Branko Zivotin, katolički astrolog, hiromant - Beograd

Predsjednica Republike Kosovo, Atifete Jahjaga

Gospoda Jahjaga je bila Zamjenica Generalnog Direktora Policije Kosova od veljače 2009 godine do njenog izbora za predsednicu Republike Kosova 0,7 Travnja 2011 godine. Još od osnovanja Policije Kosova, na početku 2000 godine, na početku je služila kao policijsko osoblje, napredujuci na regionalnoj razini i na razini Generalnog Stožera. 

Tijekom njene ranije karijere, Predsjednica Jahjaga je služila u važnim dužnostima provođenja reda i zakona u Jedinici Strucnih Standarda, potom Pomocnica Zamjenika Direktora Policije Kosova, Pomocnica Šefa Ljudskih Resursa, Specijalna Izvršna Pomocnica Zamjenika Povjerenika za Administraciju Policije Kosova, Zamjenica Zapovjednika za Granicnu Policiju Kosovske Policije , Predvodnik Departmana Obuke, Pomocnica Zamjenika Povjerenika Kosovske Policije za Granicnu Policiju, Pomocnica Zamjenika Povjerenika Kosovske Policije za Zaposlenici i obučavanje.

Mlada, lijepa, inteligentna, uspješna, svjetski priznata

Atifete Jahjaga, rođena je u sunčanom znaku Bika sa podznakom u Djevici i mjesecom u Lavu. Ona je prva predsjednica Kosova, odnosno prva žena i nestranačka osoba na toj funkciji. Izuzetno je uspješna političarka i predivna žena.

Merkur je vladar njenog horoskopa jer je u podznaku Djevica ai Mc je u znaku Blizanca gdje opet vlada planet Merkur. Sam Merkur se nalazi na 7 stupnju Bika ali u 8 kući a vladar 9 polja je Venera koja je smješten u 9 kući i to na stupnju obrazovanja, prava. Afrifete je završila Pravni fakultet na Sveučilištu u Prištini diplomirala je kada je navršila 25 godina. Kako je Merkur njezin vladar a Merkur vlada uvijek do 28 godine kada je obrazovanje u pitanju a dobro je aspektiran, što je donio Atifeti redovito završavanje fakulteta. Ona nije bila vječiti student i da studira sto godina kao što to danas mladi studenti rade, već je učila i nastojala završiti sve u roku. Atifete je izuzetno mudra i inteligentna žena. Sto puta inteligentiji od mnogih sadašnjih učenika koji studiraju sto godina a žena je. Ona ima veliku upornost. Sto puta je bolja od muškarca po inteligenciji i po uspješnosti.

Kako je Merkur dvojna planeta, on joj je donio da se odmah zaposliti u pograničnoj policiji. Sam Mc je u Blizancima utjecaj Merkura a Mrkur i Blizanac uvijek predstavljaju gdje će osoba raditi a Merkur predstavlja granice sa zemljama dok Blizanac pogranične.

Dama na Kosovu s najvećim činom

Mc je na 8 stupnju Blizanaca a 8 stupanj predstavlja menadžment, policiju. Vrh 9 polja je Bika a vladar Bika je Venera koja se nalazi na 6 stupnju policije i školovanje u inozemstvu. 

Kada je navršila 31 godinu a 6 stupanj Bika odgovara upravo 31 godini a posebno kada je Venera na 6 stupnju Bika, to je bilo zajamčeno da će Atifeta u svojoj 31 godini biti primljena u inozemstvu da se usavršava i obrazuje za policijskog menadžmenta i kriminalističkog prava. 

Potvrda toga je još što je Mars u Ribama na 13 stupnju a sam 13 stupanj uvijek označava školovanje i obrazovanje vezano za policiju. Upravo se to i ostvarilo! Atifeta je u 31 godini primljena za policijskog menadžmenta i kriminalističkog prava na Sveučilištu u Leicesteru u Velikoj Britaniji.

Sam Mars predstavlja treninge a na 13 stupnju u Ribama govori o profesionalnom treningu. Atifete je otišla u Europskom centru za studije sigurnosti u Njemačkoj "George S. Marshall" i jednogodišnju obuku FBI akademije u Sjedinjenim Američkim Državama. U pravilnom horoskopu sa 13 ynakova se sve ovo lepo i jasno vidi. Treba nagovijestiti da je Atifeta, žena s najvišim policijskim činom u čitavoj jugoistočnoj Europi, general-major.

Najmlađa predsjednica Republike Kosova je bila predodređeno da bude žena

Kada se uzme horoskop Republike Kosova, jednostavno se moglo vidjeti da će doći na vlast žena i da će baš ona biti predsjednica Kosova. Atifete Jahjaga ima Jupitera na 7 stupnju Ovna. Udaljenost između Jupitera i Mc Republike Kosova je točno 63 stupanj dok je Atifetin Zemljanin satelit Mjesec u konjukciji s podznakom Republike Kosova a to je potvrda da će vladati u Republici Kosovo, upravo žena i da će žena biti predsjednica.

Druga fantastična oznaka je Atifetin Mc je na 237 stupnju od Venere i Merkura iz Republike Kosova što je jamstvo i potvrda da će Atifeta Jahjaga biti predsjednica Republike Kosova. Ono što je dobro jeste što će predsjednica Atifete Jahjaga jako puno učiniti za Republiku Kosovo a posebno gospodarski i prospiretet Republike Kosova. Atifeta Jahjaga će osigurati sigurno članstvo Kosova u Europskoj uniji i Ujedinjenih naroda kao trajna prijateljstva sa Sjedinjenim Američkim Državama.

Dvije predsjednice Republika donose boljitak diviju Republika na političkom i društvenoj evoluciji

Horoskop između Hrvatske i predsjednice Atifete Jahjaga je fantastičan a posebno između Atifete i predsjednice Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović.

Zahvaljući Predsjednici Republiki Kosovo, Atifete Jahjaga kao i samoj Predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar Kotarović, odnos između Kosova i Hrvatske će biti još bolji jer Hrvatska je uvijek gradila mir i željela prijateljske odnose s građaninom Republike Kosova.

Atifete Jagjagi će se i dalje zalagati za dobre političke i ekonomskih odnosa između Republike Kosova i Hrvatske. Predsjednica Hrvatske, Kolinda će to podržati. Atifeta Jahjagi i Kolinda Grabar Kitarović će proširiti oblasti ekonomije i politike kao što će se proširiti saradnju i u drugim oblastima a naročito u kulturu, obrazovanje i nauku. Mnoga bolja politička scena će biti između Republike Kosova i Hrvatske kao što će se obje predsjednice boriti protiv kriminala.Republika Kosovo i Hrvatska pružit će potporu za proces euroatlantske integracije Kosova.