Samostalna suverena država "Hrvatska"

Sabor Republike Hrvatske 25 lipnja 1991. god u 18:10 casova proglasila je Republiku Hrvatsku za samostalnu suverenu državu.

Hrvatski Sabor je ovakvu odluku doneo pre 18 uri ali je objava na TV-u ipak bila u vijestima u 19:58 uri. Od te godine i tog dana, rođena je nova Hrvatska, gde se može gledati Mundana karta za Hrvatsku. Na osnovu ovog podatka, lako se može iznalizirati horoskop te se znati, šta državi Hrvatskoj predstoji, kako će prolaziti, da li će voditi rat, kakva će finasijska situacija biti, da li će biti članica EU-e, da li će se osnovati neka nova Hrvatska, jednostavno, kako se može gledati za čoveka horoskop, tako se gleda I za državu I takva analiza se zove Mundani horoskop.

Moram odmah naznačiti, da je ovo pravilan horoskop sa 13 zviježdja I da se malo mijenja od tropskog. Ovaj horoskop će daleko prije pokazati nešto negoli sa 12 znakova. Problem je samo taj, što se uporno izbjegava horoskop sa 13 zviježdja. Zahvaljujući ovakvom horoskopu, dobijaju se pravilnije planetarne pozicije, gde se može ujedno i proverit.

Država HRVATSKA : je u znaku Raka sa podznakom u Streijelcu i sa satelitom mesecom u Strijelcu. Veoma je interesantno da se satelit mesec nalazi u 1 polju a samo 1 polje, predstavlja samu naciju. Ono će uvijek pokazati, koliko je narod zadovoljan kao I njegovu suradnju sa drugima. Mjesec predstvlja narod a ono je loše aspektiran od strane srbskog horoskopa a zna se da je niz godina Hrvatska zajedno sa Slovenijom, Makedonijom, Bosnom, Crnom gorom, Vojvodinom, Kosovom, robovali su srbiji I Srbija se za sve pitala a glavna blagajna je bila u Beogradu. Beogradski režim je diktirao, odnosno, režim diktatora Slobodana Miloševića. Ovdje se ne može govoriti o državi Srbiji već isključivo o režimu koji je vladao u srbiji. Ne može se suditi Srbiji već se samo može suditi tadašnjem režimu I beogradskim vlastima koji su harali i uvodili narod u propast. Ne samo da je Hrvatska željela da se odcepi, već sve tadašnje republike, zajedno sa pokrajnama, što naravno to nije odgovaralo beogradskim vlastima. Kako su vladali, tako su I dobili. Narod je na kraju rekao i Miloševiću NE!

Horoskop nema aman nikakve veze s nacionalnošću, već ono pokazuje samo surovu istinu, što netko može očekivati ​​i kako će biti. Zemljanin satelit mjesec najbolje I najprije će pokazati narod kako je živio I kako će živjeti dalje. Mora se ujedno gledati aspekti s usporednim horoskop neke države. Satelit mjesec se nalazi na 18 stupnju Strijelca a on tu nosi osobine gole istine, te sve što je bilo skriveno, biva otkrivene.

Tijekom 1991.godine Jupiter je napravio veliki trigon sa Ascedentom Hrvatske. Ascedent Zmijonoša se odmah aktivira jel donosi veliku radost, veselje od strane Jupitera. Jupiter predstavlja I osobe od vrlo velikog položaja. Jupiter se nalazio u Lavu, što je samo označavalo da će vlada Hrvatske zajedno s predsjednikom objaviti veselu vijest. Točno 8 listipad 1991. Godine, Hrvatska je raskinula sve veze se SFRJ, te taj dan se proglasio za samostalnost. No Mijesec trigon Lav aspekat suradnje s drugima. Kako je Mijesec u Strijelcu to uvjek označava s inozemstvom, kao I sa svešteništva. Ovo je najavljivalo podrška iz inozemstva pa podrška I od samog Pape Ivana II.

Sam Jupiter je dosta presudan u horoskopu Hrvatske. Naime, Hrvatska je u Ascedentu Strijelca gdje je Jupiter vladar Hrvatske. Jupiter se nalazi u egzaltacije u sideralnom horoskopu, što je jako dobro I što će ovoj državi donijeti niz svjetska priznanja ali sa dosta dugim zakašnjenjem (Jupiter oporba Saturn)

Vladar Ascedenta Jupiter se nalazi u 9 kući u Raka gdje je Mars u padu, a to govori da je ova kuća vrlo naglašena I najviše će biti usmjerena ka podrškama I pomoći od drugih, ka priznavanju ove Države. Hrvatska ima egzaltaciju Jupiter u Raku ali Egzaltacija je umanjena od strane oporbe Saturna. Ova Egzaltacija donosi popularnost u narodu, da se ova država prizna, što će svakako donijeti svjetsko priznanje. Ne samo priznanje, već i jednu veliku zaštitu od drugih će imati. Egzaltacija se nalazi u 9 polju a to je polje čvrsto vezano sve što ima veze s drugim osobama, s drugom politikom, s parlamentom.

...

Jupiter je dokazao kao i Ophiuchus svoju ljepotu. Naime, tranzitni Jupiter je za 1992 godinu bio u Djevici pod vladavinom Merkura a Merkur je I članstvo. Jupiter je I priznanje. Točno 22 svibnja 1992. godine je Hrvatska postala članica UN. Tranzitni Jupiter je tog datuma bio na 20 stupnju Djevici gdje je napravio aspekat sa natalnim Merkurom (potpisivanje) I sa MC-e (priznanje). Također, egzaltacije su izuzetno važni za Hrvatsku. Naime, 11.06.1996 godine, kada se zvijezda Sunce nalazi u Vagi 0,7 polja prirodnog horoskopa. Hrvatska je postala 40. punopravna članica Vijeća Europe. Jupiter se tog datuma nalazio na 19 stupnju Strijelca na mjesto a satelit Mijesec je bio na 34 stupnju Lava.

Iz Jupitera se može gledati kada će ova država postati članica Europske Unije.. Sama 2000 godina, događaju se veoma ključni aspket konjukcije u zviježđu Bika. Točno 25 svibnja 2000 godine, masa planeta u Biku. Zvezda Sunce, planete Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn nalazili su se u Biku, gdje su pravili konjukcije. Ovaj datum je vrlo ključan za mundane astrologiju. Hrvatska je još kako osjetila ovaj datum dobar za nju jel su te konjukcije bile u sekstilu sa natalnim Jupiterom koji je u egzaltacije. Pod vladavinom planeta Venere koja donosi mir, Hrvatska je tog datuma postala 27. članica Partnerstva za mir. Posebno je dobro što je Vodenjak za ovu godinu u Ascedentu, što donosi međunarodne dobre odnose.