Dijete u znaku "Ophiuchus"

...

Dijete koje je rođeno u razdoblju 1 studenog do 19 studenog je u horoskopu Zmijonošac. Zmijonošac je alfa i omega i skup svih elemenata zbog čega svaki planet pozicioniran u njemu biva pod utjecajem ovoga zviježđa koje je najbitnije u cijeloj astrologiji jer donosi sudbonosne događaje svakome čovjeku. Vladar Zmijonošca je Jupiter, kao i asteroid Kiron i Pink planet.

Sva djeca koja su rođena u znaku Zmijonošac, posjeduju izuzetno mnogobrojne talente i svaki roditelj može biti sretan s ovim djetetom. Dijete će biti izuzetno vezano za majku dok sa ocem se neće najbolje slagati. Dijete Zmijonošac, uglavnom, vrlo ovisno tijekom čitavog života od drugih i njihove ljubavi. Rijetko kada podnosi kritiku a ako je nešto uradio loše, vikom, drekom, svađom će se stvoriti vrlo ozbiljan problem koji će izbiti između djetata.

Dijeca rođena u zviježđu Zmijonošca, imaju dvije strane koje su sasvim nasuprot drugome. Može uživati ​​u samoći sa svojim sanjarenjem. On, traže mir i siguran dom. On traži nježnost i ljubaznost. On je posvećen onima koje voli. Vrlo je otvorena, uporna i pažljiva osoba.

Imati dijete Zmijonošca to je za majku i prijatelje najveći Božji blagoslov. On rijetko kada će biti namrgođen, uvijek će biti zabavan za okolinu! Ima prelijep smijeh i prosto jedan zarazan. Ako je majka depresivna ili prijateljica, dijete Zmijonošac će brzo nešto uraditi smiješno i oni znaju da ne mogu ostati depresivni ili uzrujani kada im je u blizini dijete Zmijonošac. Dijete Zmijonošac je svakako pažljiv, romantičan i brižno dijete a posebno kada mu je majka u pitanju, koji zna kako da je usreći. Dijete, Zmijonošac, je uglavnom, vrlo ovisno tjekom čitavog života od majčine ljubavi.

Djeca u znaku Ophiuchus, sa ocem nemaju baš najbolji odnos iz razloga što mahom oca imaju dosta grubog koji ne zna sa djetetom i koji stalno nameće svoju volju djetetu a to dijete Zmijonošac nikako neće tolerirati. Djetetu Zmijonošcu, teško da mu se može nešto nametnuti. Njihova karakteristika je da sa svakom osobom iz svoje blizine nađu jedinstveni kod koji će ih zbližiti.

Od malena dijete Ophiuchus je totalno drugačije od ostale djece. Vrlo je dinamično dijete i vrlo aktivno. Rijetko će se dešavati da je dijete mirno i da roditelj može dijete staviti na jedno mjesto i da bude mirno. Skoro svako dijete Zmijonošac se razlikuje od mjesta u kom živi. Dijete ima vrlo živahan temperament koji voli stalno se igra, trči, skače. Ono je hiperaktivno dijete.

Stalno će se vrpoljiti. Izuzetno je inteligentno ali nikada roditelj neće moći nametnuti mu nešto ako ono ne želi. Svaka agresija prema djetetu sa Suncem u Zmijonošcu izazvat će kod njega pravi bunt i revolt, gdje će se roditelj šokirati, koliko ovo dijete može biti tada bijesno i jogunasto. Ne treba se zavaravati misleći da je dijete izgubljeno u svemiru u svom svijetu, naprotiv, svi koji mu stanu na put u to se mogu uvjeriti. Malom Zmijonošcu, obitelj mu je najvažnija i često djeca u ovom znaku imaju sestru s kojom će se vrlo lijepo slagati.

U školi će uvijek biti napredno dijete samo što će imati problem sa vladanjem. Dijete u znaku Ophiuchus-a je uvijek nasmijano i vrlo podvoljiv kada je društvo u pitanju. Interese će imati raznolike i sve će mu brzo dosaditi ali će ga dosta misterija privlačiti. Previše je naivno i često ide na svoju štetu, što mu često donosi razočarenja u odnosu s drugim vršnjacima. Vrlo je dobrodušan ali imat će i loše osobine kao što su: svojeglavost, tvrdoglavost, oštar jezik, durenje.

On umije da sanjari jer želi objediniti svoje. Njegova pitanja će često biti izravna a brzo će sve rezonovati. Veoma je kreativan, maštovit i ima intuitivnu inteligenciju, sa mnogo sklonosti za umjetnost. Dijete Zmijonošac, nikako ga ne treba sputavati u njegovom talentu koji je dobio od Boga. Ukoliko ga neko sputava, još kako će se iznenaditi koliko to mirno, nasmijano, vragolasto dijete može biti agresivno gdje se jasno može vidjeti u njegovim očima promjena. Ono što zacrta, to će i ostvariti a posebno kada se radi o njegovim talentima. Ono što ga ne zanima, teško ga netko može natjerati da se zainteresira. Tu se vidi ta njegova jaka tvrdoglavost i upornost.

...

Vrline i mane djeteta Zmijonošca: Svako dijete ima pozitivne i negativne osobine koje ga opisuju pa tako i dijete Zmijonošac.

Vragolast, optimističan, otvoren, neobičan, intelektualan, naivan, iskren, jednostavn, maza, vizionar, osjetljiv, uplašen, uzbudljiv, rasipan, paranoičan, uznemiren, emocionalan, maštovit, eksplozivan, nepredvidljiv, zavodljiv, nediscipliniran, dobroćudan, sramežljiv.

Sudbina djeteta Zmijonošca: Sudbina djeteta Zmijonošca, ovisit ćeisključivo, kakav je otac bio prema njemu i prema njegovoj majci. Koliko je pažnje, ljubavi posvetio otac, njemu i njegovoj majci. Kao dijete vrlo rano će osjetiti nedostatak pažnje i ljubavi od oca. Majka će mu igrati veliku ulogu u njegovom razvoju. Bit će često suočen s raznim trzavicama između roditelja gdje će jedno razdoblje njegovog života se povlačiti u sebe i zapadati u depresiju. Neće se najbolje slagati s bratom ukoliko ga ima.

Razvoj djetinjstva je vrlo bitan za njegov život kasnije. Od razvoja djetinjstva ovisi i njegovo ponašanje kasnije. Ako mu je djetinjstvo proteklo nesretno, dijete Zmijonošac će biti problematično u ljubavi i u životu a posebno kada navrši 30 godina. Sa zakonom će imati problem. Nije dijete nikakav problem ako se ono ponaša kaotično, problematično. Problem je otac, jer dijete je samo iskopirao tada svoga oca u ponašanju. Ono predstavlja sliku svoga oca. To dijete je učeno od malena da se tako treba ponašati, ono je gledalo svoga oca kako se ponaša i tako je naučeno bez obzira što to nije dobro. To su posljedice djetetovog djetinjstva što uzrokuje u kasnijem razdoblju njegovog života, njegovo problematično ponašanje.

Ono dijete koje je raslo u sretnoj obitelji a posebno od oca, koji mu je pružao iznimno puno ljubavi, pažnje kao što je pružao isto tako puno ljubavi i pažnje njegovoj majci, takvo dijete će u životu postići ogromne uspjehe. 

Dijete Zmijonošac često će patiti od želudca, probave, crijeva, alergije.