Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Žensko nevjerstvo ima svoje zašto i zato

Objavljeno Lipanj 29, 2019

Kad je planet Uran bio u zviježđu Ovna (svibanj 28,2010 do travanj 19, 2017, donio je svima velike promjene u ljubavi, braku, seksu a posebno djevojkama i ženama. Mnoge žene su se srećom razvele, upoznale nove muškarce, zaljubile se i osnovale novi život, ljepši i bolji. Srećom, mnoge djevojke su pak otkačile momke koji su bili loši u seksu i koji su bili nesposobni da joj uljepšaju život. mnoge djevojke su prevarile svoje momke putem društvenih veza i mnoge su imale paralelne veze a isto tako, mnoge djevojke i žene su tada imale ozbiljne ljubavne probleme sa svojim partnerima. 

Putem izrade ljubavne astrološke karte još kako mogu vidjeti svakoj djevojci i ženi njezin bračni status kao i to, da li će prevariti muža ili ne isto tako, ako je ljubavnoj seksualnoj šemi sa nekim muškarce a udana je, mogu vidjeti što će doživjeti iz te paralelna veza.

Zahvaljujući planet Uranu u zviježđu Bika (travanj 19, 2017 - rujna 7, 2025), svakoj djevojci i ženi pružit će mnoge nove ljude, nove okolnosti na polju ljubavi, seksa i potpunu nepredvidivu budućnost. Mnoge devoke i žene neće trpjeti više iskompleksirane muškarce ili da muškarcu bude sluškinja kao i njegovoj mamici. Muškarci bit će sve nesigurniji i nesposobniji u ljubavi a posebno u seksu. U seksu biće brzi ko zečevi i rijetko koji muškarac u novije generacije moći imati normalan seks u trajanju sat vremena i da djevojku i ženu seksualno zadovoljiti, da može doživjeti i ona orgazam. Zbog nesposobnosti svoje i lošeg seksa, djevojci i ženi neće ništa drugo preostati već će pronaći muškarca koji će je ispuniti i sa kim će biti seksualno i emocionalno ispunjena. 

Više informacije :

Djevojke i žene pametnije od današnjih muškaraca 

Srećom, u današnjem vremenu djevojke i žene će sve više varati muškarce i tu neće biti ništa loše. Nevera u ljubavi i braku od strane djevojke, žene je uvijek na svom mjestu. Sva sreća pa su današnje djevojke i žene pametnije od današnjih muškaraca. Današnje djevojke u dvadesetim i tridesetim često će mijenjati partnere i otvorenije će biti u seksu od strane muškaraca koji su u dvadesetim i tridesetim godinama. Djevojke će često biti nevjerne svojim momcima ili će biti u paralelnim vezama. Srećom, djevojke neće morati više trpje iskompleksiranog muškarca i lošeg u seksu jer uvijek postoji bolji, ljepši, zgodniji, uspješniji muškarac od tog iskompleksiranog muškarca. I, zasigurno da mnoge devoke i žene neće trpjeti više iskompleksirane muškarce ili da muškarcu bude sluškinja kao i njegovoj mamici. 

Što djevojke i žene navodi da varaju svoje partnere? 

Ni jedna djevojka neće nikada prevariti muškarca ako je taj muškarac ispunjava seksualno, emocionalno, fizički i ako je muškarac pruža poštovanje i sigurnost. Međutim, u današnjem vremenu malo koji muškarac iz Srbije to djevojci i ženi pruži. Naravno, kao po dobrom običaju, muškarac u Srbiji uvijek krivi ženu za svoju nesposobnost ali to više ne pije vodu. Žensko nevjerstvo u ljubavi i braku uvijek ima svoje zašto i zato. Djevojke ili žena prevarit će muškarca i imaće paralelnu vezu samo kada u ljubavi i braku nema sljedeće;  

- Loš seks 
- Česte svađe
- Stres i trauma u braku 
- Ugašena stras 
- Nedostatak komunikacije
- Nedostatak emocije muškarčeve
- Hladnoća muškarčeva 
- Nedostatka bliskosti s partnerom 
- Ne dobijnje partnerovu pažnju 
- Nesretna u ljubavi 
- Prijevara muškarčeve 
- Usamljenost u ljubavi ili braku  

Moje Usluge:

Doba paralelnim vezama

Uran u Biku donijet će djevojkama i ženama da budu u paralelnim vezama i mnoge će imati izvanbračne odnose ili bolje rečeno biće u ljubavnom trokutu. U paralelnoj vezi biće isključivo onoliko koliko bude ona željela i dok je bude odgovarao a kada joj muškarac počne davati neke zahveteve ili se počne ponašati kao momak ili muž, tada će ga s apetitom šutnuti. Pametne djevojke i žene još kako će znati kako vrte oko malog prsta momka i muža. Kako je simbolika planet Urana neočekivano, iznenadno tako se i oslikava i u paralelnim vezama. Djevojke i žene biće sve spremnije ući u paralelnoj vezi iako imaju stalnog partnera što neće biti ništa nenormalno ili nemoralno. Paralelne veze su u stvari privremene veze i one ne mogu dugo trajati. 

Srećom, tradicionalni brakovi se sve više raspadaju 

Za vrijeme planeta Urana u zviježđu Bika, mnogim djevojkama i ženama će donijeti olakšanje i radost. Olakšanje će pružiti onim djevojkama i ženama koje su u braku da lakše nađu novu ljubav a loš brak da otkače i da se razvedu bez obzira da li imaju djecu ili ne. Sud će većinom biti na ženinoj strani kada su djeca u pitanju, tako da neće moći muškarac da je uvjetuje i ucjenjuje. Brakovi će sve više i više srećom pucati a nikada neće pucati brakovi koji su dobri i prepuni ljubavi, gdje je muškarac sposoban osigurati sretan život djeci i ženi kada se već oženio i stvorio djecu. Srećom, djevojke i žene koje žive u lošem braku, mnoge će još kako varati svoje muževe i na kraju će ga ostaviti i sklopiti novi brak. Djevojka i žena će uvijek bolje proći od jednog muškarca.