Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Godišnji horoskop za Republiku Hrvatsku 
24.06.2016 - 24.06.2017

Objavljeno: 30 svibnja 2016

- zaštićen datum publikacije -

 

Tijekom ove godine bit će proizvedeno transformacija dosta u Republici Hrvatskoj. 

Hrvatska će Vlada imati nekoliko profesionalnih interesa gdje će postaviti nove ciljeve budućnosti Hrvatskog naroda. 

Općenito, ovaj utjecaj ne donosi lagane promjene, naprotiv, to nagiba na određene prepreke koje će testirati snagu volje i hrabrosti Vlade republike Hrvatske. No, u isto vrijeme Vlada će primiti usluge i podršku od međunarodne javnosti u cjelini.

Neće se Hrvatskoj uvesti nikakve posebne mjere financijskog nadzora od strane Europske unije ali će svakako dobiti financijsku pomoć od strane Europske unije.

 
 

Političke promjene i tenzije u Vladi

 

Zviježđe Zmijonošac obuhvaća 10 kuću gdje je smješten je Mars u Zmijonošcu i baš na 14 stupnju Zmijonošca, a Pluton na 15 stupnju zviježđa Jarca u 1 kući. Ono što se primjećuje u godišnjem horoskopu za razdoblje 2016 do lipnja 2017 godine, svakako da će biti izuzetne političke promjene kao i sukobi između oporbe.

Biće prava ludnica na političkom planu. Glavni problem u Hrvatskoj za razdoblje od godinu dana bit će taj što porasti kriminal, agresija na svakom koraku. Političari će se jako puno svađati, klevetati jedno drugog i prebacivati ​​jedne na druge krivnje.

 
 

Cijela vlada Republike Hrvatske može očekivati ​​samo veliku napetost, puno rada, zalaganja ali bez nekih rezultata. To će se još kako odraziti na hrvatski narod gdje će biti iznimno nezadovoljni s radom vlade.

Činjenica je samo jedno da godišnja karta Republike Hrvatske od lipnja 2016 do lipnja 2017 godine je užasna za Vladu i za političare gdje se ništa neće promijeniti na bolje bez obzira da li ova sadašnja Vlada, Tihomira Oreškovića opstala ili ne. Samo još gora Vlada može doći na čelu. Novi izbori bit će za smjenu Vlade ali nisu dobri. To znači, da novi izbor nove Vlade, astrološki nema neke pokazatelje lijepoga jer su aspekti za izbor vrlo negativni a u prijevodu to znači, da bi došlo do još lošije Vlade od ove sadašnje gdje je na čelu Tihomir Orešković.

 

 

Vrlo velika napetost u Vladi od rujna 2016. U tom razdoblju, isplivaće mnoge tajne i biće dosta smjene ministara. Ovaj period za Vladu će biti najkrizniji i najnapetiji a posebno za predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića, prvog potpredsjednika Tomislava Karamarka i potpredsjednika Boža Petrova.

Zapošljavanje

 

Saturn na 14 stepenu u zviježđu Strelca a Pluton na 15 stepenu u zviježđu Jarca. Kada se nađe Saturn i Pluton na ovim stupnjevima i u pomenutim zviježđima u karti godišnjoj za Republiku Hrvatsku, može se slobodno reći da će nezaposlenost, siromaštvo, bijeda i dalje biti aktualna u narednih godinu dana.

Nezaposlenost će i dalje biti problem u Republici Hrvatskoj u razdoblju studenog 2016 godine do svibnja 2017 godine ali neće se povećavati u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje novih prijavljeno nezaposlenih. Ostaće na razini prijavljenih kao što je bilo 2015 godine.

Dobro je što će stopa nezaposlenosti padati tijekom 2016 godine a posebno 2017 godine. Međunarodne organizacije rada (ILO), u Hrvatskoj će se smanjivati. Najviše će biti zaposlenih u sezonskom radu. Tražit će se mladi i to na određeno vrijeme a plaća im neće biti nešto velika. Jedan mali broj mladih će naći utočište u inozemstvu.

 
 

Biće dosta poboljšanja i zaposlenja u svezi s medicine, kemije, istraživanje, znanosti općenito, ili metafizike, gdje će se mladi u ovim strukama najviše zapošljavati gdje će imati povoljnu godinu za širiti svoje znanje i sposobnosti. Mnogi mladi će se zaposliti u inozemstvu. Plaća se neće nešto povećavati kretaće se od 3.000,00 kuna pa do 10.000,00 kuna. U Slavoniji će biti jako mala plaća. A da budemo relani, s tom plaćom koja se dobije, teško se može reći da se ima za normalan život. Kad se pogledaju cijene komunalija i vode i cijene u prehrambrenim marketima. To je više preživljavanje. Neće se ništa popraviti u narednih godinu dana, samo će biti još teže i to će Hrvatski građani jako osjetiti.

Ostvarene astrološke prognoze 2015/2016.

  • Pad Zorana Milanovića - Obajavio sam godinu dana ranije na sajtu, 06.03.2015 na Youtube, 23.03.2015 na Youtube i 18.10.2015 na Scribd: "Činjenica je samo jedno da premijer Zoran Milanović, njegova djela koja je on činio dok je bio na vladavini, i još uvijek je na vladavini ali se vidi da ništa dobro nije donio narodu. Međutim, to je prošlost, to je nešto što je otišlo". "Milanović je jako loš političar i njegovo vrijeme pada je upravo 2015 godine.
  • Pobjeda Tomislava Karamarka - Objavio sam na sajtu godinu dana ranije i 18.10.2015 na Scribd. "Ovdje će biti jedna kvarna igra od sadašnjeg premijera Zorana Milanovića na račun Tomislava Karamarkova. Zoran Milanović gubi na izborima."
  • Bit će izbori u 2016 - Objavio sam 14.09.2015 na Youtube. "HDZ-e će na Parlamentarnim izborima koji će biti 2016 godine, nositi pobjedu i biće najjaća politička stranka u Hrvatskoj.

Turizam

 

Duž cijele Dalmacije od srpnja će se povećati turizam gdje će biti više stranih gostiju nego domaćih. Vrhunac dolaska gostiju će biti upravo od srpnja 2016 godine i trajaće do rujna 2016 godine. Taj period svi koji se bave turističkim djelatnostima, biće veoma zadovoljni i financijski će osjetiti samo boljitak.

Predikcije prije događaja - najnovije:

  • Sretna udaja Jelene Karleuše u 2008 godini - dvije godine prije događaja. Također, u magazinu standard 2008 godine objavio sam da slijedi nevjerojatan uspjeh Jelene Karleuše gdje će napraviti spektakularni solistički koncert.
  • Pad Zorana Milanovića u 2015 godini, pobjeda Tomislava Karamarka u 2015 godini. Bit će prijevremeni izbori u 2016 u Hrvatskoj, HDZ nosi pobjedu. Andrej Plenković bit će premijer. Objavio sam sve 1 godinu prije događaja na websajtu i youtube.
  • Pad Cece, Patrijarha Pavla, Ratka Mladića. U istom broju standarda sam objavio da pad može očekivati ​​Ceca gdje će bit uhićena, Patrijarh Pavle gdje mu dolazi smrt, radikalna stranka gdje će pući kao tikva, i da će Ratko Mladić biti uhićen za dvije godine i da je u Srbiji.

Najviše stranih posjetitelja će biti u Rovinju, Opatiji, Makarskoj, Splitu, Crikvenica, Poreč, Pula, Šibenik. Otoci će posebno biti jako posjećeni.

 

"ZAPIS U ZVIJEZDE"
izdana 04 prosinca 1990

 
"SUDBINA NA DLANU"
izdana 17 prosinca 1993
 
"CRNA MAGIJA"
izdana 20 siječnja 1997
 
"ISTINA O GAY POPULACIJI"
izdana 27 siječnja 2004
 
"S LJUBAVLJU U KRISTA"
izdana 19 kolovoza 2005.