Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Samostalna suverena država "Hrvatska"

Sabor Republike Hrvatske 25 lipnja 1991. god u 18:10 casova proglasila je Republiku Hrvatsku za samostalnu suverenu državu. Hrvatski Sabor je ovakvu odluku doneo pre 18 uri ali je objava na TV-u ipak bila u vijestima u 19:58 uri. Od te godine i tog dana, rođena je nova Hrvatska, gde se može gledati Mundana karta za Hrvatsku.

Na osnovu ovog podatka, lako se može iznalizirati horoskop te se znati, šta državi Hrvatskoj predstoji, kako će prolaziti, da li će voditi rat, kakva će finasijska situacija biti, da li će biti članica EU-e, da li će se osnovati neka nova Hrvatska, jednostavno, kako se može gledati za čoveka horoskop, tako se gleda I za državu I takva analiza se zove Mundani horoskop.

Ostvarene astrološke prognoze 2015/2016.

  • Pad Zorana Milanovića - Obajavio sam godinu dana ranije na sajtu, 06.03.2015 na Youtube, 23.03.2015 na Youtube i 18.10.2015 na Scribd: "Činjenica je samo jedno da premijer Zoran Milanović, njegova djela koja je on činio dok je bio na vladavini, i još uvijek je na vladavini ali se vidi da ništa dobro nije donio narodu. Međutim, to je prošlost, to je nešto što je otišlo". "Milanović je jako loš političar i njegovo vrijeme pada je upravo 2015 godine.
  • Pobjeda Tomislava Karamarka - Objavio sam na sajtu godinu dana ranije i 18.10.2015 na Scribd. "Ovdje će biti jedna kvarna igra od sadašnjeg premijera Zorana Milanovića na račun Tomislava Karamarkova. Zoran Milanović gubi na izborima."
  • Bit će izbori u 2016 - Objavio sam 14.09.2015 na Youtube. "HDZ-e će na Parlamentarnim izborima koji će biti 2016 godine, nositi pobjedu i biće najjaća politička stranka u Hrvatskoj.

Hrvatska je rođena u znaku Raka sa podznakom u Strijelcu

Moram odmah naznačiti, da je ovo pravilan horoskop sa 13 znakova I da se malo mijenja od tropskog. Ovaj horoskop će daleko prije pokazati nešto negoli sa 12 znakova. Problem je samo taj, što se uporno izbjegava horoskop sa 13 znakova. Zahvaljujući ovakvom horoskopu, dobijaju se pravilnije planetarne pozicije, gde se može ujedno I proveriti.

Država HRVATSKA : je u znaku Raka sa podznakom u Streijelcu i sa satelitom mesecom u Strijelcu. Veoma je interesantno da se satelit mesec nalazi u 1 polju a samo 1 polje, predstavlja samu naciju. Ono će uvijek pokazati, koliko je narod zadovoljan kao I njegovu suradnju sa drugima.

Mjesec predstvlja narod a ono je loše aspektiran od strane srbskog horoskopa a zna se da je niz godina Hrvatska zajedno sa Slovenijom, Makedonijom, Bosnom, Crnom gorom, Vojvodinom, Kosovom, robovali su srbiji I Srbija se za sve pitala a glavna blagajna je bila u Beogradu. Beogradski režim je diktirao, odnosno, režim diktatora Slobodana Miloševića.

Ovdje se ne može govoriti o državi Srbiji već isključivo o režimu koji je vladao u srbiji. Ne može se suditi Srbiji već se samo može suditi tadašnjem režimu I beogradskim vlastima koji su harali i uvodili narod u propast. Ne samo da je Hrvatska željela da se odcepi, već sve tadašnje republike, zajedno sa pokrajnama, što naravno to nije odgovaralo beogradskim vlastima. Kako su vladali, tako su I dobili. Narod je na kraju rekao I Miloševiću NE!

Horoskop nema aman nikakve veze s nacionalnošću, već ono pokazuje samo surovu istinu, što netko može očekivati ​​I kako će biti. Zemljanin satelit mjesec najbolje I najprije će pokazati narod kako je živio I kako će živjeti dalje. Mora se ujedno gledati aspekti s usporednim horoskop neke države. Satelit mjesec se nalazi na 18 stupnju Strijelca a on tu nosi osobine gole istine, te sve što je bilo skriveno, biva otkrivene.

Tijekom 1991.godine Jupiter je napravio veliki trigon sa Ascedentom Hrvatske. Ascedent Zmijonoša se odmah aktivira jel donosi veliku radost, veselje od strane Jupitera. Jupiter predstavlja I osobe od vrlo velikog položaja. Jupiter se nalazio u Lavu, što je samo označavalo da će vlada Hrvatske zajedno s predsjednikom objaviti veselu vijest. Točno 8 listipad 1991. Godine, Hrvatska je raskinula sve veze se SFRJ, te taj dan se proglasio za samostalnost. No Mijesec trigon Lav aspekat suradnje s drugima. Kako je Mijesec u Strijelcu to uvjek označava s inozemstvom, kao I sa svešteništva. Ovo je najavljivalo podrška iz inozemstva pa podrška I od samog Pape Ivana II.

Sam Jupiter je dosta presudan u horoskopu Hrvatske. Naime, Hrvatska je u Ascedentu Strijelca gdje je Jupiter vladar Hrvatske. Jupiter se nalazi u egzaltacije u sideralnom horoskopu, što je jako dobro I što će ovoj državi donijeti niz svjetska priznanja ali sa dosta dugim zakašnjenjem (Jupiter opozicija Saturn)

Vladar Ascedenta Jupiter se nalazi u 9 kući u Raka gdje je Mars u padu, a to govori da je ova kuća vrlo naglašena I najviše će biti usmjerena ka podrškama I pomoći od drugih, ka priznavanju ove Države. Hrvatska ima egzaltaciju Jupiter u Raku ali Egzaltacija je umanjena od strane oporbe Saturna. Ova Egzaltacija donosi popularnost u narodu, da se ova država prizna, što će svakako donijeti svjetsko priznanje. Ne samo priznanje, već I jednu veliku zaštitu od drugih će imati. Egzaltacija se nalazi u 9 polju a to je polje čvrsto vezano sve što ima veze s drugim osobama, s drugom politikom, s parlamentom.

Jupiter je dokazao kao I Zmijonoša svoju ljepotu. Naime, tranzitni Jupiter je za 1992 godinu bio u Djevici pod vladavinom Merkura a Merkur je I članstvo. Jupiter je I priznanje. Točno 22 svibnja 1992. godine je Hrvatska postala članica UN. Tranzitni Jupiter je tog datuma bio na 20 stupnju Djevici gdje je napravio aspekat sa natalnim Merkurom (potpisivanje) I sa MC-e (priznanje).

Također, egzaltacija I | su izuzetno važni za Hrvatsku. Naime, 11.06.1996 godine, kada se zvijezda Sunce nalazi u Vagi 0,7 polja prirodnog horoskopa. Hrvatska je postala 40. punopravna članica Vijeća Europe. Jupiter se tog datuma nalazio na 19 stupnju Strijelca na mjesto a satelit Mijesec je bio na 34 stupnju Lava. Iz Jupitera se može gledati kada će ova država postati članica Europske Unije..

Sama 2000 godina, događaju se veoma ključni aspket konjukcije u zviježđu Bika. Točno 25 svibnja 2000 godine, masa planeta u Biku. Zvezda Sunce, planete Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn nalazili su se u Biku, gdje su pravili konjukcije. Ovaj datum je vrlo ključan za mundane astrologiju.

Hrvatska je još kako osjetila ovaj datum dobar za nju jel su te konjukcije bile u sekstilu sa natalnim Jupiterom koji je u egzaltacije. Pod vladavinom planeta Venere koja donosi mir, Hrvatska je tog datuma postala 27. članica Partnerstva za mir. Posebno je dobro što je Vodenjak za ovu godinu u Ascedentu, što donosi međunarodne dobre odnose.

Što predstoji dalje Hrvatskoj

Od 2002 - 2010 godine, Hrvatska će se ozbiljno sukobiti sa ogromnim problemima unutar neimaštine, nezaposlenosti, štrajkova, raznih gubitaka. Tranzitni Jupiter, planeta ekspanzije biće u konjukciji sa natalnim Jupiterom što I dovodi do ovakvih problema. Najtežih razdoblja će biit do 2007. Godine, kada će polako poslije tih godina konjukcija popuštati.

Jupiter u Raku (sideralni) donosi ovoj Državi veliku popularnost, priznanje u Europskoj Uniji ali sa zakašnjenjem I potpisivanje prisjedinjivanju Europskoj Uniji jel jel Merkur u velikoj opoziciji sa Neptunom retrogradnim. Još jedan problem gdje neće Hrvatska pristupiti u Europskoj Uniji prije 2010 godine jeste, što od 2003. godine pa sve do kraja devetog mjeseca 2009. godine, tranzitni Saturn će biti u znaku Blizanca, Raka I Lava a to su polja upravo 7 I 8 polja polja najglavnija za Hrvatsku je 7 polje govori koje govori o prisjedinjivanju a 8 polje o pomoći od drugih. Kada je Saturn umiješan, nema ništa, sve do onog momenta dok ne izađe iz tih polja.

Pročitajte još:

Narod u mundanoj karti je uvijek predstavljen pod satelitom Mijesec I znakom Raka. Mijesec je uu 12 polju ali u konjukciji s podznakom, što govori da je ovaj narod trpio razna ograničenja, I da narod nije više mogao podnijeti sputavanja. Hrvatski narod je želio odcjepljenje surađivati ​​sa svijetom a tu je bila sputana dok je bila u sastavu s tadašnjom Jugoslavijom. Ova konjukcija Mijeseca sa ascendentom samo potvrđiva da iz takvog ropstva ona izlazi s borbom jel je Mjesec u skopije a vladar podznaka u 8 polju.

Merkur (astrologija) u svom sjedištu još u 7 polju priznanja. Može jamčiti da će astrologija u ovoj državi biti vrlo priznata. Merkur se nalazi u lošoj poziciji sa Jupiterom, što uvijek donosi velikih problema, prijevare od strane astrologa. Naime, učenici (Merkur) neće dobivati ​​prave informacije od nastavnika (Jupiter) na bazi astrologa. Hrvatsku će zaokupljati lažni astrolozi I astrolozi koji neće isticati kvalitetu već isključivo će učiti psihološku astrologjju kao I o karmičkoj astrologiji. Merkur opozicija Neptun.

Jupiter je u Raku te otuda interesovanje o prošlim životima, jel se Rak uvijek vraća na neku prošlost. Međutim, mladima će se prosto puniti glava I laži o toj karmičkoj astrologiji o psihologiji I sve takve laži su od strane astrologa prevaranta (Merkur astrolog oporba Neptun prijevara). Mladi će biti preokupirani s tom iskrivljenoj informaciji koju dobivaju od drugih. Merkur je u oporba s Neptunom, Jupiteron, Kvinkus Neptun. Ovo su aspekti koji doslovno tjeraju u samu propast ovih mladih učenika I poklonika astrologije. Koji ih tjera da prihvate laž I da u tu laž budu fanatici.

Isti taj Jupiter u toj svojoj konjukcija donijet će Hrvatskoj strašne probleme nezaposlenosti od 2002 - 2010. godine. Neće biti sklada na političkoj osnovi, biće svađe, sukoba u parlamentu. Merkur je u 7 polju politike I u lošoj poziciji od strane Jupitera.

Jupiter je u egzaltacije I zasigurno je da će vremenski se ova egzaltacije ostvariti u potpunosti. Ostvariće se tako što će se Hrvatska prijediniti I što će dobivati ​​kredite od drugih država, što će dobivati ​​podršku, pomoć a to je ipak najvažnije. To je cilj ovog naroda biti uključena I da mogu slobodno idu, da rade I da stječu a da ih nitko u tome ne sputava

Velike krize od 2006. godine do 2015. godine

Sa velikom sigurnošću se može tvrdeti da će od 2006. do 2010. godine u Hrvatskoj će mnoge tvrtke obustaviti proizvodnju gdje će uslijediti ogromni štrajkovi. Kriminal će se povećati. Svi će tražiti neka svoja prava a prava dobiti neće zbog loše ekonomske i političke vodstva. Sustav u politici će biti očajno.

Hrvatska će od 2007. do 2010. imati vrlo ozbiljne probleme s korupcijom, lošom politikom a korupcija se vidi iu samom pravosudstvu, politici, medicini, školstvu. Ovo su godine velikih težina, problema gdje će Hrvatska morati riješi. Ulazak u EU nema nikakvih šansi bar do 2010. te godine. Hrvatska će morati suzbije korupciju i poboljšati bolje uvjete u zdrastvu jel je zdrastvo očajno kao i politika.

2007 - 2010 godina, bit će opća ludnica u hrvatskom parlamentu. Pluton (politika) je u Strijelcu I to na na samom početku znaka u prvoj kući. U mundanoj karti se najviše odražava Pluton. Posebno će biti teška godina 2007, 2008 i 2009. godina za Hrvatsko gdje će Hrvatska prolaziti dosta loše ekonomski. Život u Hrvatskoj će biti vrlo težak i narod će biti jako nezadovoljan jel se Mijesec nalazi u Strijelcu iu 12 polju. To samo govori mnogo štrajkova i nezaposlenosti, preskupoće a plače male.

Samu 2008 smu godinu, Hrvatsku će zadeseti jake nepogode, praćeno sa jakom olujom i jakim gradom gdje će nevrijeme uništiti dosta usjeve i zbog toga će Hrvatska osjetiti u poljoprivredi. Ista ova godina, bit će velike borbe protiv droge i to je prvi problem na što će se Hrvatska suočiti. Iznimno puno će mladi koristiti razna opojna sredstva (Merkur opozicija Neptun)

Hrvatska će postati članica Europske Unije

Ono što Hrvatsku najviše zanima a to je, kada će postati članica Europske Unije? Gledajući kada će Jupiter dodirnuti Hrvatsku zvijezdu Sunce u natalnoj karti a Sjeverni Mjesečev Čvor kada će biti u Zmijonoša i napraviti jaku konjukciju sa Pluton iz natalne karte Hrvatske. Jupiter će u Raku ući tijekom 2013 godine u mjesecu srpnju a isto tako i Sjeverni Mjesečev Čvor će napraviti jaku konjukciju sa zvijezdom Plutona iz natalne karte Hrvatske. sa sigurnoću mogu reći da će srpanj biti presudan za Hrvatsku i da će ona tek tada postati članica Europske Unije. Kada Hrvatska bude članica Europske Unije, punih 4 godine će imati i dalje probleme koje je imala. Bolja situacija za Hrvatsku će biti tek 2017 godina.