Branko Zivotin, katolički astrolog - prognozer

Vlada Republike Kosova
2020 - donijet će radikalne promjene

"Elhamdu lillahi Rabiil 'alemin, Er-rahmanir-rahim, Maliki jevmid-din. Ijjake na'budu ve ijjake neste'in. Ihdines-siratal-mustekim, siratal-lezine en'amte 'alejhim, gajril-magdubi 'alejhim veled-daallin.' Amen!."

Objavljeno Veljača 4, 2020

Sama godišnja karta za Republiku Kosovo u 2020. godini je dosta radikalna s radikalnim promjenama zahvaljujući novom premijeru Albinu Kurti.

Ono što odmah pada uoči u godišnoj karti za 2020. godinu jeste, da će novi premijer nastojati još kako imaju svi jednaka prava u Republici bez obzira koje su nacionalne pripadnosti. Naravno, po dobrom običaju kao što se i očekivalo, Srbija će sve kočiti i osporavati iako je to što bude radio premijer Albin Kurti, još kako dobro za srpski narod koji živi u Republici Kosovo.

U godišnjoj karti Republici Kosovo je stelijum od strane Jupitera u 7. kući u godišnoj karti što dolazi iz 6. kuće natalne karte. 7. kuća govori o pregovorima, diplomaciji što se još kako uočiti da će Vlada Republike Kosova zajedno sa predsjednikom Hashimom Thacijem željeti još kako pregovarati sa predsjednikom Srbije pa i sa Vladom Srbije, ali kako je Saturn umiješan u 7 polju a on predstavlja samu Srbiju i u konjukciji je sa Plutonom, to znači da Srbija će namjerno odbijati pregovore i tjerati inat Vladi Republici Kosova i samom predsjedniku Hashimu Thaçiju. Tako da bilo kakvi dobri pregovori biti neće između Vlade Republike Kosova i Srbije, bez obzira što će se premijer Republike Kosova, Albin Kurti truditi uspostaviti dobre odnose kao i mir.

Tko je Albin Kurti

Albin Kurti rođen je 24. ožujka 1975. u Prištini
■ 4. premijer Kosova
■ Travnja 1999. godine Srpska policija uhapsila je nedužno Albina Kurtina. Iz srpskog zatvora je oslobođen prosinca 2001. godine.
■ 2005. godine Albin Kurti osniva Pokret Samoopredeljenje.
■ Kurti je uhićen na Kosovu i nakon rata, pre svega zbog protivljenja Misiji Ujedinjenih Nacija na Kosovu (UNMIK).
■ Njegov pokret Samoopredeljenje 2010. godine izlazi na parlamentarne izbore i osvaja 14 poslaničkih mandata. Albin Kurti izabran za poslanika Skupšine Republike Kosova
■ Proteste je nastavio unutar ali i van Skupštine 2015. godine
■ 2015. godine postaje prvi poslanik u novoj istoriji Kosova koji je bacio suzavac unutar skupštinske sale. Takvo delovanje njegove partije trajalo je dve godine.
■ Listopada 6, 2019.godine partija Albina Kurtija pobeđuje i po Ustavu mu sleduje premijerska pozicija.
■ Pokret samoopredeljenje pobeđuje na izborima.
■ 12 poslanika napušta Pokret Samoopredeljenje i koji formiraju svoju partiju.
■ Albin Kurti oženjen je Norvežankom Ritom, sa kojom ima jednu kćerku.

Otkad je Kosovo proglasilo nezavisnost 2008. Samoopredeljenje se probilo kao levičarska stranka koja se zalaže za borbu protiv korupcije i glavna je opozicija dosadašnjem premijeru Haradinaju i predsedniku Hašimu Tačiju.

Više informacije :

Što će donijeti Vlada Republike Kosova

Nova Vlada Republike Kosova bit će Albina Kurtina.

Vlada koja je od 4 veljače 2020. godine stupila na snagu gdje će novi premijer odmah krenuti obavljati premijersku dužnost.

Novu Vladu Republike Kosova pod vodstvom Albina Kurtija Srbija neće prihvatiti, podržati i zbog toga se sigurno Albin Kurti neće potresti, niti je Republici Kosovo bitna potpore Srbije ali Saturn se nalazi u natalnoj karti nove Vlade Republike Kosova u 9.kuca i na 150 stupnjeva s Ascedentom novom Vladom Republike Kosova što jasno pokazuje da će Srbija još kako morati ima razne pregovere s premijerom Albinom Kurtija ma koliko se to Srbiji svidjelo ili ne.

Vlada Republike Kosova pod vodstvom Albina Kurtina donijet će izuzetno velike promjene na Kosovu. Vlada će se boriti za pravdu, jednakost a posebno kada je borba protiv korupcije. Vlada Republike Kosova će se truditi da uspostavi dobre odnose s Albanijom i sa Bosnom i Hercegovinom što će poslije dugog i napornog pregovora uspjeti.

Ova nova Vlada Republike Kosova pod vodstvom Albina Kurtina samom narodu donijeće ne baš lake promjene gdje će mnogi biti protiv premijera Albina Kurtina ali mu neće moći ništa jer će Albin Kurtin imati dosta potpore sa Zapada. Premijer Albin Kurtin će vrlo brzo nakon stupanja na premijersku dužnost čistiti neke loše stvari što pređašnoj vlasti neće ni malo prijati. Zamjerit se mnogima i biće još kako prosvjeda zbog vladanje premijera Albina Kurtina. Premijer će mnogo ulagati u nove snage to zači davaće prednost mladim snagama.

Moje Usluge:

Vlada Republike Kosova pod vodstvom Albina Kurtina, Republici Kosovo će donijeti mnogo poboljšanja i narod će se uvjeriti da su imali samo bespotrebne predasude o ovom divnom čovjeku kakav je Albin Kurtin.

Veljača, ožujak, travanj, svibanj i lipanj 2020. godine bit će vrlo stresne za sve ministre u Vladi Republici Kosova iz razloga što će imati blokade i nepovjerenje od političkih stranaka, koji će biti sumnjičavi u rad same nove Vlade.

Natalni Mjesec Vlade Republike Kosova je na 34 stupnju Bika u 13. kuća. Sam 34. stupanj označava ubijeno, pobijeno, protjerano, nestalo od strane okupatorske vojske. Sam Albin Kurtin će prosto uskrsnuti mrtve Albance koji su pobijeni, poklani, protjerani od strane tadašnje okupatorske vojske JNA. Vlada Republike Kosova će posebno isticati u narodu da se prisjete tog događaja i da svi odaju poštovanje onima koji su dali život za otađbinu Republike Kosova.