Branko Zivotin, astrolog, hiromant, numerolog - Beograd

Rješavam krize u ljubavi

"Zdravo Marijo, milosti puna, / Gospodin s tobom, / blagoslovljena ti među ženama / i blagoslovljen plod utrobe tvoje, Isus. Sveta Marijo, Majko Božja, / moli za nas grješnike / sada i na času smrti naše. Amen."

Došao je 21 vijek a sa njime i moderne ljubavi kao i izopačene ljubavi. Djevojka i žena u ovo moderno doba teško da može naći normalnog muškarca a da nije neki kompleksaš, edipovac. U ovo moderno vrijeme teško da djevojka ili žena može naći muškarca koji je ozbiljan, savjestan, stabilan kao partner, gdje bi se djevojka ili žena mogla osloniti na njega. Mahom, djevojke i žene imaju ozbiljne probleme s muškarcem a posebno ako s tim muškarcem imaju još i dijete.

Mahom su djevojke i žene samohrane majke dok muškarac zapostavlja rođenu djecu gdje mu djecu hrane, oblače drugi dok on se smuca, pijanči, kocka se, s ljubavnicom provodi dane i njoj daje pare a žena i djeca gladuju. To je eto moderno doba, gdje su djevojke, žene i djeca žrtva današnjeg muškaraca.

- Rastali ste se i želite se pomirite a on nikako neće ili je našao drugu i sa drugom je u vezi. Ne očajavajte! Izradite najbolje astrološku ljubavnu analizu i malo mu zamrsite konce. Vrlo uspješno takve ljubavne probleme rješavam.

- Djevojke, žene imate muškarca i volite ga iako u toj vezi ste žrtva jedino Vi. Želite ga promijenili ili svog muškarca obuzdate. Javite mi se i izradite ljubavnu astrološku kartu, gdje ćete jasno dobiti upute, kako i na koji način da tog muškarca obuzdate i da se okrene samo vama. Bilo kakav ljubavni problem da imate, mogu vam riješiti kroz astrološku analizu.

- Djevojke i žene još kako možete imati sretnu ljubav i da muškarac igra po vašim pravilima a ne vi da igrate kako muškarac zahtjeva od vas. Izradite ljubavnu astrološku kartu da vidite, kako i na koji način da muškarac igra po vašim pravilima i biti konačno zadovoljni i sretni isključivo Vi.

Djevojke, žene gledajte interesnu ljubav kao i brak jer isto to skoro svaki današnji muškarac gleda kod žene, interes a ne ljubav ili tobož zaljubljen je u vas ludo a stvara vam samo probleme. Ja takve ljubavi vrlo uspešno rješavan kroz astrološku analizu.

- Djevojke, žene imati tajnu ljubav s muškarcem koji je oženjen. Laže vas da će se rastati a to traje već dosta dugo dok mu vi služite samo radi njegove seksualne potrebe. Ne očajavajte! Izradite astrološku ljubavnu analizu jer veoma uspješno rješavam takve slučajeve. Zagorčajte mu život tako da se rastane u roku mjesec dana i da vas uzme. To ja uspješno rješavam. Ne dozvolite da budete marijoneta muškarčeva. Neka on bude marioneta vaša.

Bilo kakav ljubavni problem da imate, mogu vam riješiti kroz astrološku analizu.

Više informacije :

Cijena za ljubavnu analizu

Cijena je 200 eura ali za tu cijenu nećete sigurno dobiti nikakvu iluziju već isključivo rješenje, kako i na koji način da prebrodite određenu krizu u ljubavi a da se ne rastanete.

Od podataka su mi potrebni:

- Ime i prezime
- Vaš datum rođenja 
- Čas rođenja
- Mjesto rođenja, mjesto življenja
- Ukratko opis vaših problema

Podaci o vašem partneru

- Ime i prezime partnera 
- Datum rođenja 
- Čas rođenja ako znate 
- Mjesto rođenja mjesto življenja

Novac se šalje preko Western Union-a.

Adresa na koju se šalje je:

Branko Životin
Hilandarska 10
11040 Beograd
Serbia

Kada novac uplatite na moj email zivotin@astrovojvodina.com mi dostavite sljedeće:

- Kontrolni broj uplate 
- Ime i prezime ko je uplatio 
- Koliko novaca ste uplatili 
- Država odakle je poslat novac