Branko Zivotin, katolički astrolog, hiromant - Beograd

Da li se udati za muškarca s kojim sam u vezi?

Mnoge žene iz Hrvatske koje imaju 35 godina i više, žele znati, kad je pravo vrijeme za vjenčanje? Da li je muškarac pravi za njih? Jednostavno ne žele da se udaju i da se poslije par vremena rastanu. Ne žele u braku biti zapostavljene i da muškarcu služe samo kao seksualni objekt ili sluškinje da mu budu.

Muškarac opet ne razmišlja tako, njemu je najvažnije eto da se oženi, da ima ženu, domačicu, sluškinju koja će ga paziti kao njegova mama a pored toga da ima produžetak svoga gena. Da eto, ispuni želju svojim roditeljima. Međutim, muškarac najviše se ženi iz interesa i koristi a ne iz ljubavi prema ženi.

Muškarci i kada se ožene, neće da prave nikakve kompromise u braku jer su pretežno razmaženi, neodgovorni. Muškarci ništa ne pružaju ženi a ni djeci a veoma su nesposobni da osiguraju normalan život svojoj ženi i djeci. U braku se ponašaju prema ženi robovlasnički dok muškarci ne žele nikakve obveze da imaju u braku. To je izuzetan teret jednoj ženi i veliko nasilje koje muškarac vrši nad njome i djetetu, dok od žene očekuju silne obveze da ima. Muškarac vrši u braku nasilje nad ženom u obliku psihičke, emocionalne, financijske, seksualne koje su praćene ucjenama od strane muškarca. Koliko je lijep takav brak jednoj ženi, ostaje joj samo da od takvog muškarca pobjegne glavom bez obzira a to znači da se lijepo od njega rastane.

Danas mlade devojke iz Hrvatske su postale pametnije jer vide kako se ponašaju muškarci u braku i kako su prošle silne žene nakon rastave braka, gdje muškarac nema obzira ni prema djetetu gdje izbjegava plaćati alimentaciju. Uvidjele su koliko muškarac laže jer jedno se predstavlja ženi dok su u vezi a skroz drugačije se predstavlja kada se oženi s njome.

Što se kod žene od 35 godina i više precizno vidi u astrološkoj karti, vezano za ljubav i braku

Žene su uvidjele koliko je astrologija točna i mnoge žene žele saznati, je li to onaj pravi muškarac za nju? Evo što se može vidjeti u ženinoj astrološkoj karti koja ima 35 godina i više.

- Da li će u braku biti njegova igračka? 
- Da li će u braku morati zapostavi karijeru, obitelj, prijatelje? 
- Da li će biti sposoban da joj obezbedi sretan život za nju i dijete? 
- Kako će se ponašati prema djetetu? 
- Da li je prikriven nasilnik?
- Da li je muškarac glumac i što on očekuje od nje u braku? 
- Da li će se rastati?
- Kad je dobar planetarno razdoblje za vjenčanje?
- Treba li se udati za muškarca s kojim je?

Astrološki sretna udaja za ženu od 35 godina i više

Drugačije se gleda astrološka karta djevojke do 30 godina a sasvim drugačije žena koja ima 35 godina. Za ovu priliku ću istaknuti one planetarne pozicije za ženu koja ima 35 godina i više.

Ljubavna karta uvijek će ženi od 35 godina i više, dati jasno i precizno, da li se treba udati za muškarca s kojim je ili ne treba. Sama ljubavna karta kada se izradi ženi, svakako se vidi kakav joj je muškarac za vrijeme zabavljanja a kakav će biti u braku?

Sve vezano za brak kod žene u horoskopu, glavni planeti za brak su svakako Jupiteri, koji se nalaze u gotovo istim zodijački stupnjevima u ljubavnoj karti za supruga i suprugu. Na temelju toga se može jako lako vidjeti sve ono što ima veze s brakom i sa muškarcem s kojim je.

- Ako su veći planeti u dvije karate i prave sekstil, kvintil ili trigon, to je bolji pokazatelj za sklad u raznolikosti.

- Ako ženin Mars kao vladar 10. kuće pada u muškarčevu 10 kuću njegove natalne karte. Tumačenje je da ženina "karijera i slava neće oštetiti brak". Muškarac je neće osporavati u njenoj karijeri.

- Ako ženin Mars i Venera u muškarčevoj karti padaju u istom znaku. Između njih je jaka seksualna privlačnost i imat će sretan brak.

- Ako je muškarčev horoskop slab u ženinoj karti u kući novca, ljubavi, seksa. Ova žene ne treba da se uda za ovog muškarca. Financijski će je ucjenjivati ​​a u braku nek se oprosti s karijerom i sretnim životom. Ona u braku će biti sluškinja a muškarac će na nju vršiti razna nasilja a posebno: financijska, psihička, emotivna.

- Ukoliko žena odredi datum vjenčanja a tog dana tranziti u blizini zvijezde Spica (obitelji) i Arkturusa (Kraljevska zvijezda). Žena ne treba da se plaši jer će muškarac nju voljeti i poštivati kao i djecu a neće je sprečavati u karijeri a niti joj zapovijedati. Ona neće u braku biti sluškinja njegova već će joj muž ravnopravno pomagati.

- Ukoliko Mjesec je točno u konjunkciji s eklipse Jupiter u Ribama. Žena čim se uda dobiće sina a muškarčeva nasljednika za nepunih godinu dana od udaje.

- Brak između dvije osobe s velikom razlikom u godinama, gledaju se sporiji i veći planeti u dvijema kartama u različitim zodijačkim znakovima.

- Ako muškarčev Mars pada u ženinoj 1, 4, 7, i 12 kući. Ova žena ne treba da se uda za takvog muškarca. Ukoliko se uda, može slobodno očekivati ​​pakao u braku. Sama veza je kaotična i neharmonična a tek može spoznati kakav će muškarac biti u braku.