Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

France u 2016 godini

Francuska je suverena država obuhvaća teritoriju u zapadnoj Europi i nekoliko prekomorskim regijama i područjima. Francuska se proteže od Mediterana do Engleskog kanala i Sjevernog mora, i od Rajne do Atlantskog oceana. Francuska koristi građansko pravni sustav. Francuski zakon je podijeljen u dva glavna područja: privatnog prava i javnog prava. Predsjednik: Francois Hollande. Vlada: Jedinstvena polupredsjednički ustavna republika. Premijer: Manuel Valls. Glavni grad: Paris. Valuta: Euro i Pacifički franak.

Teroristički napad u Parizu 2016 godine

Kada sam tumačio horoskop Europske unije, naznačio sam terorističke napade da će desiti u Njemačkoj, Engleskoj, Francuskoj iu Italiji. Nakon samo 15 dana od postavljenje teksta na stranici, desio se teroristički napad u Francuskoj.

Terorstički napadi nemaju nikakve veze s muslimanskim narodom niti s migrantima. To bi onda isto bilo kada bi francuz izvršio teroristički napad, izvršio kakav pokolj pa onda da se cijeli francuski narod okarakterizira kao teroristički. Svaki terorist je kriminalac i to su kriminalne bande i to nikakve veze nema s nikakvom nacijom ili vjerskim opredeljinjima. Teroristi su ubojice.

 

Terorizam se svakako vidi u svjetovnoj karti. U trenutku terorističkom napada u Parizu, tranzitni Mars je bio na 35 stupnju Djevice a upravo taj stupanj govori o maskriranosti. Tranzitni Mars je bio u konjukciji s natalnom Venerom astrološke karte Pariza a sve je bilo obojeno sa tranzitnim Uranom i Plutonom. Venera predstavlja pjesmu, zabavu, noćni izlazak, koncert.

Prvi napad se upravo dogodio u dvorani Bataclan. Tranzitni mjesec je bio u trenutku terorističkog pokolja na 17 stupnju Strijelca i tvorio je izuzetno loš aspekt sa Uranom, Marsom i Plutonom.

Kada dođe Mars na 35 stupnju Djevice a Pluton na 12 stepni Jarca a Uran na 17 stupnju to su točke terorizma za Francusku. To su stupnjevi koji kažnjavaju, "kako si radio sada tako dobijaš". Ne treba zaboraviti da je Francuska, Amerika, Velika Britanija odgovorne su za situaciju u EU i na Bliskom istoku. To su stupnjevi osvete i uvijek se ostvaruju.

Godišnja karta Francuske najavila je terorizam

 

Godišnja astrološka karta za Francusku je najavljivalo da će se dogoditi teroristički napad i da će biti puno mrtvih. Ne teroristički napadi, biće tijekom 2016 godine još mnogo drugih napada i biće tijekom 2016 još dosta žrtava u Francuskoj. Zbog terorističkih napada u Francuskoj, stradaće migranti, ni krivi ni dužni jer Francuska će biti jako gruba prema njima. Toliko o humanosti i osjećajnosti prema žrtvama. Tada nitko neće spustiti Sirijsku, Libanski zastavu i proglasiti dan žalosti. Svijet se neće tako solidarisati sa žrtvama iz Sirije, Libanona, Iraka. Ne treba zaboraviti da je ista ta Francuska najangažovanija za rat u Siriji.

Licemjerno solidarisanje

Zgrožen sam koliko su političari licemjerni. Sad odjedanput svi se solidarišu pa daju dan žalosti i spuštanje zastave na pola koplja. Čudno da se nisu solidarisali za žrtve u Siriji, Libanonu, Iraku i da nisu proglasili dan žalosti i spustili zastave na pola koplja? Žrtve su žrtve ali za licemjerne političare nije isto. Sada će imati izgovor za rat u Siriji, Libanu itd..a jadni migranti će po dobrom običaju nedužni stradati.

Sveti Otac Papa Franjo
‘Suosjećam sa stradalima i vrlo sam tužan. Ne razumijem, jer je teško razumijeti takve postupke’ izjavio je Sveti Otac dodajući kako ne postoji vjersko ili ljudsko opravdanje za ovakve napade.
Američki predsjednik Barack Obama
Osudio je stravične napade u Parizu nazvavši ih ''napadom na cijelo čovječanstvo'' te je izrazio sućut i podršku francuskom narodu. "Još jednom vidjeli smo nečuveni pokušaj da se teroriziraju nevini civili. Ovo nije samo napad na Pariz i ljude u Francuskoj, nego napad na cijelo čovječanstvo i univerzalne vrijednosti koje dijelimo".
Njemačka kancelarka Angela Merkel
Rekla je da napadači mrze slobodu. Poručila je da Nijemci plaču s građanima Pariza. "Vjerujemo u toleranciju. Znamo da je naša sloboda jača od bilo koje vrsta terora - komentirala je Merkel, poručivši da će se Njemačka s Francuskom boriti protiv terorizma".
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
Uputila je poruku sućuti i solidarnosti predsjedniku Francuske Republike Nj.E. Françoisu Hollandeu i francuskom narodu te upalila svijeću, položila cvijeće i upisala se u knjigu žalosti u francuskom veleposlanstvu u Zagrebu, te se upisala se u knjigu žalosti. "Duboko me je potresla vijest o terorističkim napadima koji su se dogodili u Parizu i stradanju velikog broja ljudi. Molim Vas primite, u ime državljana Republike Hrvatske i u moje osobno ime, izraze najdublje sućuti".