partner biti roditelj?
- Kako izgraditi ponovo intimnost
- Da li ćete sa sadašnim partnerom dobiti djecu?
- Kako popraviti svoj ​​sexualni život?
- Kako i na koji način da rješavte poteškoće?
- Kako da prevaziđete eventualno ljubavni krah?
- Da li će vam partner s kojim ste biti do kraja života?

Ja svakoj djevojci i ženi kojoj radim astrološku kartu vrlo konkretno kažem gdje joj je sretna ljubav i sretna udaja, kada će joj doći, a koje muškarce da izbjegava jer će doživjeti samo razočaranje, gdje će biti iskorištena a na kraju samohrana majka a da li će djevojka ili žena poslušati moj savjet i astrološko izlaganje to ovisi samo o njoj. 

Moje je kao astrolog da uputim svaku djevojku i ženu na sretnu ljubav i na sreću. Mada ruku na srcu, danas sve ide "instant" bez mnogo razmišljanja čisto ono da se sazna kada će se udati a kako će proći u braku to nije bitno. 

Svaka djevojka i žena još kako može biti sretna i još kako može imati kraj sebe muškarca koji će je obožavati i voljeti. Koji će biti pravi muškarac. Koja će se kraj muškarca osjećati kao dama i princeza. Svakoj djevojci i ženi je Bog dao moć i sreću da izabere ljubav gdje će ona biti sretna.

Pročitajte još:

Problem nije kod Boga jer je Bog tako savršeno sve stvoria i dao, problem je kod djevojke i žene jer one ne koriste tu svoju moć i dar koje su dobile od Boga. One ne žive svoj život već isključivo tuđ život i sa njihovim životom, upravljaju drugi a najčešće dozvoljavaju da im muškarac diktira, zapovijeda, da ih ucjenjuje. One izaberu pogrešnog muškarca i onda očekuju da budu sretne u ljubavi i da imaju sretan brak. Izaberu muškarca koji ne cijeni nju niti mu je stalo do ljubavi već isključivo do interesa i seksa.

Muškarac uvijek daje izgovor za preljub tipa da je ljubav ljubav, a seks nešto potpuno drugo a kada djevojke isto to kažu e, onda mu se ne sviđa, onda nije to isto. Djevojka koja želi ljubav a čuje ovakav izgovor kod muškarca, bolje odmah da bega glavom bez obzira od takvog muškarca. Taj muškarac sigurno joj neće dati ljubav i sigurno neće biti sretna s njime ukoliko se odlući da se uda.

Što učiniti za uspješnu vezu ili brak?

 

Putem astrološke karte svakoj ženi još kako pokažem što ona mora učiniti kako bi bila sretna u vezi ili braku, kako da "doskoči" muškarcu. Ako muškarac izigrava neko ludilo gdje je muškarac samo na jeziku i na papiru. Sve o muškarcu sa kojim je, što je to njemu bitno u životu, kakav je, koji su njegovi stavovi i želje.  

Da li cijeni ženu i da li mu je stalo do ljubavi ili samo do osobnog interesa i seksa. Ako muškarac djevojku i ženu tretira kao seksualni objekt i on tu ne vidi ništa loše. Ako muškarac voli, ali i vara. Da li mu je trend i društveno prihvatljivo da vara ili mu je trend ljubav, vjernost, poštovanje djevojke i žene. Da li su djeca na prvom mjestu i voditi brigu o djeci. Vrlo konkretno kažem ako mijenja seksualne partnerice što više. Ako mu je na prvom mjestu pretjerana sloboda i ostavljanje djevojke, žene i djeteta.

Također, točno vidim što žena mora učiniti kako bi našla onog pravog muškarca. Jako je pogrešno kada djevojka ili žena tuguje zbog toga što nije našla pravu osobu, nego da se potrudi pronaći partnera koji joj odogovara. Upravo njena astrološka karta ljubavna pokaže točno, kada će naći partnera i gdje će ga naći. Preko ljubavne karte svakoj djevojci i ženi vrlo precizno ću reći da li će se udati za muškarca iz svoje generacije ili za starijeg.

Iz astrološke karte djevojke i žene se vidi motiv ljubavi i braka. Neke djevojke i žene u brak stupaju zbog sigurnosti, druge da bi se spasile usamljenosti, smanjile svoje obaveze. Ljubav utemeljena na seksualnoj privlačnosti najmanje ima šanse da se pokaže trajna i takve ljubavi brzo pucaju. Takvi motivi se rijetko otvoreno priznaju pogotovo kod muškaraca, pa će većina muškaraca lagati djevojku da žele ljubav i da se vjenčavaju iz ljubavi, a kada budu u braku na djelu pokazuju sasvim druge motive i pokažu svoju pravu ličnost. Zato svakoj ženi savjetujem da izradi ljubavnu kartu kako bi znala što je čeka, da je ne zadese neočekivane situacije odnosno da se spremi i prihvati kako lepe periode u vezi, braku tako i krizne periode koje svi ljudi imaju tijekom suživota sa partnerom, kao i rješenje.