Branko Zivotin, katolički astrolog, hiromant - Beograd

Apolonov brijeg ili Sunčev brijeg

 

Pored linije uspjeha i prosperiteta što predstavlja zviježđe Zmijonošac kod žene koja ima 35 godina i više na lijevom dlanu. Postoji još i brijeg na dlanu koji također predstavlja sve one talente koje jedna žena ima u sebi a to je Apolonov brijeg. Njega je lako primijetiti jer se nalazi u podnožiju Apolonovog (prstenjaka) prsta. Crta koja se proteže iz linija brijega i siječe liniju srca, glave, želudca, zove se linija Sunca.

Ovaj brijeg kao i Sunčevu liniju imaju svi.  Kod nekoga je više izražena a kod nekoga manje. Njega je vrlo lako uočiti jer je ispupčen.

Apolonov brijeg govori o čovjekovom talentu, kreativnosti, živahnosti, estetici, stilu oblačenja, dobrodušnosti, srdačnosti, humanosti, kreativnosti, ambicijama dok kod žene pokazuje brak i bračnog druga kao i mušku djecu.

Ukoliko osoba ima na Apolonovom brijegu loše oznake kao i na Sunčevoj liniji kao što su rešetke, križevi i otoci. Takvoj osobi predstoje razne nesreće od strane bračnog partnera i u karijeri. Apolonov brijeg treba dobro razmotriti da se vidi gdje pada, je li na sredini ili sa strane. Da li ide ka Saturnovom brijegu ili Merkurovom brijegu. Treba pogledati je li Apolonov brijeg izražen i kakve su oznake na Apolonovom brijegu. Mora se obavezno gledati i Sunčeva linija jer je ona pratitelj i dopuna Apolonovom brijegu.

Tumačenje Apolonovog brijega

Apolonov brijeg okrenut ka Saturnovom brijegu. Ova osoba ima u sebi dosta kreativnosti i u njenom životu stalno nešto voli kreirati. Ne podnosi neorganizaciju.

Apolonov brijeg okrenut ka Merkurovom brijegu: Ovoj osobi je novac od bitne važnosti, materijalista, govornik, financijski uspjeh kroz neki oblik umjetnosti.

Normalan Apolonov brijeg: Ovakva žena je vrlo skromna, ima finih manira, ljupka, dobrodušna ali nema neke talente. Svi talenti su joj prosječni.

Velik Apolonov breg: Ova osoba je izuzetno talentirana i u životu će postići mnogo uspjeha vezano za svoj talent. Materijalni uspjeh će se postići kroz umjetničke vještine. Pravo umjetničko osjećanje je čvrsto povezano sa srcem, mozgom, osjetilnim organima. Onaj tko ima izražen Apolonov brijeg biće podložan raznim bolestima srca, živaca, glavoboljom, bolovima u leđima.

Glatak Apolonov brijeg: Ova osoba je dosadna do bola. U svemu se pravi pametna, prevarant, lažov, izmišlja stvari, cjepidlaka. Želi biti stalno u centru pažnje, iskompleksirana. Kod drugoga stalno pronalazi pogreške i uvijek nešto zanovijeta, maliciozan. Kod muškarca kada je Apolonov breg glatak donosi mu posesivnost, ljubomoru, svađalica, ogovarač, homoseksualnost, žigolo.

 

Zvijezdu na Apolonovom brijegu: Ukoliko je zvijezda sama i ne presijeca je neka linija zasigurno se može reći da će ova osoba biti javna ličnost gdje će se baviti umjetnošću. Bit će bogata. Treba dobro pogledati gdje kraci od zvijezde padaju, to je područje gdje će osoba postići slavu i uspjeh. Srednji kraj se izmjeri i dobiva se točno godina kada će osoba biti uspješna i slavna. Drugi krak se izmjeri i dobiva se točno godine kada će dobivati ​​nagrade i kakve će nagrade dobiti. Ukoliko je zvijezda bliža liniji srca, uspjeh i slava bračnom partneru. Onaj krak od zvijezde koji pada na Merkurovom brijegu se izmjeri i dobiva se točna godina rođenje djeteta. Izmjeri se širina zvijezde i dobi će se godina uspjeha bračnog partnera. Poslednji krak zvijezde se izračuna i dobiva se točno godina kada će partner umrijeti i način smrti. Spirale koje prave zvijezdu izbroji se i pretvore u godine i dobiva se tragedije i nesreće kada će se desiti ocu pa tako i smrt njegovu ili smrt brata.

 

Otok ili krug na Apolonovom brijegu: Ova osoba pravi ogromne pogreške u svom životu a posebno kada je poslovna strana kao i financijska. Sama je kriva zbog stalnih gubitaka financijskih i što ima problema s financijama. Olako zajmi novac a ne vraća i često zbog nje drugi financijski propadaju. Veliki je lažov i manipulator sve u svoju korist. Olako se bavi kriminalnim radnjama i mućkama. Sa ovakvom osobom koja ima krug ili otok na Apolonovom brijegu, treba u širokom luku ga zaobilaziti i sa njim ništa ozbiljno ne poduzimati poslovno ili financijski. Uvućiće svakoga samo u velike gubitke i probleme sa zakonom.

 

Rešetke na Apolonovom brijegu: Sreća, uspjeh, brak kod ove osobe su dosta sa problemima. Ona se izuzetno trudi pokazati se ali stalno ima prepreke i probleme. Ove osobe imaju nevjerojatno probleme u ostvarivanju stabilnog financijskog prihoda i uvijek kubure s novcem. Imaju dosta problema sa zdravljem a najviše skloni su trpjeti s bolovima, lupanje srca, i nevolje srca, glave i ušiju; s upalom očiju, bubrega i oteklina i ozljede noge.

 

Križ na Apolonovom brijegu: Nemaju milost "slabići", izbjegavaju plaćanje poreza, begaju od svake istine, brutalni. Oni stalno nešto kukaju i stalno im je netko kriv za njihov neuspjeh. Strašno su zavidni na nečiji uspjeh i nastoje stalno da omalovaže tuđi uspjeh i rad. Stalno nešto morališu a sami su teški nemoralisti. Nisu nikako vjerni svom partneru. Muškarac sa ovakvim križem često se odaje porocima kao što je alkohol, kocka, droga. Dosta su neradnici i obavezno švrljaju sa strane. Izuzetno su iskompleksirani a prema ženi su teški primitivci. Preko kruha traže pogaču. Tračari i ogovarači, hvalisavci. Žive na tuđu grbaču. Sa krstom na Apolonovom brijegu, muškarci su dosta nasilnici u obitelji a posebno vrše razna nasilja nad ženom, psihičko, emotivno, fizičko, financijsko, seksualno. Oni smatraju da dobro postupaju i žena je uvijek kriva a samo su oni u pravu.