Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Retrogradni Mars u Ophiuchus-u

03.06.2016 - 28.06.2016

Objavljeno 08 lipnja 2016

 

Još tijekom listopada 2015 godine prognozirao sam ozbiljne probleme u Hrvatskoj koje će se dogoditi za vrijeme retrogradnog Marsa a posebno kada Mars uđe u zviježđe Ophiuchus-a. Nažalost, još jedna u nizu prognoza koja se ostvarila.

Retrogradni Mars koji se nalazio od 17 travnja 2016 u zviježđu Strijelca upravo od 03 lipnja će ući u zviježđe Ophiuchus-a (Zmijonošca).

Mars će pokazati lošu stranu najviše na političare i na osobe koje su na važnim političkim dužnostima. Nikog neće poštedjeti i biće ludnica na politčkoj sceni Hrvatske.

Od 03 lipnja 2016 godine biće vrlo zanimljivo pratiti političku scenu u Hrvatskoj a posebno kada se odnosi na Vladu Republike Hrvatske, jer upravo se tu Mars retrogradni smjestio, što jasno govori da će cijeli lipanj 2016 godine biti dinamike, sukobi, prepucavanja. Iznošenje raznih klevetenja, afere na račun same Vlade i na račun prvog potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske, Tomislava Karamarka.

Cijeli lipanj će biti sa prepirkama između Tomislava Karamarka i Bože Petrova. Oboje će tražiti smjenu jedno drugog, ostavku. Jednostavno, mržnja će zavladati u njihovim srcima jedno prema drugom. Odigravaće se vrlo žustre rasprave između njih dvoje i biće izuzetno zanimljivo sve to pratiti. Retrogradni Mars u Ophiuchus-u zasigurno da neće donijeti miran period političarima a posebno ne samoj Vladi Republike Hrvatske i samom predsjedniku Vlade, Tihomiru Oreškoviću.

Utjecaj retrogradnog Marsa u Ophiuchus-u na Tomislava Karamarka

 

Tomislav Karamarko ima na 17 stupnju Jupitera u Zmijonšocu gdje tranzitni Mars retrogradni pravi jaku konjukciju. To jasno govori da će zbog utjecaja Marsa retrogradnog u Ophiuchus biti mu poljuljan položaj kao prvog podpredsjednika Vlade Republike Hrvatska, gdje će se tražiti smjena njegova.

Najvećih pritisaka će imati u razdoblju od 3 lipnja do 25 lipnja od oporbe, Mosta, političkih analitičara da podnese ostavku. Biće ozbiljan ataka na njega.

Utjecaj retrogradnog Marsa u Ophiuchus-u na Hrvatsku

 

Policija će imati izuzetno puno posla gdje će izuzetno puno kaznenih prijava podnijeti protiv prijestupnika i vinovnika. Za vrijeme od 3 lipnja 2016 pa sve do 1 srpnja 2016 godine crna kronika će biti prepuna ubojstva, nasilja, kriminala, prometnih nezgoda, silovanje, pedofilija. To jasno govori da Mars retrogradan još kako radi jer on donosi isključivo agresiju, nasilje, ubojstva, kriminal, silovanje, pedofiliju.

Najtužnije je to što će nasilje u Hrvatskoj, biti najviše od mladih koji će vršiti u svojoj obitelji na roditelje, brata, sestru. Olako će potezati oružje što vatreno a što hladno. Crnu kroniku će pratiti i samoubojstvo, trovanje hranom. Bolnice će imati najviše posla s ozlijeđenim, s teškim ozljedama koji su kritični za život po osobi.

Saobraćajnih nezgoda će biti izuzetno puno što težih a što lakših a sve iz razloga što će vozači nepropisno voziti i biće isključivo sami krivi zbog teške prometne nezgode. U teškim prometnim nezgodama će biti i dosta mrtvih kao i s teškim prijelomima, gdje će se liječnici boriti za život.

Pijanke, droga će neminovno pratiti razdoblje od 3 lipnja do 28 lipnja 2016 godine a gdje su pijanke i droge, neminovne su i tuče i nasilničko ponašanje pijanica i drogeriju. Policija bi trebala oštrije mjere poduzeti protiv takvih. Međutim neće, samo će podnositi kaznene i prekršajne prijave.

Pored loših stvarih koje će zadesiti Republiku Hrvatsku do 28 lipnja 2016 godine ima i dobroga. Reforme koje je pokrenula Vlada donijet će samo BDP porast pod uvjetom da ova vlada opstane a to će se osjetiti već tijekom listopada 2016 godine pod uvjetom da ne budu izbori. Ukoliko se dese izbori Hrvatska će bit još više u gubitku i sa još većim problemima.

Gordana Rusak

 

Za vrijeme retrogradnog Marsa u Ophiuchus-u (Zminonošcu) vrlo će biti aktivna predsjednica Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu, Gordana Rusak, strogo će se držati stava oko kurikularne reforme. Ona će izazvati pravu erupciju revolta kod građana. Ona se sigurno neće osvrtati na nikakve proteste građana i čvrsto će se držati svog stava. Ona će još kako gledati da istjera kurikulum reformu i Vlada će morati pozabaviti obrazovanjem. Takvo zalaganje za kurikularnu reformu dovešće djecu u pogrešnom smjeru.

Objavljeno 08 lipnja 2016

 

"ZAPIS U ZVIJEZDE"
izdana 04 prosinca 1990

 
"SUDBINA NA DLANU"
izdana 17 prosinca 1993
 
"CRNA MAGIJA"
izdana 20 siječnja 1997
 
"ISTINA O GAY POPULACIJI"
izdana 27 siječnja 2004
 
"S LJUBAVLJU U KRISTA"
izdana 19 kolovoza 2005.