Branko Zivotin, astrolog, hiromant - Beograd

Vlade Republike Srbije tijekom 2018 god

Objavljeno 10 srpnja 2017

Astrološka karta
Vlade Republike Srbije 2017
Ana Brnabić

Zvijezda Sunce u karti Vlade Republike Srbije 2017 nalazi se na poziciji = 196.6143° Sama 13 astrološka kuća je u zviježđu Strijelca i u kombinaciji je s planetom Orcus koji je na poziciji = 224.6286°. Kada su ovakve pozicije sa sigurnošću se može reći da će predsjednica Vlade Republike Srbije donijeti izuzetno puno prosperiteta u mnogim sferama a posebno kada se radi o gospodarstvu Srbije. Zasigurno će Vladi biti prioritet ekonomski razvoj, digitalizacija i obrazovanje biti ključni prioriteti nove vlade.

Zahvaljujući bivšem premijeru a sadašnjem predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, Ana Brnabić i svi ministri u Vladi Republike Srbije, držaće se puta koji je išao najpošteniji političar u povijesti Srbije, a to je svakako Aleksandar Vučić. I Ana Brnabić, borit će se protiv kriminala, reketarenja za sve ono što se zalagao Aleksandar Vučić. I ova Vlada Ane Brnabić poštovat će ustav i zakone Srbije i nastojat da Srbija ima samo interes kao i sami građani Srbije. Ana Brnabić će se oštro boriti protiv orgnizovanog kriminala, korupcije, reketarenja, diskriminacije.

Lijepe plaće i mirovine u Srbiji

Ana Brnabić će još kako spasiti Srbiju i za njezine vladavine sigurno će se mnogi zaposliti i imati solidne plaće jer i sada u 2017 godini su bile solidne plaće u Srbiji 400 eura do 1000 eura prosjek a u 2018 godini biće još veće plaće kao i mirovine. Pored plaća podizaće se i mirovine u 2018 godini. Mora se naznačiti da su najveće plaće u 2017 godini imali novinari, prosvjetni radnici, odvjetnici, medicinari, farmaceuti gdje im je plaća minimalna bila 800 eura do 1300 eura dok su vidovnjaci, astrolozi, tarotolozi, numerolozi imali minimalnu zaradu od 1000 eura pa do 3000 eura u Srbiji a u 2018 godini minimalna plaća u Srbiji biće 500 eura. Da su lijepe plaće u Srbiji dovoljno potvrđuje da stotine tisuća mladih ljetuju u inozemstvu, da milijun mladih ljudi ima novca za luksuz, za alkohol, duhan, drogu, za bijesna kola, markiranu garderobu i obuću a posebno mladi koji žive u Beogradu, jer tu su plaće izuzetno velike od 700 eura pa nadalje.

Smanjenje stopa nezaposlenosti

Državni proračun će se svake godine povećavati. Smanjit se još više stopa nezaposlenosti i mladi već sada se mogu lakše zaposliti, ne računajući one lenjštine i neradnike, koji nastoje samo da kritiziraju i da za sve osuđuju državu i vladu. a koji ni prstom nisu takli da Srbiji pomognu i narodu. Lako je sjediti u fotelji, živjeti na grbači roditelja, umirovljenika i kukati, spavati cijeli dan a navečer izlaziti u kafiće, konzumirati alkohol i duhan. Isto to vrijedi i za one koji imaju lijepu plaću od 1000 eura kao što su novinari i medijski radnici, takvi su najviše kukali i kritizirali Vučića. Koji su sjedili pred računalom, izmišljali kojekakve priče i lagali narod još za tu laž dobivali pare velike. Na samu žalost neće ni Vlada Republike Srbije, Ane Brnabić biti pošteđena kritikama, lažima, napadima od strane medija kojima je najvažnija nestabilna Srbija a ne Stabilna kakva je sada gdje Vlada donosi samo pozitivne rezultate.

Planet Venera je na poziciji = 138.9066 ° zajedno sa planetom Sedna koja je na poziciji = 138.3621 °. Može se jamčiti da će tužiteljstva za organizirani kriminal će raditi dosta učinkovito a Suci će brzo donositi presude, tako da će kriminal opasti. Sama 9 kuća je u zviježđu Djevice, što jasno govori da zakon će se morati mijenjati i poštovati i svatko tko bude kršio zakon, biće kažnjen. Mjesec predstavlja sam narod i on je u 9 kući što govori da će narod podržati zakon koji bude došao na snazi ​​za vrijeme mandata Ane Brnabić.

Nekvalitetna srbijanska gospodarstva

Jupiter je na poziciji = 270.4782° u karti Vlade Republike Srbije dok je planet Orcus na poziciji = 224.6286° ovo jamči da će Industrijsko gospodarstvo u 2018 godine biće odlična međutim najgora gospodarstvo biće u poljoprivredi kao u turizmu i ugostiteljstvu jer je dobro poznato da Srbija izuzetno ima nekvalitetno povrće, voće i meso gdje će Vlada Srbije morati i dalje uvoziti meso, krumpir, žitarice, vegetu, pekmez , dzem, ajvar i to prvenstveno iz Hrvatske jer zna se da Hrvatska ima izuzetno kvalitetno meso i proizvode. Svi hrvatski proizvodi će se kupovati tijekom cijele 2018 godine u Srbiji iz razloga što srbijanski proizvodi su splačine i strašno nekvalitetni.

Čokolade koje se proizvode u Srbiji biće užasno grozne i nekvalitetne i u 2018 godini kao i keksi. O suho mesnatim proizvodima tek ne treba govoriti jer ti siho mesnati proizvodi se ne daje ni keru a ne čovjeku koliko su nekvalitetni.

O mliječnim proizvodima koji se proizvode u Srbiji ne treba tek govoriti jer mlijeko je živa splačina, voda, strašno nekvalitetno a cijena mu je ko da je dijamant dok jedino mliječni proizvodi i mlijeko je kvalitetno Dukat dok ostalo je vodurina i splačina. Ono što je jako dobro jeste što će Vlada Republike Srbije tijekom 2018 godine mnoge proizvode uvoziti i to vrlo kvalitetne a i po jeftinoj cijeni.

Vlada mora stati na put bahatosti malinara

Ono što je dobro a to je sigurno što neće Vlada Republike Srbije zajedno s predsjednicom Vlade, Anom Brnabićkom dozvoliti malinarima da vrše nasilje, ucjene jer Srbija sigurno ne ovisi o malinarima. Isto tako neće dozvoliti bahatosti malinara da otkup malina bude onoliko koliko malinari budu tražili, biće otkup kako treba biti. Malinari neće moći ucjenjivati ​​nikako Vladu a niti će moći nekoga da privoli ili da natjeraju da kupe te nekvalitetne srbijanske maline. Ako se Malinarima to ne sviđa, ne treba da prodavaju maline i može da sa svojim malinama radi što god hoće ali neće sigurno moći ucjenjivati ​​državu jer mu država sigurno nije kriva. Po toj milanraskoj logici bi trebali onda svi proizvođači odrediti cijenu i da ne odustaju od zahtjeva a ako im se ne odobri onda blokirati ceste. Bahato ponašanje malinara će se stati na put tijekom 2018 godine. Bez malina se može živjeti i nisu ophodne ali bez mlijeka, kruha, mesnih proizvoda se sigurno ne može i Vlada će se najviše usmjeriti na prehranu i mesne proizvode, to je prioritet a ne maline.

 

NOVINE KOJE SU NAJČITANIJE I NATIRAŽNIJE
Hrvatske Dnevne Novine "Slobodna Dalmacija"
najtiražnije i najčitanije novine u Dalmaciji
Nezavisne Dnevne Novine "INFORMER"
Najtiražniji, najčitaniji i najbolji dnevni list u Srbiji.
Nezavisne Dnevne Novine "Srpski Telegraf"
najbolji i nepristrasni dnevni list u Srbiji.